cfmoto srbija 2021
ATV vozila HUMANITARNA AKCIJA – Kupi CF110 i usreći mnogu decu!
humanitarna akcija cforce110

HUMANITARNA AKCIJA – Kupi CF110 i usreći mnogu decu!

4.9/5 - (19 votes)

Upravo su nam stigla prva dva komada našeg novog modela iz potpuno novog segment koji do sada nije postojao u našoj ponudi a to je model CFORCE 110, namenjen najmladjim korisnicima.

Obzirom da ovaj model za naš brend ima veliki značaj jer je namenjen mališanima a i stigao je sada u periodu kada se poklanja i usrećuje, mi smo odlučili da ova dva kvada ne usreće samo one koji će ih voziti već da sreću donesu i mnogo većem broju dece.

E pa, stoga smo odlučili da organizujemo humanitarnu akciju Usreći jedno dete usrećićeš mnogo dece koja se održava na našem instagram profilu cfmoto_scb!

U okviru ove akcije prva dva CFORCE 110 biće prodata putem dve licitacije u Srbiji i u Bosni i Hercegovini za najbolju ponuđenu cenu a ta sredstva će biti donirana deci kojoj je to potrebno kroz organizacije SOS Dečija sela Srbija @sosdecijasela i Pomozi.ba @pomozi.ba

humanitarna akcija cforce110

Pokažimo još jednom svi zajedno da u ATV porodici kuca jedno veliko humanitarno srce i obradujmo za praznike one kojima će naši pokloni izmamiti velike osmehe.

Kako učestvovati u humanitarnoj aukciji za CFORCE110

Licitacija počinje 14.12.2022. na našem instagram profilu cfmoto_scb i trajaće do 23.12.2022. do ponoći. 🙂

Ispod objave na našem instagram profilu možete da postavi javno iznos koji nudite za CFORCE110. Vozlilo će biti prodato onome ko ponudi najvišu cenu. Nakon završetka neophodno je da pobednik licitacije uplati ponudjeni iznos najkasnije do 28.12.2022. a koji ćemo mi proslediti navedenoj organizaciji.

Ukoliko bude dva ili više istih iznosa pobednik licitacije će biti izvučen iz šešira sa imenima naloga koji su ponudili identičnu cenu!

CFORCE 110 će u redovnoj prodaji koštati 2.490€. Početna cena na humanitarnoj licitaciji je 1.500€ ali očekujemo da će iznos najveće ponude biti znatno veći. LICITACIJA SE VRŠI U EURIMA.

Plaćanje će biti po srednjem kursu u dinarima na dan uplate iznosa.

Postoje dve objave, jedna je za učesnike iz Srbije a druga za učesnike iz Bosne i Hercegovine. Obe su jasno označene za koju teritoriju se vrši licitacija.

Ukoliko bude dva ili više istih iznosa pobednik aukcije će biti izvučen iz šešira sa imenima naloga koji su ponudili identičnu cenu!

 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели CFMOTO (@cfmoto_scb)

Nadamo se da će naš CFORCE 110 ulepšati praznike mnogoj deci!

Više o fantastičnom CFORCE110

cforce 110 cfmoto prodaja

CFORCE 110 je sa svojim tehničkim karakteristikama ali i sigurnosnim detaljima savršeno mini ATV vozilo za decu. Ovaj benzinski ATV sa agregatom od 110 cm3, fantastičnom završnom obradom i dopadljivim dizajnom je pravi predstavnik čuvene CFMOTO porodice. Upravljanje je uz CFORCE 110 još bezbednije jer sa dolazi sa sigurnosnom poteznicom koja prekida kontakt i gasi ATV ukoliko mladi vozač u odredjenom momentu se previše odvoji od vozila.

…a tu je još i poklon iznenađenje za najmlađe vozače🎁

Krenite u prve korake u ATV svetu uz CFORCE 110😀

cforce 110 cfmoto prodaja

Podelite sa prijateljima

CFMOTO

Kompanija CFMOTO, osnovana 1989. godine, razvija, dizajnira, prodaje najkvalitetnija terenska vozila za sve podloge. CFMOTO bavi se proizvodnjom i isporukom najpouzdanijih i najisplativijih ATV vozilaUTV i SSV vozilamotocikla i skutera, kao i prateće opreme.

KONTAKT INFORMACIJE

Ponedeljak-Petak: 09h-17h Subotom: 10h-15h
Ozrenska 68 11000 Beograd Nehruova 80a, 11070 Novi Beograd
+381 11 311 9 511 +381646480933
info@cfmoto.rs maloprodaja@motooprema.rs