cfmoto srbija 2021
CFMOTO CFMOTO je i ove godine na čuvenom sajmu EICMA 2022
sajam milano eicma cfmoto

CFMOTO je i ove godine na čuvenom sajmu EICMA 2022

Rate this post

EICMA, najveći i najuticajniji internacionalni motociklistički sajam, poznat i kao Milanski sajam motocikala, priprema se za ovogodišnje posetioce, gde će se i CFMOTO predstaviti svoju liniju dvotočkaša kao i ATV vozila.

CFMOTO konferencija za štampu biće održana na EICMA 2022 sajmu 8. novembra od 14h do 14:20h. Konferencija za štampu za podbrend ZEEHO održaće se u periodu od 14:40h do 15h u hali 24 054.

Pozadina priče o CFMOTO kompaniji na EICMA sajmu motociklizma

Živeti u periodu brzog razvoja podrazumeva i praćenje tehnologije u nastajanju koja neprestano redefiniše modernu mobilnost. CFMOTO je ovo prihvatio, a proučavajući aktuelne novosti i trendove odgovorio i na pitanje: Kako da zakoračimo u budućnost i do iste stignemo kao globalni konkurenti?

Na EICMA 2022 sajmu, CFMOTO će odgovor na ovo pitanje dati u vidu potpuno novih modela i proširenih linija proizvoda, koji vam pružaju uvid u vodeće tehnologije u svetu motociklizma.

Trebalo bi navesti i da se trendovi i tehnologija, kao i ekološke potrebe brzo menjaju. CFMOTO razmišlja i o proizvodima koji će iskustvo vožnje prevesti na novi nivo, oslanjajući se na pametnu tehnologiju i modernu, užurbanu mobilnost.

ZEEHO, kao električna podružnica brenda CFMOTO je upravo lansirana da zadovolji zahteve mlađe generacije i bude prigodna trendu urbane mobilnosti. ZEEHO se fokusira na snažnu interakciju između ljudi i vozila i koristi električni pogon za skutere i njegove prednosti, kako bi korisnicima pružili prijatno i uzbudljivo iskustvo vožnje. Ovaj novi brend podstiče nove generacije da budu hrabre, interaktivne i da za sobom ostave trag!

Šta novo donose CFMOTO i ZEEHO na EICMA 2022?

sajam milano eicma cfmoto

EICMA 2022 biće izložbeno mesto obogaćenih linija brenda CFMOTO i podbrenda ZEEHO i ove godine.

CFMOTO linija dvotočkaša prikazaće i nove modele: NK (2 modela), MT (2 modela), CL-X (4 modela), SR (3 modela) i električni motocikl (1 model). Očekujte i jedan veoma uzbudljiv koncept motocikala, koji će biti lansiran upravo na ovogodišnjem sajmu u Italiji.

sajam milano eicma cfmoto

Linije za četvorotočkaše biće obogaćene sledećim serijama: ATV (4 modela), SSV (1 model) i električni ATV (1 model). I u ovoj linijji možete očekivati jedan ATV konceptni model koji će biti prikazan.

sajam milano eicma cfmoto

Kao podbrend, CFMOTO brendu se ove godine pridružuje i ZEEHO sa svojim modelima: AE6+, AE6 S+, AE8 S+ i koncept model MAGNET koji će biti lansiran.

Osim prikaza novih modela, kompanija će pokrenuti i prikazati i inteligentnu platformu za povezivanje pod nazivom CFMOTO RIDE sistem.

CFMOTO i PruestelGP tim na ovogodišnjem sajmu motociklizma

Kao jedan od timova MOTO3 na World Moto GP trkama, CFMOTO se predstavio kao snažan takmičar čiji tim poseduje vrhunsku kompetentnost.

Kako bismo proslavili prvu trkačku godinu brenda, i vozači i članovi tima biće prisutni na štandu, sa originalnim CFMOTO trkačkim motociklom.

CFMOTO želi dobrodošlicu globalnim medijima i gostima, kako bi bili svedoci uvida u budućnost CFMOTO-a i podbrenda ZEEHO. Čekamo vas na EICMA 2022 sajmu a za one koji nisu u prilici da posete naš štand neka prate društvene mreže facebook i instagram kao i naš blog gde ćemo doneti sve vesti sa ovogodišnjeg sajam u Milanu.

Podelite sa prijateljima

CFMOTO

Kompanija CFMOTO, osnovana 1989. godine, razvija, dizajnira, prodaje najkvalitetnija terenska vozila za sve podloge. CFMOTO bavi se proizvodnjom i isporukom najpouzdanijih i najisplativijih ATV vozilaUTV i SSV vozilamotocikla i skutera, kao i prateće opreme.

KONTAKT INFORMACIJE

Ponedeljak-Petak: 09h-17h Subotom: 10h-15h
Ozrenska 68 11000 Beograd Nehruova 80a, 11070 Novi Beograd
+381 11 311 9 511 +381646480933
info@cfmoto.rs maloprodaja@motooprema.rs