cfmoto srbija 2021
CFMOTO CFMOTO 800MT uvršten u TOP 10 Adventure Motocikala
visor down top 10 motocikala

CFMOTO 800MT uvršten u TOP 10 Adventure Motocikala

5/5 - (1 vote)

Renomirani magazin Visordown.com je objavio svoju listu TOP 10 ADV motocikala ispod 1000cc, a među najboljima se našao i naš model CFMOTO 800MT. Ovo priznanje dolazi kao rezultat napornog rada i inovacija koje je CFMOTO uložio u razvoj svojih motocikala.

Srednja klasa adventure motocikala doživela je pravi procvat zadnjih godina. Potrebe tržišta su dovele do toga da je naša kompanija usmerila svoje napore ka segmentu srednjih ADV motocikala ispod 1000cc, pružajući avanturistima vrhunski model koji zadovoljava sve njihove zahteve.

visor down top 10 motocikala

CFMOTO 800MT se izdvaja kao cenovno pristupačna opcija uz premium kvalitet. Ovaj motocikl je dizajniran za one koji žele avanturu bez velikih troškova. Sa svojim robusnim dizajnom i pouzdanim performansama, 800MT je osvojio srca mnogih ljubitelja motocikala širom sveta.

Ovaj uspeh je još jedan dokaz posvećenosti CFMOTO brenda u pružanju vrhunskih motocikala po pristupačnim cenama. Sa modelom 800MT, CFMOTO je pokazao da može da se takmiči sa najvećim imenima u industriji i osvoji prestižna priznanja. Ako tražite adventure motocikl koji kombinuje kvalitet, performanse i cenu, CFMOTO 800MT je pravi izbor za vas.

visor down top 10 motocikala

CFMOTO 800MT: Izvanredan Adventure Motocikl

CFMOTO 800MT se ističe kao jedan od najimpresivnijih adventure motocikala u svojoj klasi, pružajući savršenu ravnotežu između performansi, udobnosti i pristupačne cene. Ovaj motocikl je dizajniran da zadovolji potrebe i najzahtevnijih vozača, bilo da su u pitanju duge ture ili off-road avanture.

Performanse i tehnologija

Pokreće ga snažan dvocilindrični pogonski agregat zapremine 799cc, koji pruža izuzetnu snagu i obrtni moment, omogućavajući lako savladavanje svih terena. CFMOTO 800MT je opremljen naprednim tehnologijama koje uključuju TFT ekran u boji, ABS sistem, tempomat, više režima vožnje i modernu LED rasvetu, što ga čini jednim od najopremljenijih motocikala u svojoj klasi.

Dizajn i udobnost

Ergonomski dizajn CFMOTO 800MT obezbeđuje maksimalnu udobnost tokom dugih vožnji. Sa velikim rezervoarom za gorivo kapaciteta 19 litara, vozači mogu uživati u dugim putovanjima bez čestih zaustavljanja. Podesivi sedište i upravljač omogućavaju prilagođavanje motocikla svakom vozaču, dok kvalitetna suspenzija apsorbuje neravnine na putu, pružajući glatku i stabilnu vožnju.

visor down top 10 motocikala

Sigurnost i pouzdanost

CFMOTO 800MT je opremljen najnovijim sigurnosnim funkcijama koje uključuju napredni ABS sistem i kontrolu proklizavanja, što osigurava maksimalnu sigurnost u svim uslovima vožnje. Kvalitetna izrada i korišćenje vrhunskih materijala garantuju dugotrajnost i pouzdanost motocikla, čineći ga idealnim saputnikom za sve vaše avanture.

CFMOTO 800MT je više od motocikla – to je pouzdan partner za sve vaše avanturističke poduhvate. Sa svojim izvanrednim performansama, naprednim tehnologijama i udobnim dizajnom, ovaj motocikl pruža sve što vam je potrebno za istraživanje novih terena i uživanje u svakoj vožnji. Bilo da ste iskusni vozač ili tek počinjete svoju avanturističku karijeru, CFMOTO 800MT će vas oduševiti svojim mogućnostima i kvalitetom.

visor down top 10 motocikala

Podelite sa prijateljima

CFMOTO

Kompanija CFMOTO, osnovana 1989. godine, razvija, dizajnira, prodaje najkvalitetnija terenska vozila za sve podloge. CFMOTO bavi se proizvodnjom i isporukom najpouzdanijih i najisplativijih ATV vozilaUTV i SSV vozilamotocikla i skutera, kao i prateće opreme.

KONTAKT INFORMACIJE

Ponedeljak-Petak: 09h-17h Subotom: 10h-15h
Ozrenska 68 11000 Beograd Nehruova 80a, 11070 Novi Beograd
+381 11 311 9 511 +381646480933
info@cfmoto.rs maloprodaja@motooprema.rs