cfmoto srbija 2021
Najave Ovogodišnji CF Moto Hunt the Wolf
Ovogodišnji CF Moto Hunt the Wolf

Ovogodišnji CF Moto Hunt the Wolf

Rate this post

Ovogodišnji CF Moto Hunt the Wolf, jedna od najtežih ATV trka na svetu, završio se ranije, prekinut je usled stradanja takmičarke iz Velike Britanije. Jedan od junaka dotadašnjeg dela trke bio je naš drugar Mirko Zmaj @mirko.1986 Kao jedini učesnik na trci sa kvadom od 500ccm (CForce 550) starim dve godine i u fabričkoj izvedbi (bez ikakvog tjuninga) Mirko je iz etape u etapu pridobijao sve više simpatija i divljenja od kolega sa znatno jačim i opremljenijim vozilima medju kojima je bilo i onih koji su u medjuvremenu odustali ili uspevali da nastave trku zahvaljujući konstantnim popravkama izmedju etapa.

To što Mirko, svoj dve godine stari CForce 550, nije imao potrebu da popravlja ni u ovako ekstremnim uslovima najbolje potvrdjuje zašto su CF Moto vozila najprodavanija na većini evropskih tržišta i u potpunosti je u skladu sa kompanijskim sloganom: #cfmoto – više nego što očekujete! Za više informacija o iskustvu sa vozilom kao i HTW trkom možete kontaktirati direktno Mirka.

 

 

Ovogodišnji CF Moto Hunt the Wolf

Ovogodišnji CF Moto Hunt the Wolf

 

Podelite sa prijateljima

CFMOTO

Kompanija CFMOTO, osnovana 1989. godine, razvija, dizajnira, prodaje najkvalitetnija terenska vozila za sve podloge. CFMOTO bavi se proizvodnjom i isporukom najpouzdanijih i najisplativijih ATV vozilaUTV i SSV vozilamotocikla i skutera, kao i prateće opreme.

KONTAKT INFORMACIJE

Ponedeljak-Petak: 09h-17h Subotom: 10h-15h
Ozrenska 68 11000 Beograd Nehruova 80a, 11070 Novi Beograd
+381 11 311 9 511 +381646480933
info@cfmoto.rs maloprodaja@motooprema.rs