cfmoto srbija 2021
Motocikli i skuteri 5 godina garancije za CFMOTO motocikle – Jer vi to zaslužujete!
garancija za CFMOTO motocikle CFMOTO 1

5 godina garancije za CFMOTO motocikle – Jer vi to zaslužujete!

2.4/5 - (7 votes)

Ukoliko želite da imate najveću pravnu i faktičku zaštitu motocikla koji ste kupili, onda je petogodišnja garancija za CFMOTO motocikle rešenje za vas.

Kada kupujete motocikl, najviše što želite jeste da uživate u vrhunskoj vožnji, kao i da doživite pravu avanturu na putu. Ova želja je i te kako ostvariva i moguća. Naravno, pod uslovom da dvotočkaš funkcioniše besprekorno, bez problema i sa optimalnim performansama. Najbolji način da osigurate potpunu ispravnost i funkcionalnost vašeg motocikla pri njegovoj kupovini jeste dobijanje odgovarajuće garancije. Uvek na osnovu garancije možete ostvariti vaša garantna prava.

Garancija za CFMOTO motocikle, kao i bilo koja druga garancija, predstavlja izjavu prodavca ili proizvođača, kojim se daje određeno obećanje u vezi sa motociklom koji kupujete. Svi uslovi koji su dati u garanciji, kao i sve u vezi sa oglašavanjem motocikala – pravno je obavezujuće. Prema tome, garancija ne mora biti nužno biti u papirnom obliku, već može biti i u elektronskom vidu, kao i kroz oglašavanje prodavca.

Prodavac ili proizvođač, izdajući garanciju, garantuje za odgovarajuća svojstva i karakteristike proizvoda – u ovom slučaju motocikla.

Zašto je garancija za CFMOTO motocikle bitna? 

Generalno govoreći, sva prava koja potrošači imaju na osnovu garancije uređena su Zakonom o zaštititi potrošača. Međutim, pre nego što se osvrnemo na ta prava, treba podvući da garancija nije isto što i garantni list.

garancija za CFMOTO motocikle - CFMOTO 2

Naime, garantni list predstavlja dokument u papirnom ili elektronskom obliku u kome se nalaze svi podaci sadržani u garanciji. Naročito se u garantnom listu nalaze podaci o:

 • pravima koja potrošač ima na osnovu navedenog zakona;
 • nazivu i adresi davaoca garancije;
 • nazivu i adresi prodavca, ako on nije istovremeno i davalac garancije;
 • datumu predaje robe potrošaču;
 • podatke o identifikaciji robe;
 • sadržini garancije, uslovima i proceduri ostvarivanja svih prava iz garancije;
 • vremenu trajanja garantnog roka i prostornom važenju garancije;

Prodavac vam na osnovu garancije nikako ne sme dati manja prava od onih koja su zagarantovana Zakonom o zaštiti potrošača. Prava iz garancije, dakle, mogu biti ista ili veća u odnosu na prava iz zakona i ona se u najvećem broju slučajeva odnose na duži garantni rok. Dakle, garancija za CFMOTO motocikle je bitna zbog toga što se njome, kao što i naziv sugeriše, garantuje ispravnost i potpuna funkcionalnost ovih dvotočkaša.

Koja prava potrošači imaju na osnovu garancije?

Ukoliko ste kupili proizvod – i konkretno motocikl – i za njega dobili garanciju, a on ne funkcioniše ispravno, na osnovu Zakona o zaštiti potrošača imate sledeća prava:

 • pravo da zahtevate da vam prodavac u razumnom roku izvrši popravku;
 • pravo da vam prodavac preda drugi motocikl, ukoliko popravka nije moguća (zamena motocikla);
 • pravo da tražite naknadu štete usled sprečenosti da vozite motocikl od trenutka kada ste zahtevali popravku ili zamenu do momenta završetka popravke ili zamene.

Za slučaj da nije izvršena popravka u celosti, garantni rok se produžava onoliko koliko ste bili sprečeni da upravljate njime. U slučaju da je nesipravan motocikl zamenjen drugim, odnosno ukoliko je bitno popravljen, garantni rok počinje iznova da teče. I to od trenutka zamene, odnosno vraćanja popravljenog i ispravnog motocikla.

garancija za CFMOTO motocikle CFMOTO 3

Treba naglasiti da je proizvođač, odnosno prodavac, na osnovu slova zakona, u obavezi da motor preveze do servisa ili drugog mesta gde on treba da se popravi i zameni. I to o svom trošku. Takođe je prodavac (proizvođač) dužan da kupcu vrati natrag ispravni ili novi motocikl.

