cfmoto srbija 2021
Uncategorized Dva podijuma za CFMOTO na Velikoj nagradi Nemačke
moto gp cfmoto

Dva podijuma za CFMOTO na Velikoj nagradi Nemačke

5/5 - (2 votes)

CFMOTO je postigao istorijski uspeh u MotoGP-u ove sezone, ostvarivši neverovatne rezultate u MOTO3 šampionatu:

  • Prvi na listi vozača!

  • Prvi na listi timova!

  • Prvi na listi konstruktora!

moto gp cfmoto

David Alonso – Zvezda MOTO3 šampionata

David Alonso, vozač CFMOTO Aspar tima, ostvario je svoju šestu pobedu ove sezone, trijumfujući na Velikoj nagradi Nemačke u MOTO3 kategoriji. Njegova izvanredna vožnja učvrstila je put CFMOTO-a ka osvajanju titule u MOTO3 šampionatu, što do sada nije uspeo ni jedan kineski tim​​​​.

„Kada sam video da je Veijer pao, znao sam da je to trenutak kada sam trebao da rizikujem malo više kako bih osvojio što više poena. Fokusirao sam se na sebe i na trku, koja je bila veoma duga.“ – izjavio je David Alonso nakon završetka uzbudljive trke.

Šesta pobeda u 9 trka i ulazimo u letnju pauzu sa prednošću od čak 58 poena više od drugoplasiranog.

moto gp cfmoto

Uspeh i u MOTO2 kategoriji

moto gp cfmoto

Jake Dixon, vozač CFMOTO Aspar tima, osvojio je drugo mesto u MOTO2 kategoriji, čime je pokazao da je ozbiljan kandidat za podijum u narednim trkama. Naši vozači u MOTO2 i MOTO3 kategoriji Joel Esteban i Izan Guevara su odlično vozili i pokazali da od njih do kraja šampionata možemo da očekujemo uzbudljive nastupe jer u obe kategorije nastavljamo da se borimo za vrh u svakoj narednoj trci.

moto gp cfmoto

Nakon kraće pauze, naši vozači će se ponovo boriti za podijum na predstojećoj Velikoj nagradi Velike Britanije u MotoGP šampionatu. CFMOTO tim je odlučan da nastavi niz uspeha i obezbedi još pobeda u narednim trkama​​.

Ovi uspešni rezultati ne samo da ističu napredak i posvećenost CFMOTO-a, već i obećavaju uzbudljive trenutke za sve ljubitelje MotoGP-a. Čestitamo celom timu i našim vozačima na izvanrednim dostignućima!

Podelite sa prijateljima

CFMOTO

Kompanija CFMOTO, osnovana 1989. godine, razvija, dizajnira, prodaje najkvalitetnija terenska vozila za sve podloge. CFMOTO bavi se proizvodnjom i isporukom najpouzdanijih i najisplativijih ATV vozilaUTV i SSV vozilamotocikla i skutera, kao i prateće opreme.

KONTAKT INFORMACIJE

Ponedeljak-Petak: 09h-17h Subotom: 10h-15h
Ozrenska 68 11000 Beograd Nehruova 80a, 11070 Novi Beograd
+381 11 311 9 511 +381646480933
info@cfmoto.rs maloprodaja@motooprema.rs