cfmoto srbija 2021
CFMOTO CFMOTO JE ODUŠEVIO POSETIOCE NOVIM MODELIMA NA SAJMU MOTOPASSION 2023
cfmoto sajam motopassion 2023

CFMOTO JE ODUŠEVIO POSETIOCE NOVIM MODELIMA NA SAJMU MOTOPASSION 2023

5/5 - (32 votes)

Najveća moto manifestacija održana tokom marta u svetu – 15. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme „Motopassion“ – završen je sa velikim uspehom.. O tome govori i zvanični podatak o 102.239 posetilaca, registrovanih između 22. i 28. marta 2023. na ulaznim kapijama Beogradskog sajma.

Sajam motocikala “Motopassion“ je specijalizovana sajamska manifestacija koja se održava jednom godišnje od 2006. godine. Ona okuplja proizvođače i uvoznike motocikala, mopeda, skutera, prateće industrije, delova i opreme, te ima za cilj afirmaciju i promociju moto sporta. Osim predstavljanja dostignuća svetske motoindustrije, sajam takođe posvećuje posebnu pažnju i pratećoj opremi neophodnoj za bezbedno učešće motociklista u saobraćaju.

cfmoto sajam motopassion 2023

Posetioci ove jedinstvene manifestacije su imali priliku da vide kompletnu gamu dvotočkaša i četvorotočkaša kompanije CFMOTO u hali 4 tokom trajanja sajma.

Za one koji žele da istraže prirodu sa našim ATV vozilima

Naš ponuda ATV vozila je za one koji žele da krenu u avanturu života i dožive pravu eksploziju adrenalina vozeći se na CFMOTO vozilima kroz neistražene predele prirode! Kako živimo u zemlji koja je okružena netaknutim prirodnim lepotama koje pozivaju da istražimo i doživimo nezaboravne avanture, onda ne iznenađuje što je deo na našem štandu za ATV vozila oduševio sve zaljubljenike u prirodu i off-road vožnju. Svaki put kada se uputite u avanturu našim kvadovima, pružićemo vam jedinstveno iskustvo koje ne možete doživeti nigde drugde na svetu.

cfmoto sajam motopassion 2023

Posetioci su mogli da vide naše CFORCE modele kao što su X4 i X5 koji su sa ponosom nastavili da dominiraju u ovoj klasi kao i njihovi predhodnici modeli 450L i 520L. Takođe na sajmu je bio izložen i model CFORCE 625 Touring koji je svojim dizajnom i tehničkim karakterisitkama postao najprodavaniji model na tržištu Evrope.

Uz njih tu su bili i naši mišićavi predstavnici ATV segmenta, modeli CFORCE 850XC i CFORCE 1000.

cfmoto sajam motopassion 2023

S druge strane ponude ATV vozila, bili su prisutni kvadovi za najmlađe kao što je CFORCE 110 koji je kompaktan, siguran i savršen za decu. CFORCE 110 je prvi ATV za mlade sa 110 ccm benzinskim motorom i višelamelnim kvačilom. Ovaj model je namenjen mladima svih uzrasta i ima brojne inovativne tehničke mogućnosti. Roditelji mogu da upravljaju uz pomoć aplikacije i da na taj način zadržavaju mlade vozače u odredjenom području kao i da kontrolišu brzinu vozila.

Na našem CFMOTO štandu za najmlađe posetioce bio je još jedan model koji je privukao pažnju a to je električni dečiji ATV sa oznakom EV110.

Ovaj fantastično dizajnirani dečiji ATV, namenjen je vozačima starijim od 10 godina, proizvodi snagu od 4,5kW i 40Nm obrtnog momenta, koji se isporučuju iz litijumske baterije od 2,3kVh (44V, 53Ah) koja obezbeđuje radijus od oko 60km – ili preko dva sata zabavne vožnja za najmlađe ATV vozače.

cfmoto sajam motopassion 2023

Pridružite se i vi ovoj grupi avanturista i doživite nezaboravno iskustvo vožnje naših ATV vozila kroz neverovatne pejzaže i prirodu koju retko ko ima priliku da vidi.

SSV NAMENJEN LJUBITELJIMA ADRENALINA

CFMOTO ZFORCE 1000 Sport R je naš najnoviji model SSV vozila koji je privukao veliku pažnju postilaca sajma i bio je jedan od najpopularnijih modela izloženih na našem štandu.

Ovaj model dolazi sa moćnim 963cc agregatom, koji pruža visok stepen snage i izdržljivosti, što omogućuje vozačima da se kreću kroz teške terene i savladaju i najteže prepreke bez ikakvih problema. Za one koji traže vrhunske off-road performanse, CFMOTO ZFORCE 1000 Sport R je idealan izbor. Ovaj model SSV vozila kombinuje snagu, izdržljivost, udobnost i bezbednost u jednom sjajnom paketu.

cfmoto sajam motopassion 2023

UTV VOZILIMA – ZA POSAO ALI I ZABAVU: EKSTREMNA SNAGA i performanse

Naš štand su krasila i vrhunska i svestrana UTV vozila (Utility Terrain Vehicle) dizajnirana da se koriste za rad, ali i za rekreaciju. Ova terenska vozila su velika, snažna i udobna. Model UFORCE 1000 XL ima udobnu kabinu u koju može da se smesti čak 6 putnika tokom vožnje.

cfmoto sajam motopassion 2023

Takođe, UTV vozila imaju i mnogo prostora za odlaganje i pakovanje stvari i opreme. U velikom broju slučajeva ova vozila se koriste za izvlačenje opreme ili drugih potrepština na onim lokacijama gde je to praktično nemoguće učiniti kamionom. Mogu se koristiti u poljoprivredne svrhe, zbog raspršivanja đubriva, ali i u sportskoj industriji zbog potrebe za prevozom sportske opreme. UTV vozila se mogu koristiti za mnoge namene, poput prevoza tereta, prikolica, poljoprivrednih mašina, i sl. Takođe su se odlično pokazala za različite aktivnosti u prirodi, poput lova, ribolova, kampovanja i raznih drugih avantura u prirodi.

