cfmoto srbija 2021
CFMOTO Sa 3 CFMOTO motocikla na MOTO FEST
moto fest banja luka 2024 cfmoto

Sa 3 CFMOTO motocikla na MOTO FEST

5/5 - (2 votes)

Ovogodišnji sedmi po redu Moto Fest, je održan od 30. maja do 01. juna na banjalučkoj tvrđavi Kastel, pod sloganom „Live, Ride & Respect!“ Moto Fest u Banja Luci je poznat po tome da je mnogo više od okupljanja bajkera, manifestacije koja ceo jedan grad pretvara u festival prepun sadržaja i aktivnosti inspirisanih motociklima. Ovaj za koji slobodno možemo reći, jedan od najvećih moto festivala u regionu je bio i naša krajnja destinacija na koju smo se uputili u sastavu, Ognjen sa motociklom 700CL-X HERITAGE, Milan sa 800NK i Ilija sa 800MT EXPLORE.

Trodnevna moto avantura i ove godine okupila je ljubitelje dvotočkaša iz Bosne i Hercegovine, regiona i sveta, koji su tokom tri dana u Banjaluci, bili u prilici da uživaju u bogatom i raznovrsnom programu ovog događaja. A dobre zabave uz brojne sadržaje svakako nije nedostajalo. Tri dana druženja, uzbuđenja i još više adrenalina bili su odličan razlog da krenemo na ovo putovanje od 320 kilometara u jednom pravcu.

Petak ujutru, sunce je tek počelo da se probija kroz oblake, a mi smo već bili spremni za put. Startovali smo iz Beograda u 10 sati i odlučili smo zbog povremene jake kiše da idemo autoputem kako bismo što pre stigli. Putovanje autoputem je proteklo u dobroj vožnji sa povremenim pauzama tokom kojih smo razmenjivali mišljenja o ponašanjima motocikala na određenim deonicama ali i uslovima puta kao što je u jednom momentu bila jaka kiša kada smo prebacili mod vožnje na rain.

moto fest banja luka 2024 cfmoto

Stigli smo u Banja Luku u ranim popodnevnim satima, taman na vreme da prisustvujemo prvim dešavanjima na Moto Festu. Program je bio bogat i raznovrstan, uključujući moto sajam, dnevne i večernje koncerte, stunt show i moto defile banjalučkim ulicama​. Ali da krenemo redom.

Kompletna gama CFMOTO vozila

Prvo smo otišli na sajam motora u posetu našim kolegama koji su bili na našem CFMOTO štandu jer smo tradicionalno izložili naše dvotočkaše ali i četvorotočkaše. Između CFMOTO i ove predivne manifestacije koja okuplja motocikliste iz svih krajeva regiona i Evrope postoji jaka veza, jer smo kroz proteklih sedam izdanja rasli zajedno. Kao i tokom proteklih događaja predstavili smo se na sajamskom delu MOTO FESTA gde smo izložili celokupnu, nikad veću i nikad zanimljiviju gamu naših motocikala. Izuzetno nam je zadovoljstvo bilo videti da CFMOTO i na MOTO FESTU privlači veliku pažnju svih vas.

moto fest banja luka 2024 cfmoto

CFMOTO je strateški vezan za ovaj grad jer nakon Beograda svoj prvi salon smio otvorili baš u Banja Luci, zatim Sarajevu, Podgorici a sada naši saloni su u gradovima širom regiona.

Posetioci i ljubitelji našeg brenda su mogli da se upoznaju sa novitetima kao što su 450MT i 450CL-C od motocikala i CFORCE X8 i X10 od četvorotočkaša. Na našem štandu, imali smo priliku da predstavimo ove izuzetne modele koji kombinuju vrhunsku tehnologiju i atraktivni dizajn.

moto fest banja luka 2024 cfmoto

Motocikl 450MT privukao je pažnju zbog svoje agilnosti i snage, idealan za duga putovanja i off-road avanture. Model 450CL-C istakao se svojim retro stilom i modernim performansama, što ga čini savršenim izborom za ljubitelje klasičnih linija sa modernim karakteristikama.