Garancija za CFMOTO motocikle – 5 godina sigurnosti i mira 

CFMOTO je brend koji iz godine u godinu unapređuje sve svoje motocikle, kao i druga motorna vozila. Iz tog razloga, garancija za CFMOTO motocikle, koji su kupljeni u periodu od 1. maja do 31. jula ove godine, važiće neverovatnih 5 godina! To može samo CFMOTO!

Naime, produženje trajanja garancije od dodatne 3 godine važi za sve klijente koji u ovom periodu kupe neki od modela iz linija NK, MT i GT, kao i linije modela SR čiji se dolazak na naše tržište očekuje uskoro. Garantni rok od 5 godina, koji pružamo svim korisnicma, predstavlja ubedljivo najduži garantni period koji je ijedan proizvođač motocikala do sada ponudio na srpskom tržištu.

Ovu odluku kompanija CFMOTO je donela kao posledicu visoke pouzdanosti i zavidnog kvaliteta svih CFMOTO vozila. Takođe, petogodišnji garantni rok predstavlja rezultat naše želje da u ovom specifičnom vremenom nagradimo sve klijente koji se odluče za naše proizvode.

Garancija za CFMOTO motocikle se pre svega odnosi na sve fabričke neispravnosti tokom upravljanja dvotočkašem. Ova garancija obuhvata poptuno besplatnu popravku utvrđenih neispravnosti ili zamenu problematičnih delova/sklopova. Tu je uključen i utrošen rad tokom perioda od 5 godina koji se računa od datuma kupovine/isporuke motocikla.

Osnovni preduslov da biste ostvarili sva garantna prava jeste redovno propisano servisiranje i uredno overena servisna knjižica u ovlašćenom servisu.

Koje prednosti vam pružaju CFMOTO motocikli?

Kompanija CFMOTO već duže od 3 decenije razvija, dizajnira, prodaje i distribuira vrhunske motocikle i skutere koji vam nude mnogo više od obične vožnje. Naše dvotočkaše karakteriše unikatni urbani stil pretvoren u savršen sportski dizajn. Velika selekcija supersport, touring i avanturističkih motocikala odušćeviće i najprobirlljivije ljubitelje ovih dvotočkaša.

garancija za CFMOTO motocikle CFMOTO 4

Kod nas možete pronaći sve popularniju i traženiju liniju naked motora, sa kojima ćete uživati u ekstravagnatnoj vožnji u urbanim sredinama bez prepreka! To su:

 • NK 650 ABS. Kreiran da zadovoljni sve zahteve motociklista i prikadan za najširi raspon veština vozača.
 • NK 400 ABS. Agresivan stil omogućava fantastično upravljanje i kontrolu čak i pri najvećim krivinama.
 • NK 300 ABS. Spektakularan gradski start-paket, za napredak u svim smerovima.
 • NK 250 ABS. Jednocilindrični motor, sa vrhunskim tehnološkim performansana, nudi odličnu efikasnost goriva.
 • NK 150. Sportski motocikl, atraktivnog dizajna, zasnovan je na agilnom jednocilindričnom agregatu od 150 kubnih centimetara.

Tu je i nenadmašni MT 650 ABS! U pitanju je multifunkionalan motocikl, zasnovan na CFMOTO 650 cc platformi motora sa mogućnostima putovanja na najrazličitijim podlogama. Moto entuzijasti kod nas mogu pronaći i jedinstveni SportRacing 300 ABS, kao i seriju ASIAWING motoraLX450 i NC250.

Ukoliko obožavate sport, ali ne želite da se odreknte udobnosti i komfora prilikom dužih putovanja, tu su GT motocikli650 ABS i 400 ABS.

CIlj kompanije CFMOTO jeste da maksimalno uživate u svakom pređenom kilomteru sa našim motociklima. Za sve eventualne neispravnosti, budite slobodni da kontaktirate CFMOTO tim je u svakom trenutku.

Podelite sa prijateljima

Post a Comment

CFMOTO

Kompanija CFMOTO, osnovana 1989. godine, razvija, dizajnira, prodaje najkvalitetnija terenska vozila za sve podloge. CFMOTO bavi se proizvodnjom i isporukom najpouzdanijih i najisplativijih ATV vozilaUTV i SSV vozilamotocikla i skutera, kao i prateće opreme.

KONTAKT INFORMACIJE

Ponedeljak-Petak: 09h-17h Subotom: 10h-15h
Ozrenska 68 11000 Beograd Nehruova 80a, 11070 Novi Beograd
+381 11 311 9 511 +381646480933
info@cfmoto.rs maloprodaja@motooprema.rs