cfmoto srbija 2021
Najave MOTUL za CFMOTO vozila
MOTUL za CFMOTO vozila

MOTUL za CFMOTO vozila

Rate this post

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da se još jedan veliki svetski brend pridružio grupi poznatih brendova koji sarađuju sa CFMoto-om! Jedan od vodećih brendova među proizvođačima ulja, francuski Motul, predstavio je liniju proizvoda posebno namenjenih našim vozilima. U pitanju su ulja koja su proizvedena po vrhunskim standardima, na osnovu specifikacije CF Moto fabrike i uz implementaciju bogatog iskustva koje na ovom polju Motul poseduje.

Liniija proizvoda namenjenih CF Moto vozilima nastala je na osnovu želje da se pruži što bolja zaštita i performansa u specifičnim i često ekstremnim uslovima u kojima se naša vozila koriste. Iz tog razloga za stvaranje ove linije kao partner odabran je Motul, proizvođač sa bogatim iskustvom i dugom tradicijom u proizvodnji vrhunskih lubrikanata namenjenih powersport vozilima. Ovi proizvodi su već prisutni na tržištu, isključivo kroz CF Moto ovlašćenu prodajnu mrežu. Nastavljamo dalje u istom stilu, CF Moto – više nego što očekujete!

Motul za cfmoto

Podelite sa prijateljima

CFMOTO

Kompanija CFMOTO, osnovana 1989. godine, razvija, dizajnira, prodaje najkvalitetnija terenska vozila za sve podloge. CFMOTO bavi se proizvodnjom i isporukom najpouzdanijih i najisplativijih ATV vozilaUTV i SSV vozilamotocikla i skutera, kao i prateće opreme.

KONTAKT INFORMACIJE

Ponedeljak-Petak: 09h-17h Subotom: 10h-15h
Ozrenska 68 11000 Beograd Nehruova 80a, 11070 Novi Beograd
+381 11 311 9 511 +381646480933
info@cfmoto.rs maloprodaja@motooprema.rs