cfmoto srbija 2021
CFMOTO Krećemo – Predstavljene su nove boje za novu Moto3 GP sezonu
predstavljanje cfmoto pruestel gp tim 2023

Krećemo – Predstavljene su nove boje za novu Moto3 GP sezonu

5/5 - (1 vote)

Zima i hladno vreme praćeno snegom nisu sprečili više od 300 naših fanova da pisustvuju promociji trkačkog tima CFMOTO Racing PruestelGP za novu sezonu MOTO3 GP.  Sa dužinom od 3.671 km i oštrim krivinama ova trkačka staza u Hohenstein-Ernstthal predstavlja pravi izazov za profesionalne vozače, a uživanje u dobroj vožnji ljubiteljima moto trka.

predstavljanje cfmoto pruestel gp tim 2023

Staza Sachsenring se nalazi u blizini grada Chemnitza, u Nemačkoj. Tokom svoje duge istorije, oblast Saksonija (nem. Sachsen) je bila domaćin brojnih takmičenja, počev od 1927.

Atmosfera ispunjena adrenalinom i uzbuđenjem

Upravo takav ugođaj priređen je prošle nedelje, a atmosferu ispunjenu adrenalinom i uzbuđenjem dodatno je „podgrejao“ Lukas Gajewski. Voditelj, koji je u moto svetu poznat kao komentator MotoGP™ šampionata, zapalio je više nego punu halu u sedištu Pruestel GP tima. Dok je Florian Prüstel, menadžer tima publici predstavio pregled prošle trkačke sezone i, što je još važnije, otkrio ciljeve za narednu sezonu.

predstavljanje cfmoto pruestel gp tim 2023

Ipak, zvezde manifestacije bili su vodeći vozači za sezonu 2023. – Španac #43 Xavier Artigas i Australijanac #66 Joel Kelso, koji su specijalno za ovu priliku nastupali na ovogodišnjim trkačkim motociklima i time otkrili dugo čuvanu tajnu fabričkog CFMOTO tima, koju su fanovi željno čekali. Vozači su priredili dodatno iznenađenje bacivši u publiku preko 60 timskih kačketa.

Pored bravura vozača CFMOTO fanovi mogli su da uživaju i u odličnim regionalnim specijalitetima sa roštilja. Izložbeni salon bio je otvoren za sve, te su posetioci mogli da kupe ekskluzivnu timsku garderobu i da se upoznaju sa novim dizajnom za sezonu 2023.

predstavljanje cfmoto pruestel gp tim 2023

Kao prateći program manifestacije, prikazani su naši motocikli koji su izazvali veliko interesovanje kod posetilaca promocije. Za ljubitelje off-road scene, tu je bio fantastićni SuperEnduro 800MT u bojama PrusetelGP tima, a najmlađi na ovom dešavanju mogli su da saznaju o lokalnoj promociji mladih talenata na AMC Sachsenring štandu i da testiraju mini motocikle.

Fotografisanje sa našim motociklima za Moto3 šampionat

Na kraju događaja posetioce je dočekala prava poslastica – svi koji su želeli mogli su da pirđu samoj stazi i pridruže se našem trkačkom timom u glavnom krugu i slikaju se sa nedavno predstavljenim Moto3™ motociklima. Nakon toga prošli su kroz poznati Parc Fermé na CFMOTO Racing PruestelGP, koji je bio posebno brendiran u korporativnom dizajnu. Na taj način fanovima je omogućeno da lično dožive trkački duh i osete kako izgleda biti MotoGP™ pobednik.

predstavljanje cfmoto pruestel gp tim 2023

Naravno, Artigas i Kelso su svakom fanu posvetili pažnju, te su svi zadovoljni otišli kući sa autogramima i zajedničkim slikama omiljenih vozača.

Naš Moto3 GP tim je oduševljen odličnim odzivom domaćih navijača, koji su bili presrećni zbog događaja i prilike da blisko upoznaju naše momke. Saksonski trkački tim, definitivno, će učiniti sve što je u njegovoj moći da se i sportski rezultati poklope sa ovim sjajnim početkom sezone i da ova 2023. sezona bude u duhu pobedničkih podijuma za naš tim.

Idemoooo!!!!!

predstavljanje cfmoto pruestel gp tim 2023

Podelite sa prijateljima

CFMOTO

Kompanija CFMOTO, osnovana 1989. godine, razvija, dizajnira, prodaje najkvalitetnija terenska vozila za sve podloge. CFMOTO bavi se proizvodnjom i isporukom najpouzdanijih i najisplativijih ATV vozilaUTV i SSV vozilamotocikla i skutera, kao i prateće opreme.

KONTAKT INFORMACIJE

Ponedeljak-Petak: 09h-17h Subotom: 10h-15h
Ozrenska 68 11000 Beograd Nehruova 80a, 11070 Novi Beograd
+381 11 311 9 511 +381646480933
info@cfmoto.rs maloprodaja@motooprema.rs