cfmoto srbija 2021
CFMOTO UFORCE 1000 – Najkorisniji univerzalac na specijalnom zadatku
uforce 1000 utv lovac

UFORCE 1000 – Najkorisniji univerzalac na specijalnom zadatku

5/5 - (13 votes)

Početak 2024. godine smo krenuli u našem stilu – zanimljivo i sa dozom avanture. Ovog puta smo bili u Erdeviku kako bismo vam predstavili Darka Kordu koji je strastveni lovac ali i vlasnik YouTube kanala Trofej Channel. Pored toga Darko ima naš model UFORCE 800 iz 2015. godine koji je njegov verni pratilac u lovu.

Pogledajte naš video na YouTube u kojem vam donosimo intervju sa Darkom ali i predstavljanje našeg najkorisnijeg univerzalca, UFORCE 1000.

Za početak, usmerimo pažnju na dizajn ovog izvanrednog vozila. CFMOTO UFORCE 1000 odlikuje se svojim robustnim i agresivnim izgledom koji ne može proći nezapaženo. Svaki detalj na ovom modelu zrači snagom i izdržljivošću, što jasno ukazuje na njegovu sposobnost da se nosi sa najzahtevnijim terenima. Njegova čvrsta konstrukcija je dizajnirana da izdrži sve izazove koje teren postavi ispred vas. Bez obzira na to da li se vozite kroz nepristupačne šumske staze, prelazite preko strmih brda ili se probijate kroz blato, ovaj moćni UTV je spreman da odgovori na svaki izazov, čineći ga savršenim pomoćnikom za sve radne zadatke ali i saputnikom za sve vaše avanturističke poduhvate.

Snažan agregat i visoke performanse

Kada govorimo o performansama, CFMOTO UFORCE 1000 zaista postavlja visoke standarde u njegovoj kategoriji. Opremljen je moćnim agregatom od 963 kubika, koji osigurava da ovaj model ima više nego dovoljno snage u svim situacijama. Uz to, napredni 4×4 pogon doprinosi izvanrednoj sposobnosti za terensku vožnju, omogućavajući mu da lako savlada različite vrste terena po svim vremenskim uslovima.

Ovaj model dolazi sa CVTech transmisijom premijum kanadskog proizvodjaca koja pruža selektivan pogon na samo zadnje tockove ili 4×4 pogon sa blokadom prednjeg diferencijala. Ovako opremljen UTV jednostavno ne poznaje prepreke kada je u pitanju terenska vožnja.
Takođe, ne treba zaboraviti na nezavisno vešanje sa velikim hodom, koje omogućava ovom vozilu da se prilagodi neravninama terena, pružajući glatku i stabilnu vožnju čak i u najzahtevnijim uslovima. Bilo da se radi o vožnji kroz blato, prelasku preko neravnog terena, ili istraživanju neistraženih puteva, UFORCE 1000 je spreman da se suoči sa svakim izazovom i pruži vam nezaboravno iskustvo vožnje.

Spreman za sve poslovne izazove

Jedna od najimpresivnijih karakteristika CFMOTO UFORCE 1000 definitivno je njegov tovarni prostor. Ovaj model je opremljen prostranim i robustnim tovarnim sandukom koji je dizajniran da podnese teške terete, omogućavajući vam da sa sobom ponesete sve što vam je potrebno za vaše avanture ili poslove. Tovarni sanduk je izrađen od izdržljivih materijala, što osigurava da će vaš teret ostati siguran i stabilan u svim uslovima vožnje.

uforce 1000 cfmoto

Kapacitet tovarnog prostora UFORCE 1000 je impresivan. Ovaj snažni UTV može lako da prevozi tešku opremu, alate, ili čak veće količine materijala. To ga čini idealnim za različite upotrebe, bilo da se radi o radu na farmi, gradilištu ili za potrebe rekreacione vožnje i istraživanja.

Pored toga, tovarni prostor je opremljen sa praktičnim tačkama za učvršćivanje, što omogućava sigurno i stabilno pričvršćivanje različitih vrsta tereta. Takođe, dizajn tovarnog prostora je prilagodljiv, što znači da se može konfigurisati za različite potrebe, dajući vam fleksibilnost u tome kako koristite ovaj prostor.

Ukratko, tovarni prostor UFORCE 1000 je prostran, snažan i multifunkcionalan, što ga čini jednom od ključnih prednosti ovog modela, sposobnim da zadovolji potrebe i najzahtevnijih korisnika.

CFMOTO UFORCE 1000 poseduje rezervoar kapaciteta 40 litara, što vam pruža dosta autonomije za duge vožnje bez potrebe za čestim dopunjavanjem goriva. Što se tiče točkova, UFORCE 1000 je opremljen sa 14-inčnim aluminijumskim felnama, na kojima se nalaze napred gume dimenzija 27 x 9 a nazad 27 x 11. Ove dimenzije točkova, zajedno sa kvalitetnim pneumaticima, omogućavaju odlično prianjanje i stabilnost na različitim terenima.

uforce 1000 cfmoto

Unutrašnjost kabine modela UFORCE 1000 je dizajnirana s fokusom na udobnost i praktičnost. Ovaj model poseduje tri udobna sedišta koja su presvučena vodootpornim tehničkim materijalom. Kabina je opremljena i sa digitalnim TFT displejem u boji koji prikazuje razne informacije o radu motora.

Nadalje, kabina uključuje i dovoljno prostora za ostavljanje stvari što olakšava prevoz putnika i organizaciju opreme. Sistem nezavisnog vešanja sa dvostrukim A-ramenima na prednjem i zadnjem delu pruža bolju kontrolu i udobnost tokom vožnje po teškom terenu. 

Zapratite naš YouTube kanal i pogledajte još puno zanimljivog sadržaja jer vam uskoro donosimo još zanimljivije video materijale.

Podelite sa prijateljima

CFMOTO

Kompanija CFMOTO, osnovana 1989. godine, razvija, dizajnira, prodaje najkvalitetnija terenska vozila za sve podloge. CFMOTO bavi se proizvodnjom i isporukom najpouzdanijih i najisplativijih ATV vozilaUTV i SSV vozilamotocikla i skutera, kao i prateće opreme.

KONTAKT INFORMACIJE

Ponedeljak-Petak: 09h-17h Subotom: 10h-15h
Ozrenska 68 11000 Beograd Nehruova 80a, 11070 Novi Beograd
+381 11 311 9 511 +381646480933
info@cfmoto.rs maloprodaja@motooprema.rs