SALON CFMOTO VOZILA BEOGRAD
O nama
5/5 - (1 vote)
SRBIJA

KOMPANIJA CFMOTO

Kompanija CFMOTO, osnovana 1989. godine, razvija, dizajnira, prodaje najkvalitetnija terenska vozila za sve podloge. CFMOTO bavi se proizvodnjom i isporukom najpouzdanijih i najisplativijih ATV vozila, UTV i SSV vozila, motocikala i skutera, kao i prateće opreme. Pored ovih moćnih i sve popularnijih vozila, u domen naših usluga spada proizvodnja i prodaja komunalnih vozila i čamaca.

Još od svog osnivanja, u saradnji sa više od 1500 dobavljača, kompanija CFMOTO uspešno je razvila i plasirala na tržište više od 98 modela vozila i 51 model agregata. Modeli naših vozila uspešno se distribuiraju ne samo u regionu, već i u više od 92 zemlje širom sveta. Upravo iz tog razloga kompanija CFMOTO spada u vodeće i napredne proizvođače svetske klase u Powersport industriji.

CFMOTO

Zadatak i cilj CFMOTO kompanije jeste ponuda vrhunskih kvaliteta naših proizvoda sve većem broju korisnika i ljubitelja uzbudljive terenske vožnje širom sveta!

Naš istraživački i razvojni tim sastoji se od više 200 zaposlenih u pet zemalja. Iskusni dizajneri koriste najkvalitetnije resurse u umetnosti dizajniranja i projektovanja vozila i motora. Rezultat svega toga jeste više od 540 regristrovanih patenata i nezavisnih prava industrijske svojine. Želju za inovacijama u proizvodnji čistokrvnih terenaca uspešno proširujemo i na dodatnu opremu.

Kompanija CFMOTO

Gde običan točak ne može!

Moderna tehnologija i beskompromisni kvalitet predstavljaju srce i dušu našeg poslovanja. Vreme, trud i stručnost koje ulažemo u razvoj svakog vozila ponaosob omogućavaju nam da proizvedemo pouzdane proizvode zavidnog kvaliteta. Sa više od 30 godina profesionalnog iskustva, CFMOTO je uvek posvećen kreiranju optimalne korisničke vrednosti za svaki naš proizvod.

Zahvaljujući ozbiljnom i profesionalnom pristupu, kompanija CFMOTO postala je najprodavaniji i najprepoznatljiviji brend na najvećim svetskim i evropskim tržištima. Naši proizvodi uspeli su da osvoje švedsko, italijansko, rusko, špansko, australijsko, češko, srpsko, ali i brojna druga tržišta.

Naša misija je bila i ostala ista, a to da svim našim kupcima pružimo vrhunska vozila po najpovoljnijim cenama. Zato kompanija CFMOTO predstavlja nezaustavljivi globalni fenomen sa četvorotočkašima i dvotočkašima bez premca u kvalitetu.

CFMOTO je vaš siguran i pouzdan partner za istraživanje i uživanje u nezaboravnoj i nenadmašnoj vožnji na otvorenom. Ponosni smo što se nalazimo na vrhu liste najboljih ATV kompanija na svetu. Želimo da stvorimo uzbudljivo i neponovljivo iskustvo vožnje kroz najširi asortiman vrhunskih, snažnih i inovativnih terenskih vozila.

Uz CFMOTO vozila bićete nepobedivi u svakoj vožnji!

30 godina iskustva

30 GODINA ISKUSTVA

dileri u preko 72 zemlje

DILERI U PREKO 72 ZEMLJE

desetine hiljada vozila prodatih u svetu

DESETINE HILJADA VOZILA

Kvalitet, inovacije i performanse

KVALITET, INOVACIJE I PREFORMANSE

Kompanija CFMOTO
Kompanija CFMOTO
Kompanija CFMOTO

CFMOTO

Kompanija CFMOTO, osnovana 1989. godine, razvija, dizajnira, prodaje najkvalitetnija terenska vozila za sve podloge. CFMOTO bavi se proizvodnjom i isporukom najpouzdanijih i najisplativijih ATV vozilaUTV i SSV vozilamotocikla i skutera, kao i prateće opreme.

KONTAKT INFORMACIJE

Ponedeljak-Petak: 09h-17h Subotom: 10h-15h
Ozrenska 68 11000 Beograd Nehruova 80a, 11070 Novi Beograd
+381 11 311 9 511 +381646480933
info@cfmoto.rs maloprodaja@motooprema.rs