cfmoto srbija 2021
CFMOTO CFMOTO 800MT EXPLORE EDITION – JOŠ OPREMLJENIJI I JOŠ BEZBEDNIJI
800MT EXPLORE EDITION

CFMOTO 800MT EXPLORE EDITION – JOŠ OPREMLJENIJI I JOŠ BEZBEDNIJI

5/5 - (22 votes)

Predstavljamo vam CFMOTO 800 MT Explore Edition, novu zvezdu našeg premium segmenta motocikala i sada je, ovaj atraktivni dvotočkaš dostupan i na našem tržištu.

Naša kompanije je neumorna u svom nastojanju da unapredi svoju ponudu u različitim segmentima. Ovog puta reč je o adventure motociklu pod nazivom CFMOTO 800 MT Explore Edition. Najavljen kao vodeći model u 800 MT liniji, Explore verzija modela 800MT u odnosu na Turing verziju je opremljena dodatnim sofisticiranim ali praktičnim dodacima koji ga čine jednim od najnaprednijih i najsposobnijih avanturističkih motocikala premium segmenta i čine ga savršenim izborom za duga putovanja.

800MT EXPLORE EDITION

Za bolje iskustvo vožnje – Sofisticirani sistem

Pravi adut Explore Edition-a jeste sofisticirani sistem za detekciju mrtvih uglova, koji je strateški postavljen na zadnjem delu motocikla. Zahvaljujući radarskim senzorima, vožnja postaje sigurnija, posebno u uslovima slabije vidljivosti. Kako bi se maksimalno iskoristile prednosti ovog sistema, ovaj model je opremljen prostranim, osmo-inčnim TFT ekranom, osetljivim na dodir, a dodatak Bluetooth veze i glasovne kontrole dodatno unapređuje korisničko iskustvo.

cfmoto 800mt explore adventure motocikl

Performanse nisu zapostavljene. Elektronika je dodatno unapređena, a sistem za kontrolu proklizavanja obećava impresivne rezultate. Dodatni plus je upotreba kvalitetnih Michelin pneumatika. Pokretačka snaga je i dalje poznata – Explore Edition pokreće KTM-ov LC8C motor sa 95 konjskih snaga i 73 Nm maksimalnog obrtnog momenta.

800MT EXPLORE EDITION

Mogućnost biranja čak šest različitih režima vožnje:

SPORT: pruža najizraženiji odziv na gas i maksimalni obrtni moment uz minimalnu intervenciju kontrole sistema proklizavanja (TC).

OFF ROAD: pruža blaži odziv na gas u odnosu na SPORT režim, sa najnižom intervencijom TC sistema.

OFF ROAD+: pruža blaži odziv na gas od SPORT režima uz najniži nivo intervencije TC sistema. Takođe je deaktiviran ABS sistem na zadnjem točku.

ALL TERRAIN: pruža blaži odziv na gas u odnosu na OFF-ROAD režim, bez intervencije TC sistema. ABS sistem na zadnjem točku je takođe deaktiviran.

ALL TERRAIN+: pruža blaži odziv na gas u odnosu na OFF-ROAD režim, bez intervencije TC sistema. ABS sistemi na prednjem i zadnjem točku su deaktivirani.

RAIN: pruža najblaži odziv na gas i najnežniju krivu snage sa najmanjom maksimalnom izlaznom snagom i najvećim nivoom intervencije TC sistema.

Tu je od standardne opreme još i kvikšifter, tempomat, grejači ručica i sedišta, automatsko paljenje bez ključa, LED pomoćna svetla, USB i 12-voltna utičnica…

800MT EXPLORE EDITION

Sjajan dodatak su i KYB ogibljenje, J.Juan kočnice – koje su odnedavno u vlasništvu renomirane kompanije Brembo, i Bosch elektronske komponente, što ovaj model svrstava u višu klasu kada su u pitanju motocikli.

Sigurnost na prvom mestu

Jedan od detalja koji je znacajan za svakog ljubitelja dinamicne off road voznje je i mogucnost nezavisnog iskljucivanja ABS sistema na prednjem ili zadnjem tocku.

S obzirom na sve ove izvanredne karakteristike i opremu koju nudi, ovaj model definitivno pruža veliku vrednost.

Očigledno je da je CFMOTO 800 MT Explore Edition mnogo više od pukog prevoznog sredstva. On je pravi izbor za one koji traže visoke performanse, modernu tehnologiju i bezbednost, a da pritom ne moraju da isprazne bankovni račun.

Pregršt inovacija, kao što su sistem upozorenja na mrtve tačke, poboljšani TFT ekran osetljiv na dodir, Michelin ANAKEE Adventure pneumatici, i uz pouzdanost KTM-ovog LC8C motora, ovaj motocikl je spreman da vas povede na putovanje života.

cfmoto 800mt explore adventure motocikl

Sjajan balans između cene i kvaliteta, prelepe linije dizajna i impresivne performanse, čine CFMOTO 800 MT Explore Edition motociklom vrednim vaše pažnje. Ako ste ljubitelj avantura na dva točka, ne propustite priliku da se upoznate sa ovim modelom. Ovaj motocikl je stvoren da osvaja puteve i srca vozača!

Podelite sa prijateljima

CFMOTO

Kompanija CFMOTO, osnovana 1989. godine, razvija, dizajnira, prodaje najkvalitetnija terenska vozila za sve podloge. CFMOTO bavi se proizvodnjom i isporukom najpouzdanijih i najisplativijih ATV vozilaUTV i SSV vozilamotocikla i skutera, kao i prateće opreme.

KONTAKT INFORMACIJE

Ponedeljak-Petak: 09h-17h Subotom: 10h-15h
Ozrenska 68 11000 Beograd Nehruova 80a, 11070 Novi Beograd
+381 11 311 9 511 +381646480933
info@cfmoto.rs maloprodaja@motooprema.rs