cfmoto srbija 2021
CFMOTO Prezentacija CFMOTO 800NK na evropskom tlu – Novi hyper sport naked model!
cfmoto 800nk naked motocikl

Prezentacija CFMOTO 800NK na evropskom tlu – Novi hyper sport naked model!

Rate this post

U Južnoj Francuskoj održana je Evropska prezentacija našeg novog motocikla CFMOTO 800NK. Više od 50 novinara iz skoro 20 zemalja imali su priliku da tokom dva dana testiraju ovaj novi fantastičan hyper sport naked model po prelepim putevima Provanse.

Na prezentaciji kakva dolikuje svetskim premijum brendovima prisutni su imali mogućnost da se uvere da uprkos jednim od najboljih performansi u svojoj klasi 800NK predstavlja idealan balans između mogućnosti za dinamičnu vožnju i svakodnevne upotrebe.

Pored predstavnika medija i poslovnih saradnika, na događaju su se pojavili kao posebni gosti vozači CFMOTO-a u MOTO3 kategoriji – Ksavije Artigas i Džoel Kelso.

cfmoto 800nk naked motocikl

800NK koji se pored vrhunskih performansi izdvaja i najmodernijim dizajnerskim i tehničkim inovacijama predstavljen je u gradu Frežusu, tačnije Sent Rafen. Za test ovog modela, izabran je trasa uzanog i serpentinastog puta u planinama iznad grada. Uzane krivine, brze promene pravca i različiti tipovi zavoja, od dugih i sporih do kratkih i brzih, predstavljali su zahtevan poligon za novi hyper sport naked 800NK.

Tokom predstavljanja modela direktor dizajna u CFMOTO-u, Carles Solsona, istakao je kvalitete modela 800NK: “2023. godina nastavlja da postavlja CFMOTO pod reflektore, zahvaljujući neprestano rastućem asortimanu. ‘Prkosi granicama‘ je stav novog 800NK modela koji savršeno oslikava pristup naše kompanije kada je u pitanju naked segment: dizajn, performanse i tehnologija su savršeno ukomponovani.”

cfmoto 800nk naked motocikl

Srdačno gostoprimstvo, na koje smo već navikli od strane naše CFMOTO fabrike, ponovo je bilo na zavidnom nivou. Tokom prezentacije naš menadžment je pronašao vreme da se posveti svakom novinaru posebno, razmene nekoliko reči i detaljnije upute u karakteristike samog motocikla. 

cfmoto 800nk naked motocikl

800NK – Hyper sport naked model

Dvocilindrični motor sa zapreminom od 799 cm3 i snagom od 95 KS (70 kW) na 9.250 obrtaja u minutu, te sa 79 Nm obrtnog momenta na 8.000 obrtaja u minutu, odlično se nosio sa izazovima, naročito preko 6.000 obrtaja u minutu. 

cfmoto 800nk naked motocikl

800NK je opremljen vrhunskim KYB ogibljenjem i amortizerom upravljača koji pomaže modelu 800NK da ostane stabilan i drži trasu. Ova karakteristika posebno je došla do izražaja na vijugavim francuskim planinskim putevima, gde se pogled stalno menja između visokih stena i dubokih padina.

Kvik šifter prilikom promene stepena prenosa u oba smera, je radio savršeno tokom testiranja 800NK modela, a menjač je standardno kao na svim našim modelima mek, precizan i kratkog hoda. Kvačilo omogućava proklizavanje, a osećaj na ručici je lagan, što olakšava pokretanje motocikla iz mesta ili zaustavljanje bez ikakvog napora.

cfmoto 800nk naked motocikl

Partnerstvo između naše kompanije i svetski poznatog proizvođača kočnica J.Juan-a (koje je Brembo preuzeo pre nekoliko godina) vidljivo je i na ovom novom modelu. Radijalno montirane četvoroklipne monoblok kočnice i diskovi prečnika 320 mm izvanredno su se nosile sa svojim zadatkom. Kočiona pumpa omogućava linearno doziranje, pa je tako kočenje pod nagibom precizno kao kod sportskih motocikala. Kočione pločice koje naša fabrika ugrađuje u ovaj hyper sport model su visokog kvaliteta, jer se tokom agresivne vožnje po krivudavim putevima Provanse nisu pregrevale.

cfmoto 800nk naked motocikl

800NK može se pohvaliti TFT ekranom dijagonale od čak 8 inča koji je pregledan i sadrži navigaciju, mogućnost povezivanja sa pametnim telefonom, preuzimanje poziva, reprodukciju muzike i slično. Ekran je praktično podeljen na dva segmenta. Donji deo namenjen je za gore navedene funkcionalnosti, dok je gornji deo posvećen prikazu broja obrtaja u minutu, brzine kretanja, nivoa goriva i temperature rashladne tečnosti.

cfmoto 800nk naked motocikl

800NK je motocikl koji će privući vozače visokih očekivanja koji teže visokim performansama i vrhunskom uživanju u vožnji.

Neke od karakteristika koje izdvajaju 800NK:

– najbolji odnos težine i snage u klasi 186Kg/95KS✅️
– Quick Shifter (up & down)✅️
– 8″ TFT Touch Screen displej✅️
– dupli diskovi prečnika 320mm i dvokanalni Bosch ABS ✅️
– Digitalni ključ✅️
– ublaživač trzaja volana✅️
– 3 moda vožnje✅️
– potpuno podesivo KYB ogibljenje✅️
– MMI sistem za naprednu interakciju izmedju vozača i motocikla✅️

Garancija na ovaj naš model je 5 godina dok je servisni interval na čak neverovatnih 15.000 km.

cfmoto 800nk naked motocikl

Sve u svemu, CFMOTO 800NK pokazuje da je motociklizam može biti dostupan i bez kompromisa. Sa impresivnim performansama, inovativnim tehnologijama i cenom koja privlači široki spektar vozača, ovaj motocikl predstavlja odličan izbor za one koji žele da dožive uzbuđenje vožnje, bilo da su na ulici ili na otvorenom putu.

Podelite sa prijateljima

CFMOTO

Kompanija CFMOTO, osnovana 1989. godine, razvija, dizajnira, prodaje najkvalitetnija terenska vozila za sve podloge. CFMOTO bavi se proizvodnjom i isporukom najpouzdanijih i najisplativijih ATV vozilaUTV i SSV vozilamotocikla i skutera, kao i prateće opreme.

KONTAKT INFORMACIJE

Ponedeljak-Petak: 09h-17h Subotom: 10h-15h
Ozrenska 68 11000 Beograd Nehruova 80a, 11070 Novi Beograd
+381 11 311 9 511 +381646480933
info@cfmoto.rs maloprodaja@motooprema.rs