Ukratko, UTV vozila su svestrana vozila koja kombinuju snagu, izdržljivost i teretnu sposobnost sa sposobnošću pružanja nezaboravne avanture i zabave u prirodi.

DEO NAMENJEN LJUBITELJIMA VOŽNJE NA DVA TOČKA

Kompanija CFMOTO ima bogatu istoriju razvoja motocikala koja se proteže više od tri decenije, tokom kojih smo se bavili usavršavanjem, dizajniranjem, prodajom i distribucijom sada već jednim od najboljih motocikala na tržištu. Naša filozofija se zasniva na ideji da našim klijentima treba pružiti više od obične vožnje – naši motocikli su izvor uzbuđenja, adrenalina i nezaboravnih avantura.

Naši motocikli se izdvajaju iz mase zahvaljujući njihovom unikatnom i prepoznatljivom urbanom stilu koji je pretvoren u savršen sportski dizajn. CFMOTO nudi veliku selekciju supersport, touring i adventure motocikala koji će oduševiti i najprobirljivije ljubitelje dvotočkaša.

cfmoto sajam motopassion 2023

Svi naši motocikli su opremljeni najmodernijom tehnologijom i inovativnim sistemima, što ih čini jedinstvenim na tržištu. CFMOTO motocikli se odlikuju izdržljivošću, pouzdanošću i sigurnošću, što je omogućeno korišćenjem najkvalitetnijih materijala i tehnologije proizvodnje.

Naša filozofija je da ponudimo našim klijentima iskustvo koje će biti nezaboravno. Vožnja naših motocikala je uzbudljiva, puna adrenalina i pruža mogućnost za neprestanu avanturu. CFMOTO nudi kvalitet, stil i performanse koji će nadmašiti vaša očekivanja.

cfmoto sajam motopassion 2023

Ove godine smo predstavili dva nova modela. CFMOTO 450SR i 700CL-X ADVENTURE.

Sa CFMOTO 450SR je model kojim je naša kompanija postavila novi standard u segmentu sportskih motocikala srednje zapremine.

Motocikl CFMOTO 450SR predstavlja kombinaciju male težine i agilnosti, te nudi idealan odnos snage i težine, bez obzira da li se krećete na moto stazi ili ga vozite gradskim ulicama. Linearna snaga čak prevazilazi mnoge konkurentske gama moticikle iz ove grupe.

cfmoto sajam motopassion 2023

Sa oštrim stilom, neverovatnom mogućnošću upravljanja, CFMOTO 450SR pruža vrhunsko iskustvo svima koji žele više snage i povećanu upravljivost. Zbog svog visokog obrtnog momenta opravdano je poneo titulu najmoćnijeg u svojoj klasi.

Za ljubitelje avanture pored već dobro poznatih modela 800MT Touring i 650MT tu je sada i 700CL-X ADVENTURE.

Za sve one koji uživaju u vožnji van urbanih puteva, ali i da dosegnu do dalekih destinacija ovaj novi član naše CLX porodice predstavlja savršen izbor za one koji od motocikla traže i odlične off-road performanse.

cfmoto sajam motopassion 2023

Ovaj moćni motocikl pruža udobnost i agilnost, što ga čini idealnim za duga putovanja ali i avanturističke vožnje do neistraženih destinacija. Njegov snažni 693ccm agregat i retro dizajn će vas ne samo pustiti da uživate u bezgraničnoj vožnji, već će vas vratiti u 80-e godine prošlog veka, kada je vožnja motocikla predstavljala način života.

Na kraju, želimo da istaknemo da smo na ovogodišnjem sajmu motocikala imali priliku da predstavimo naš brend CFMOTO i da smo oduševljeni odzivom posetilaca. Interesovanje za naša vozila je bilo ogromno, a naš štand je bio prepun ljubitelja off-road vožnje i avanturističkih duhova.

Sajam je bio prilika da predstavimo našu bogatu ponudu vozila, uključujući motocikle i ATV/SSV/UTV vozila, koji su svi zajedno privukli veliku pažnju posetilaca.

Nadamo se da smo vas inspirisali da razmislite o avanturama koje biste mogli doživeti na nekom od naših vozila. Uzbuđenje, adrenalin i nezaboravne avanture su samo neke od stvari koje CFMOTO nudi svojim kupcima.

Ostavljamo vas da uživate u fotografijama naših modela sa sajma i pozivamo vas da nam pišete i kažete nam da li ste posetili naš štand na sajmu i šta vam se najviše dopalo iz naše bogate ponude. Vaše mišljenje nam je važno i koristiće nam da nastavimo da unapređujemo našu ponudu i pružamo najbolje iskustvo našim fanovima.

 

Podelite sa prijateljima

CFMOTO

Kompanija CFMOTO, osnovana 1989. godine, razvija, dizajnira, prodaje najkvalitetnija terenska vozila za sve podloge. CFMOTO bavi se proizvodnjom i isporukom najpouzdanijih i najisplativijih ATV vozilaUTV i SSV vozilamotocikla i skutera, kao i prateće opreme.

KONTAKT INFORMACIJE

Ponedeljak-Petak: 09h-17h Subotom: 10h-15h
Ozrenska 68 11000 Beograd Nehruova 80a, 11070 Novi Beograd
+381 11 311 9 511 +381646480933
info@cfmoto.rs maloprodaja@motooprema.rs