cfmoto srbija 2021
CFMOTO CL-X 700 Sport – Novi snagator u kraju
cl-x 700 sport prodaja cfmoto

CL-X 700 Sport – Novi snagator u kraju

5/5 - (1 vote)

Dva prolaznika u roku od deset minuta su stala i pitala nas za motocikl koji smo slikali na lokaciju u Beogradu. „Šta je to druže? Izgleda sjajno, da li je to ručna izrada?“.

Bili su zapanjeni kada smo im rekli da je to CFMOTO serijski motocikl koji nosi oznaku CL-X 700 Sport. Obojica su još neko vreme zagledala ovaj fantastični motor i neskriveno iskazivali svoje oduševljenje. Realno i mi smo oduševljeni izgledom ovog novog sportiste iz CFMOTO porodice.

Ovaj novi snagator iz naše kompanije tehnički je u osnovi isti kao 700 CL-X Heritage koji je već određeno vreme u ponudi kod nas u salonu. CL je skraćenica za Classic, a X predstavlja beskonačne mogućnosti. Kao i svoj brat i Sport model ima neo-retro trkački dizajn koji podseća na kafe rejsera.

CL-X 700 Sport ima isti agregat i pogon kao Heritage model, ali sa ujedno i drastično razlikuju po detaljima u dizajnu, mehanici, kočnicama itd. Kao što mu samo ime kaže ovo je Sport verzija. Ono što ga još izdvaja je i dvostruki disk napred u odnosu na jedan kao kod Heritage-a, a ima i malo agresivniji položaj vozača i čvršće, ravnije sedište.

Dizajn koji osvaja na prvi pogled

cl-x 700 sport prodaja cfmoto

CL-X 700 Sport je motocikl koji je svojim dizajnom postavio standard u klasi između modernog i retro. Ima klasične karakteristike kafe rejsera u savremenom stilu. Njegov estetski stil kafe-trkača dobija novu interpretaciju sa izvanrednim performansama i sofisticiranim stilom.

Okrugla LED svetla fantastično izgledaju uz zatamnjeno prednje vešanje dok će okrugli retrovizori i rezervoar za gorivo u stilu 80-tih godina XX veka privući pažnju svakog bajkera. Ovaj novi snagator iz CFMOTO ergele je standardno opremljen sa Cruise Controle – Tempomatom, ABS dvokanalni kočionim sistemom,  Ride By Wire – elektronskom kontrolom gasa, Brembo kočnicama, KYB vešanjem, Upside Down prednjom viljuškom, digitalnim displejem i LED osvetljenjem.

Kada ga posmatrate, iz bilo kog ugla, CFMOTO 700 CL-X SPORT ima sportski retro agresivni izgled u kafe stilu. Ukupan izgled motocikla odaje utisak dinamičnog i agresivanog motora, poput strit fajtera. Mišićavi rezervoar za gorivo, zajedno sa dvobojnom nijansom na sebi ostavlja snažan vizuelni utisak.

Šmeker za kojim se okreću u gradu

CFMOTO CL-X 700 SPORT poseduje agregat od 693 cm3  koji isporučuje sportskih 74 KS pri 8.500 O/min, što će svakom gradskom bajkeru biti i više nego dovoljno za uzbudljive vožnje jer ovaj model svoju narav pokazuje iznad 3.000 obrtaja.

cl-x 700 sport prodaja cfmoto

Partnerstvo sa Kiskom (studiom koji se bavi stajlingom KTM motocikala) očigledno isplaćuje uloženi trud. Ceo motocikl je prepun zaista lepih detalja. Ono što su momci sa početka ovog teksta komentarisali je da su im se sedište i zadnji deo posebno svideli.

Izbor materijala koji su korišćeni za izradu CL-X 700 Sport modela je bio poseban zadatak za naš dizajnerski tim i koji je uspešno rešen a glavni akcenat je stavljen na završnu obradu. Možemo slobodno reći da je naša kompanija sa ovim modelom napravila korak dalje u proizvodnji motocikala..

Heritage model ima uspravniji položaj za vozača i samim tim i visoke retrovizore. Kod Sport modela odlučili smo se za retrovizore koji su postavljeni na samom kraju kormana. Iako nisu velika, obavljaju odličan posao za vozača jer smo vodili računa o svakom detalju. Sedište je primetno ravnije nego kod Heritage modela i daje motociklu više izgled kafe rejsera.

cl-x 700 sport prodaja cfmoto

CFMOTO CLX700 SPORT je zanimljiv gradski motocikl, koji će svog vlasnika ispuniti adrenalinom i zadovoljstvom svaki put kada zavrne ručicu gasa. Glavna namena su mu gradska krstarenja ali naravno zaljubljeni u ovaj model će otići i na kraće izlete van grada.

Posetite nas u našem salonu i pogledajte CL-X 700 SPORT model i uverite se i samo zašto se u gradu šuška o novom dasi.

 

 

Podelite sa prijateljima

CFMOTO

Kompanija CFMOTO, osnovana 1989. godine, razvija, dizajnira, prodaje najkvalitetnija terenska vozila za sve podloge. CFMOTO bavi se proizvodnjom i isporukom najpouzdanijih i najisplativijih ATV vozilaUTV i SSV vozilamotocikla i skutera, kao i prateće opreme.

KONTAKT INFORMACIJE

Ponedeljak-Petak: 09h-17h Subotom: 10h-15h
Ozrenska 68 11000 Beograd Nehruova 80a, 11070 Novi Beograd
+381 11 311 9 511 +381646480933
info@cfmoto.rs maloprodaja@motooprema.rs