cfmoto srbija 2021
CFMOTO TEST DAY BANJA LUKA – DAN ZA UŽIVANJE U MOTOCIKLIMA
naslovna test banja luka cfmoto

TEST DAY BANJA LUKA – DAN ZA UŽIVANJE U MOTOCIKLIMA

Rate this post

Dana 22. juna, Banja Luka je postala centralno mesto za sve ljubitelje motocikala, pretvorivši se u pravi epicentar adrenalina i uzbuđenja zahvaljujući spektakularnom CFMOTO Test Day događaju. Ovaj događaj, pažljivo organizovan sa ciljem da pruži ljubiteljima motocikala jedinstvenu priliku za detaljno upoznavanje i testiranje najnovijih modela CFMOTO motocikala, privukao je pažnju brojnih posetilaca.

Na stotine entuzijasta stiglo je u Banja Luku, željno da iskoristi priliku da iz prve ruke oseti snagu, performanse i kvalitet ovih vrhunskih dvotočkaša. CFMOTO Test Day nije bio samo običan događaj; to je bio pravi praznik za motocikliste, prilika da se u jednom danu doživi i istraži sve ono što CFMOTO motocikli mogu da ponude.

Događaj je okupio širok spektar posetilaca, od iskusnih motociklista do onih koji tek planiraju da se upuste u svet dvotočkaša, svi ujedinjeni zajedničkom strašću prema motociklima. Pored testiranja motocikala, učesnici su imali priliku da se druže sa drugim entuzijastima, razmene iskustva i saznaju najnovije trendove i tehnološke inovacije u svetu motocikala.

U organizaciji ovog događaja posebna pažnja je posvećena svakom detalju kako bi svi prisutni imali nezaboravno iskustvo. Od stručnih vodiča koji su pružali sve potrebne informacije i savete, do besprekorno pripremljenih motocikala spremnih za testiranje, svaki aspekt je osmišljen sa ciljem da zadovolji i najzahtevnije motocikliste.

Impresivni CFMOTO modeli po kategorijama

450ccm motocikli:

450SR – S naglaskom na sportsku vožnju, ovaj model donosi impresivnu snagu i sofisticirani dizajn, omogućavajući vozačima da uživaju u svakoj krivini. Ovaj motocikl predstavlja savršen izbor za početnike, ali i za napredne vozače sa većim zahtevima za performansama.

450MT – Idealan za avanturiste, ovaj motocikl se lako prilagođava svim terenskim uslovima, pružajući udobnost i pouzdanost. Čvrsta konstrukcija i snažan agregat uz savremenu tehniku pružaju sve potrebno za terensku vožnju, daleko od utabanih puteva. Sa ovim modelom avantura počinje tamo gde se put završava.

700ccm motocikli:

700CL-X – Sa svojim retro-modernim dizajnom, ovaj motocikl kombinuje stil i funkcionalnost, privlačeći pažnju svojim jedinstvenim izgledom. U vremenu kada svaki slobodan trenutak gledate da iskoristite kvalitetno, 700CL-X je sigurno odličan izbor.

700MT – Namenjen dugim putovanjima, ovaj model nudi izuzetnu udobnost i snagu, čineći svako putovanje nezaboravnim. Predstavlja oličenje slobode i istraživačkog duha, omogućavajući vozačima da istražuju nove destinacije sa lakoćom.

800ccm motocikli:

800MT – Izrađen za istraživače, ovaj model omogućava vozačima da se upuste u najizazovnije avanture s lakoćom. Savršen za duga putovanja, ovaj motocikl kombinuje udobnost, snagu i velike kapacitete za prtljag, omogućavajući vam da istražite svet bez granica.

800NK – Novi hyper sport naked model karakteriše jedinstvena kombinacija futurističkog dizajna, vrhunskih performansi i naprednih tehnologija. Model 800NK odlikovan je prestižnom nagradom „Red Dot: Product Design 2024“ u kategoriji dizajna motocikala, što dodatno potvrđuje njegovu superiornost.

Vidimo se uskoro!

Događaj je ispunio sva očekivanja i postigao zacrtane ciljeve. Povratne informacije učesnika bile su izuzetno pozitivne, što nas motiviše da planiramo slične manifestacije u budućnosti. Već sledeća je planirana za 29.06. u Sarajevu, ispred Olimpijskog centra Zetra, sa početkom u 10h. Pozivamo sve ljubitelje motocikala da nam se pridruže.

Takođe, posetite nas u našim salonima ili na budućim događajima kako biste se uverili u kvalitet i performanse CFMOTO vozila. Sa CFMOTO motociklima, svaki kilometar postaje avantura!

Podelite sa prijateljima

CFMOTO

Kompanija CFMOTO, osnovana 1989. godine, razvija, dizajnira, prodaje najkvalitetnija terenska vozila za sve podloge. CFMOTO bavi se proizvodnjom i isporukom najpouzdanijih i najisplativijih ATV vozilaUTV i SSV vozilamotocikla i skutera, kao i prateće opreme.

KONTAKT INFORMACIJE

Ponedeljak-Petak: 09h-17h Subotom: 10h-15h
Ozrenska 68 11000 Beograd Nehruova 80a, 11070 Novi Beograd
+381 11 311 9 511 +381646480933
info@cfmoto.rs maloprodaja@motooprema.rs