cfmoto srbija 2021
CFMOTO Svečano otvaranje novog CFMOTO salona u Beogradu
otvaranje cfmoto salona u beogradu

Svečano otvaranje novog CFMOTO salona u Beogradu

5/5 - (1 vote)

Novi CFMOTO salon otvoren je protekle nedelje na atraktivnoj lokaciji u Beogradu, neposredno pored auto-puta kako bi našim kupcima obezbedili da mogu da nas posete u centru Beograda.

otvaranje cfmoto salona u beogradu

Na lokaciji Prešernova 13 poštovaoci i ljubitelji brenda CFMOTO počeli su da pristižu već oko 18h, kako bi uživali u svečanom otvaranju novog salona. Na 300 kvadrata izložbenog prostora gosti su imali priliku da pogledaju najnovije modele, kompletnu ponudu CFMOTO motocikala i četvorotočkaša, ali i veliki asortiman dodatne opreme za vozače i vozila.

Za dobro raspoloženje naših gostiju pobrinuo se DJ sa najnovijih hitovima ali i ketering koji je bio tu da našim prijateljima, poslovnim saradnicima i kolegama pruži ukusne zalogaje ali i pića po izboru.

otvaranje cfmoto salona u beogradu

Naravno da bi sve ostalo u lepom sećanju tu je bio i zid za fotografisanje sa CFMOTO logotipom za koji se čekalo i u redu u nekom momentu jer su svi želeli da objave na društvenim mrežama da su gosti na našem otvaranju.

Otvaranje cfmoto beograd

Otvaranje našeg novog prodajnog salona u Beogradu označava korak u novi nivo poslovanja. Salon je organizovan kao dvoetažna prostorna celina i uređen je prema savremenim enterijerskim trendovima. Koncipiran je da pruži potpunu ugodnost našim kupcima prilikom posete salonu.

otvaranje cfmoto salona u beogradu

Tu je bina koja će se koristiti za buduće promocije i prezentacije vozila kao i centralni deo na gornjem spratu gde je za otvaranje s pravom stajao jedan od najopremljenijih motocikala u adventure segmentu CFMOTO 800MT Touring.

otvaranje cfmoto salona u beogradu

Novi CFORCE 100

U prijatnoj atmosferi posetiocima i poslovnim saradnicima kompanije CFMOTO predstavljen je i novi model CFORCE 110, namenjen najmlađim obožavaocima. Radi se o ATV vozilu kompaktnih dimenzija, potpuno sigurnim za decu, koji će im priuštiti nezaboravna iskustva vožnje po različitim terenima. Vozilo dolazi sa sigurnosnom poteznicom, koja prekida kontakt i gasi ATV, ako se dete u određenom trenutku isuviše odvoji od vozila.

otvaranje cfmoto salona u beogradu cf110

Vaše dete je na novom CFORCE 110 modelu sasvim bezbedno, te njime lakše i jednostavnije upravlja! Kompanija CFMOTO akcenat stavlja na sigurnost i bezbednost vozila i vozača, a naročito kada se radi o najmlađim fanovima vožnje kvadovima i motociklima, uz pomoć aplikacije kojom kontrolišete vozilo.

HUMANITARNA AKCIJA

Veče održavanja ovog događaja obeležila je i najava velike humanitarne akcije za decu. Naime, kompanija CFMOTO odlučila je da, upravo u sezoni darovanja poklona i deljenja radosti, obraduje mnoge mališane. U okviru ove humanitarne akcije, dva CFORCE 110 modela biće prodata na aukciji u Srbiji i Bosni i Hercegovini. Sredstva ostvarena prodajom putem licitacija biće prosleđena i donirana deci kroz organizacije SOS Dečija sela i Pomozi.ba. Licitacije traju do 23.12.2022. do ponoći. Vozilo će biti prodato osobi koja ponudi najveću cenu, a početna cena je 1500 evra.

Veče za pamćenje

Svečano otvaranje salona CFMOTO proteklo je u znaku duženja sa prijateljima, kvalitetne muzike i veselog ambijenta.

otvaranje cfmoto salona u beogradu

Verujemo da će novi salon u Beogradu označiti dalji napredak kvaliteta usluge i prodaje CFMOTO vozila u Srbiji. Predstavljene modele i dodatnu opremu možete pogledati svakog radnog dana od 9 do 18h, kao i subotom od 10 do 15h.

Očekujemo vas u našem novom prostoru koji će nadamo se još jednom potvrditi kompanijski slogan

CFMOTO – Više nego što očekujete!

otvaranje cfmoto salona u beogradu

otvaranje cfmoto salona u beogradu

otvaranje cfmoto salona u beogradu otvaranje cfmoto salona u beogradu

cfmoto oprema

otvaranje cfmoto salona u beogradu

otvaranje cfmoto salona u beogradu

otvaranje cfmoto salona u beogradu

Podelite sa prijateljima

CFMOTO

Kompanija CFMOTO, osnovana 1989. godine, razvija, dizajnira, prodaje najkvalitetnija terenska vozila za sve podloge. CFMOTO bavi se proizvodnjom i isporukom najpouzdanijih i najisplativijih ATV vozilaUTV i SSV vozilamotocikla i skutera, kao i prateće opreme.

KONTAKT INFORMACIJE

Ponedeljak-Petak: 09h-17h Subotom: 10h-15h
Ozrenska 68 11000 Beograd Nehruova 80a, 11070 Novi Beograd
+381 11 311 9 511 +381646480933
info@cfmoto.rs maloprodaja@motooprema.rs