cfmoto srbija 2021
ATV vozila CFMOTO Snow Experience – Jedinstven doživljaj vožnje po dubokom snegu
snow experience cfmoto

CFMOTO Snow Experience – Jedinstven doživljaj vožnje po dubokom snegu

Rate this post

CFMOTO Snow Experience zaista je jedinstven i uzbudljiv događaj koji se pamti, za ljubitelje ATV i UTV vožnje po snegu.
Ovaj nezaboravni događaj okupio je prijatelje brenda, kako bi im prezentovao sve mogućnosti CFMOTO vozila sa CASMO gusenicama u magičnom, snežnom okruženju planine Kopaonik. Predeli ove planine su idealni za zimsku vožnju kvadovima, a upravo to je dokazalo i dvodnevno druženje sa ljubiteljima prirode i uživanja na otvorenom prostoru.

snow experience cfmoto

Iako je rečima veoma teško opisati osećaj koji se doživljava pri vožnji ATV i UTV vozila po snežnom pokrivaču Kopaonika, pokušaćemo da vam ga približimo na najbolji način.

 

 

CFMOTO SNOW EXPERIENCE – ATV i UTV vožnja za pamćenje

Zaljubljenici u ATV ili UTV vožnju i uživanja u neukrotivoj prirodi znaju koliko ovakav vid vožnje može biti uzbudljiv i zadovoljavajući. Kada se ovim vozilima dodaju CAMSO gusenice, pruža im se neverovatna prilika da pokažu svoj pun potencijal i sve svoje čudesne karakteristike na vožnji po snegu. Upravo iz tog razloga organizovali smo i CFMOTO SNOW EXPERIENCE druženje u decembru.

snow experience cfmoto

Influenseri i prijatelji brenda imali su priliku da testiraju svoje sposobnosti i iskuse adrenalin vozeći najbolja CFMOTO ATV i UTV vozila sa CASMO gusenicama na Kopaoniku. Ceo događaj realizovan je uz pomoć naših partnera  @chalet.vrhovi.kopaonika i @exit_rent_kopaonik.

snow experience cfmoto

Da je vožnja kvadovima po snegu zaista događaj za pamćenje uvideli su i prijatelji CFMOTO brenda, jedni od najpoznatijih influensera čije profile možete pronaći na društvenoj mreži Instagram: @agorgevic, @gavrilok, @dasic_jovan, @nichimizazvan, @nikola_zakula, @joker_jok3r, @nina.stojanovic, @lutajuci_putnik, @fuking.riders, @cfmoto.mne, @shonemotovlog, @markojust1, @motoberza, @automotoshowemisija, @automotorevija, @cfmoto.macedonia.

Naravno vožnja ATV i UTV vozila po zavejanim stazama Kopaonika je sve samo ne lagana vožnja. Iz tog razloga imali smo pauze tokom vožnji gde smo uživali u specijalitetima i razmenjivali iskustva o pređenim deonicama.

snow experience cfmoto

Naravno ova hedonistička tura ne bi bila potpuna bez gastronomskog doživljaja koji smo priuštili našim gostima. Vrhunska vozila, duboki sneg, lepo vreme, adrenalin i vrhunski specijaliteti uz kotlić su upotpunili ovaj događaj.

snow experience cfmoto

CASMO gusenice doprinele su potpunom užitku naših gostiju na Kopaoniku

Možda i najvažniji faktor uspešnosti vožnje po snežnom pokrivaču jeste upotreba adekvatne opreme za vozila.
Bez obzira na to da li se nađete na terenu koji podrazumeva vožnju po dubokom snegu, po blatu, pesku ili šljunku – CASMO gusenice biće vaš najbolji saveznik!