Što se tiče četvorotočkaša, CFORCE X8 i X10 su se pokazali kao nezamenjivi saputnici za sve terenske izazove. Ovi modeli su opremljeni najnovijim tehnologijama koje omogućavaju superiorne performanse na svim vrstama terena, pružajući maksimalnu sigurnost i udobnost.

moto fest banja luka 2024 cfmoto

Posetioci su imali priliku da se detaljno informišu o svim tehničkim specifikacijama, kao i da uživo vide i „zajašu“ naše impresivne modele. Ne kolege su bile tu da odgovore na sva pitanja i pruže sve potrebne informacije kako bi svaki posetilac mogao da pronađe idealan model za svoje potrebe.

moto fest banja luka 2024 cfmoto

Tri dana odlične zabave uz hiljade motocikala

Ni ovoga puta nije izostala dnevna, ali i večernja zabava za koju su zaduženi najpoznatiji domaći i regionalni bendovi.

Za mnogo dobre energije i rock’n’roll-a u večernjem programu, uz neverovatne svetlosne efekte, pobrinuli su se: Električni orgazamJurica Pađen & AerodromBombaj ŠtampaMile KekinAtheist RapSmak+Dža ili BuRok Apoteka i Django & Space Cowboys. Odlične dnevne svirke su bile u Bike Corneru tokom tri dana, kada smo uz dobru muziku mogli da se družimo sa prijateljima iz regiona.

moto fest banja luka 2024 cfmoto

Ove godine Moto Fest nam je doneo i jednu novinu, a to je bio Freestyle extreme day”  u okviru kojeg se na posebnim poligonima i rampama koje su bile postavljene ispred tvrđave Kastel majstori stunt-a i cross motora izveli do sada nikada viđene egzibicije na ovim prostorima.

moto fest banja luka 2024 cfmoto

Naravno tu je bio i nezaobilazni defile banjalučkim ulicama tokom kojeg se više hiljada motocikala provozala ulicama ovog prelepog grada, dečiji Moto Fest kao i humanitarna tombola, i promocije i edukacije o bezbednosti motociklista u saobraćaju.

 moto fest banja luka 2024 cfmoto

Organizator Moto Festa Banjaluka 2024 je Moto klub Stršljen iz Banjaluke, a predsednik i osnivač kluba Siniša Praštalo je rekao da  je ovo događaj koji ima veliki potencijal i da iako gosti svaki put kažu da je festival najbolji na kojem su bili, trudimo se da svake godine organizaciju dignemo za jednu stepenicu gore. Izrastamo u najveći, slobodno mogu reći, ovakav festival na Balkanu, istakao je Praštalo. 

Vožnja prelepim predelima

Nakon dva dana puna adrenalina i dobre zabave, krenuli smo nazad ka Beogradu. Odlučili smo da se vratimo preko Svilaja, koji je poznat po svojim prelepim putevima, idealnim za vožnju motocikala. Ovaj deo puta pružio nam je pravo uživanje, sa zavojitim drumovima koji se provlače kroz slikovite pejzaže, omogućavajući nam da zaista osetimo slobodu i radost vožnje na otvorenom putu.

Naši CFMOTO motocikli – 700CL-X Heritage, 800NK i 800MT Explore – još jednom su pokazali svoju pouzdanost i udobnost. Bez obzira na izazove koje su nam donosile krivine, motocikli su se savršeno ponašali, pružajući stabilnu i ugodnu vožnju. Svaka krivina, i svaki pravac bili su prilika da osetimo savršenstvo ovih motocikala.

moto fest banja luka 2024 cfmoto

Povratak u Beograd bio je podjednako uzbudljiv kao i dolazak, obogaćen novim uspomenama i iskustvima. Moto Fest u Banja Luci se pokazao kao događaj koji se ne propušta, sa savršenom kombinacijom dobre muzike, mnoštvom dešavanja i mogućnosti da se vide hiljade motocikala na jednom mestu. Bez sumnje, ovo je festival koji ćemo ponovo posetiti, a do tada nas očekuju nove avanture na dva ali i četiri točka!

Podelite sa prijateljima

CFMOTO

Kompanija CFMOTO, osnovana 1989. godine, razvija, dizajnira, prodaje najkvalitetnija terenska vozila za sve podloge. CFMOTO bavi se proizvodnjom i isporukom najpouzdanijih i najisplativijih ATV vozilaUTV i SSV vozilamotocikla i skutera, kao i prateće opreme.

KONTAKT INFORMACIJE

Ponedeljak-Petak: 09h-17h Subotom: 10h-15h
Ozrenska 68 11000 Beograd Nehruova 80a, 11070 Novi Beograd
+381 11 311 9 511 +381646480933
info@cfmoto.rs maloprodaja@motooprema.rs