cfmoto srbija 2021
CFMOTO CFORCE 110 – Model za savršeno detinjstvo (+ vodič kroz aplikaciju)

CFORCE 110 – Model za savršeno detinjstvo (+ vodič kroz aplikaciju)

5/5 - (2 votes)

Dečiji svet se vrti oko mašte, zabave i igre. Mališani se uvek trude da im ne bude dosadno, a dok su nekad među najmlađima vladale tradicionalne dečje igre, danas se sve više okreću virtualnim prijateljima i mobilnim telefonima. Ali, šta ako postoji način da se deci ponudi nešto drugačije, nešto što kombinuje avanturu, učenje i fizičku aktivnost?

U današnjem svetu, gde tehnologija dominira, izazov je vratiti decu prirodi, podstaći ih da istražuju i uče kroz igru. Tu na scenu stupa CFMOTO sa svojim inovativnim dečijim ATV vozilom – CFORCE 110. Ovaj kvad je dizajniran sa misijom da omogući deci da dožive pravu slobodu kretanja i istinsku zabavu, daleko od ekrana.

CFORCE 110 je odgovor na potrebu današnjice za aktivnim i zdravim stilom života za najmlađe. Sa jednocilindričnim agregatom od 110 kubika i snagom od 6.5 konjskih snaga, ovaj mini ATV nudi upravo pravu dozu uzbuđenja koja je prilagođena deci. Dizajn je u skladu sa dnk naše CFORCE porodice, poznatim po fantastičnim tehničkim karakteristikama i inovativnom dizajnu koji je uvek korak ispred.

cforce 110 kvad dečiji

Posebno je zanimljivo da ovaj model dolazi sa automatskim menjačem koji pruža lagan i jednostavan način vožnje, idealan za mlade vozače. Tu je i neutralna brzina, ili kako mi kažemo, ‘ler’, koji omogućava lakše upravljanje vozilom. Za startovanje, CFORCE 110 koristi daljinski i ključ sa električnim startom, što dodatno olakšava upotrebu.

Sigurnost je, naravno, na prvom mestu. CFMOTO je razvio CFMOTO YOUTH aplikaciju koja prati aktivnosti na kvadu

i pruža roditeljima miran um dok su njihova deca za kormilom. Ova aplikacija omogućava roditeljima da kontrolišu brzinu i prate lokaciju vozila, garantujući bezbednost bez ograničavanja avanturističkog duha mladih vozača.

Hidraulične disk kočnice, postavljene napred i nazad, osiguravaju jaku i pouzdanu kočionu moć, što mladim vozačima daje sigurnost i kontrolu prilikom zaustavljanja. Širok korman, meko sedište i uske konture rezervoara zajedno stvaraju udoban i siguran prostor za vožnju, čineći svaki izlet prijatnim iskustvom.

cforce 110 kvad dečiji

Ne treba zaboraviti ni na atraktivna LED svetla koja ne samo da poboljšavaju vidljivost tokom off-road vožnje, već i čine decu vidljivim tokom vožnje. Ovo je posebno važno za roditelje koji žele da budu sigurni da su njihova deca uvek uočljiva i bezbedna.

Sa težinom od samo 120 kilograma i nosivošću do 50 kilograma, CFORCE 110 je savršeno prilagođen mladim vozačima. Maksimalna brzina od 40 km/h je idealna za off-road avanture, a ne prebrza da bi ugrozila bezbednost. Vešanje sa poprečnim A-ramenima i uljnim amortizerima sa podešavanjem pruža stabilnost i udobnost tokom vožnje, omogućavajući mladim avanturistima da uživaju u svakom trenutku.

CFMOTO CFORCE 110 nije samo kvad, on je sredstvo za učenje, igru i avanturu. Pomaže deci da razvijaju osećaj odgovornosti i samopouzdanja, dok istovremeno uživaju u rekreaciji na otvorenom. U današnjem svetu, gde su deca sve više zatvorena unutar četiri zida, CFORCE 110 nudi jedinstvenu priliku da se ponovo povežu sa prirodom i otkriju svet oko sebe na potpuno nov i uzbudljiv način.

cforce 110 kvad dečiji

Uz CFORCE 110, CFMOTO pruža mladima priliku da dožive svet iz nove perspektive, da osete uzbuđenje vožnje i slobodu koju pruža priroda.

Rezervoar kapaciteta 6,4 litra osigurava da avanture traju duže, a manje potrebe za čestim dopunjavanjem goriva znači da se mladi vozači mogu koncentrisati na uživanje u vožnji i istraživanju. Ovo vozilo nije samo sredstvo za prevoz, već prozor u svet avanture i otkrića.

U današnje vreme, kada su deca izložena brojnim izazovima i iskušenjima modernog doba, CFORCE 110 nudi povratak osnovnim vrednostima – igri, istraživanju i učenju kroz iskustvo.

 

Podelite sa prijateljima

CFMOTO

Kompanija CFMOTO, osnovana 1989. godine, razvija, dizajnira, prodaje najkvalitetnija terenska vozila za sve podloge. CFMOTO bavi se proizvodnjom i isporukom najpouzdanijih i najisplativijih ATV vozilaUTV i SSV vozilamotocikla i skutera, kao i prateće opreme.

KONTAKT INFORMACIJE

Ponedeljak-Petak: 09h-17h Subotom: 10h-15h
Ozrenska 68 11000 Beograd Nehruova 80a, 11070 Novi Beograd
+381 11 311 9 511 +381646480933
info@cfmoto.rs maloprodaja@motooprema.rs