Naša odabrana ekipa mogla je na CFMOTO Snow Experience događaju da premijerno isporoba vožnju najnovijeg snagatora iz CFMOTO ergele radnih vozila UFORCE 1000XL. Ovo je najnovije UTV vozilo sa 6 sedišta na bazi moćnog UFORCE 1000, za korisnike sa različitim prohtevima. Povećan kapacite za putnike odgovara potrebama prevoza većeg broja ljudi, bilo zbog posla ili zabave. Rubusna konstrukcija vozila i snažan agregat relaksiraju korisnika u svim uslovima vožnje, što smo pokazali i u ovim ekstremnim, po dubokom snegu i zavejanim stazama. Naravno na ovo moćno vozilo može da doda kabina sa grejanjem i onda će zima da poprimiti sasvim drugu dimenziju u vašim očima.

snow experience cfmoto

CAMSO gusenice mogu se opisati kao idealan dodatak i zamena za točkove za vožnju bez ikakvih prepreka na najekstremnijim podlogama. Stoga, ne čudi ni činjenica da su upravo CASMO gusenice bile naš izbor na CFMOTO SNOW EXPERIENCE događaju na Kopaoniku. One omogućavaju vozilima da pruže vozačima najbolje iskustvo u ATV i UTV vožnji ikada!

Vrhunske performanse naših vozila i najbolju vožnju u životu po dubokom snegu možete očekivati jedino uz upotrebu CASMO gusenica. Pružaju vašem vozilu optimalnu efikasnost na svim terenima, a naročito kada je zavejana planina u pitanju.

 

Opuštanje u prijatnom ambijentu objekata ’’Chalet Vrhovi Kopaonika’’

Svaka uzbudljiva vožnja kvadovima prepuna adrenalina i zadovoljstva zahteva i kvalitetan odmor. Kako bi se zagrejali i odmorili, uz topao obrok i piće, i odmorili nakon celodnevne vožnje, u ovom atraktivnom događaju učestovao je i porodični hotel CHALET Vrhovi Kopaonika.

snow experience cfmoto

Ovaj hotel apartmanskog tipa bio je savršeno mesto za opuštanje i odmor naših učesnika. Idealan za porodični odmor ili uživanje sa prijateljima, ovaj hotel će vas dočekati širom otvorenih vrata i pružiti vam priliku da upoznate Kopaonik na poseban, autentičan i jedinstveni način.

snow experience cfmoto

Centralno mesto ovog hotela, restoran, poseduje ognjište iz kog se širi toplina i zagreva svaki kutak. Učesnici događaja CFMOTO Snow Experience uživali su u autentičnim jelima ovih krajeva, u domaćoj hrani i specijalitetima spremanim ispod sača u ognjištu ili kuhinji.

Složićete se sa nama, posle veoma uzbudljive ATV i UTV vožnje, ovo zaista predstavlja pravi užitak za sva čula!

charlet vrhovi kopaonika

Sam hotel poseduje i SPA centar, koji vam pruža dodatnu relaksaciju i uživanje u turskom kupatilu i finskoj sauni. Pored toga, hotel će vam pružiti i mogućnosti za druge aktivnosti, kao što su skijanje tokom zime ili kao što je naša omiljena aktivnost – vožnja kvadovima.

Prepustite se čarima Kopaonika na drugačiji način i iskoristite sve što vam pruža sneg na jednoj od najatraktivnijih planina naše države.

CFMOTO SNOW EXPERIENCE zaista je bio događaj za pamćenje na kojem su naši učesnici i gosti mogli da uživaju u magiji vožnje i hedonizma.

Podelite sa prijateljima

CFMOTO

Kompanija CFMOTO, osnovana 1989. godine, razvija, dizajnira, prodaje najkvalitetnija terenska vozila za sve podloge. CFMOTO bavi se proizvodnjom i isporukom najpouzdanijih i najisplativijih ATV vozilaUTV i SSV vozilamotocikla i skutera, kao i prateće opreme.

KONTAKT INFORMACIJE

Ponedeljak-Petak: 09h-17h Subotom: 10h-15h
Ozrenska 68 11000 Beograd Nehruova 80a, 11070 Novi Beograd
+381 11 311 9 511 +381646480933
info@cfmoto.rs maloprodaja@motooprema.rs