cfmoto srbija 2021
CFMOTO CFMOTO TEST DAY U SARAJEVU – VOŽNJA I DRUŽENJE
cfmoto test DAY SARAJEVO

CFMOTO TEST DAY U SARAJEVU – VOŽNJA I DRUŽENJE

5/5 - (1 vote)

Naše putovanje 28.06. započelo je u Beogradu, gde smo sa tri izuzetna motocikla iz MT linije – 800MT EXPLORE, 700MT i 450MT – krenuli na avanturu ka Sarajevu. U ranim jutarnjim satima, napustili smo gradski asfalt i uputili se ka divljim pejzažima, spremni za uzbudljivu vožnju. Svaki motocikl bio je savršeno pripremljen za ovaj put, a mi smo bili spremni da istražimo njihove mogućnosti do krajnjih granica.

cfmoto test DAY SARAJEVO

Ruta nas je vodila kroz prelepe pejzaže Romanije, poznate po svojim dramatičnim planinskim prizorima, gustim šumama i zavojitim putevima koji su idealni za testiranje performansi naših motocikala. Vožnja kroz ove krajeve bila je pravo zadovoljstvo – svaki kilometar otkrivao je nove prirodne lepote i izazove koje smo sa lakoćom savladavali zahvaljujući snazi i stabilnosti naših MT modela.

cfmoto test DAY SARAJEVO

800MT EXPLORE pokazao se kao pravi izbor za duga putovanja, sa svojim moćnim motorom i izuzetnom udobnošću. Ovaj model je savršeno balansirao između snage i kontrole, omogućavajući nam da se opustimo i uživamo u vožnji, dok smo istovremeno imali dovoljno kapaciteta za prtljag potreban za višednevnu avanturu.

700MT se istakao svojom svestranošću, pružajući besprekornu vožnju na svim vrstama terena. Bilo da smo se vozili po glatkom asfaltu ili istraživali manje poznate puteve kroz šumu, ovaj motocikl je pružao sigurnost i stabilnost, čineći svaku deonicu puta pravim užitkom.

450MT, najnoviji model iz MT linije, sa svojom agilnošću i lakim upravljanjem, bio je savršen za uske planinske puteve i brze promene pravca, omogućavajući nam da istražimo svaki kutak Romanije bez ikakvih ograničenja.

cfmoto test DAY SARAJEVO

Kako smo se približavali Sarajevu, naš entuzijazam samo je rastao. Priroda koja nas je okruživala i uzbuđenje zbog predstojećeg CFMOTO Test Day događaja, učinili su ovo putovanje nezaboravnim iskustvom. Svi smo bili saglasni – vožnja kroz predele Romanije bila je savršen uvod u dan prepun akcije i avanture u Sarajevu.

Događaj godine za motocikliste u Sarajevu

Ispred Olimpijskog centra u Sarajevu okupio se veliki broj ljubitelja motocikala ne samo iz Sarajeva već i iz drugih gradova širom Bosne i Hercegovine, kako bi proveli dan u druženju, razmeni iskustava i bližem upoznavanju sa impresivnom gamom motocikala iz CFMOTO ponude. Učesnici koji su došli ne samo iz Sarajeva već i iz drugih gradova širom Bosne i Hercegovine imali su priliku da testiraju osam različitih modela iz naše MT, NK, SR i CL linije.

cfmoto test DAY SARAJEVO

CFMOTO Test Day u Sarajevu sastojao se od uzbudljive vožnje motocikala, gde su se na pola puta zacrtane rute vozači menjali sa različitim modelima, pružajući svima priliku da iskuse performanse i karakteristike svakog motocikla. Pored toga, događaj je uključivao i detaljno predstavljanje cele game CFMOTO motocikala, omogućavajući prisutnima da se bliže upoznaju sa svim dostupnim modelima. Za sve posetioce koji su došli sa svojim motociklom, obezbeđeno je besplatno čišćenje i podmazivanje lanca, što je dodatno doprinelo ukupnom zadovoljstvu i brizi o njihovim ljubimcima na dva točka.

cfmoto test DAY SARAJEVO

Test Day je pružio svakom vozaču priliku da u potpunosti doživi performanse svakog modela koji je želeo da proba. Izuzetno nam je drago da je medju učesnicima bilo i već iskusnih bajkera ali onih koji se spremaju da po prvi put udju u svet motocikala, onih koji su po prvi put vozili neki CFMOTO motocikl ali i onih koji ga već imaju i žele da probaju još neke modele.

cfmoto test DAY SARAJEVO

Nezaboravno iskustvo

U organizaciji ovog događaja posebna pažnja je posvećena svakom detalju kako bi svi prisutni imali nezaboravno iskustvo. Od stručnih vodiča koji su pružali sve potrebne informacije i savete, do besprekorno pripremljenih motocikala spremnih za testiranje, svaki aspekt je osmišljen sa ciljem da zadovolji i najzahtevnije motocikliste.

cfmoto test DAY SARAJEVO

Ovaj dan će svakako ostati u sećanju svih učesnika kao dan kada je Sarajevo zasijalo u punom sjaju, obasjano svetlima CFMOTO motocikala i ispunjeno zvucima motora, smehom i uzbuđenjem. To je bio dan kada su svi prisutni mogli da dožive vrhunsku vožnju i osete pravu slobodu na dva točka, sve zahvaljujući CFMOTO Test Day događaju.

Podelite sa prijateljima

CFMOTO

Kompanija CFMOTO, osnovana 1989. godine, razvija, dizajnira, prodaje najkvalitetnija terenska vozila za sve podloge. CFMOTO bavi se proizvodnjom i isporukom najpouzdanijih i najisplativijih ATV vozilaUTV i SSV vozilamotocikla i skutera, kao i prateće opreme.

KONTAKT INFORMACIJE

Ponedeljak-Petak: 09h-17h Subotom: 10h-15h
Ozrenska 68 11000 Beograd Nehruova 80a, 11070 Novi Beograd
+381 11 311 9 511 +381646480933
info@cfmoto.rs maloprodaja@motooprema.rs