cfmoto srbija 2021
CFMOTO CFMOTO je na postolju – Osvojena treća pozicija na Hunt The Wolf trci
cfmoto hunt the wolf srbija 1

CFMOTO je na postolju – Osvojena treća pozicija na Hunt The Wolf trci

5/5 - (18 votes)

U srcu Transilvanije, gde se šume i brda prostiru dok oko ne može da vidi, održava se najteža ATV trka na svetu koja svake godine privlači pažnju ljubitelja kvadova širom sveta – Hunt-The-Wolf. Ovogodišnje 15. jubilarno izdanje donelo je za nas očekivani obrt, jer se po prvi put našao i naš brend na pobedničkom postolju.

cfmoto hunt the wolf srbija

Ovogodišnji Hunt The Wolf ostaće upamćen da su tri različita modela ATV vozila osvojila vodeće pozicije. Dugogodišnja dominacija marke Can-Am prekinuta je kada su se vozači CFMOTO i Polaris-a popeli na postolje.

Ove 2023. godine je 35 najhrabrijih i najspremnijih vozača imalo priliku da učestvuje, tokom 6 dana paklene vožnje, na ovom najekstremnijem ATV takmičenju na svetu, koji se održavalo na prelepim i izuzetno zahtevnim terenima Transilvanije, Rumunija.

Transilvanija, poznata po svojim mističnim pejzažima, gotskim dvorcima i naravno, legendama o vampirima, postaje sve popularnija destinacija među ljubiteljima ATV vožnje. Zato se već 15 godina ova prestižna trka odvija baš na ovim terenima.

cfmoto hunt the wolf srbija radu lungu

Kroz šumske staze i preko strmih brda Transilvanije, GPS je vodio vozače stazama koje su bile, blago rečeno, zastrašujuće zahtevne. No, to nije sve: organizatori, kao da su želeli da testiraju granice vozača, učinili su staze za ovu jubilarnu trku težom nego ikada, ali unutar granica „Crossover“ staza.

Takmičari iz raznih krajeva sveta „lovili su vuka“ na najdužem takmičenju posvećenom profesionalnim ATV vozačima, ali je malo ko uspeo da završi svih 6 dana ovog prestižnog takmičenja! Uzrok? Napuštanje staze, razne povrede, kvarovi na vozilima ali i fizičko i psihičko stanje takmičara. Bila je to teška i zahtevna trka na kojoj je do kraja ostalo manje od polovine takmičara koji su bili na startu 1. dana.

cfmoto hunt the wolf srbija

Ali, šta motiviše ovu odabranu grupu vozača da se suoči s ovako zahtevnim izazovima? Pored čiste strasti prema sportu, postoji i nešto drugo. Nagrada za pobednika je ove godine bila spektakularna, CFMOTO Side by Side ZFORCE 950, vredan ne manje od 15.000 evra.

Marko JUST1 je dokazao da je sa svojim CFORCE1000 u samom vrhu ATV vozača u Evropi

CFMOTO vozila su ove godine bila na visini zadatka svih 6 dana takmičenja. Pilot CFMOTO ATV vozila Radu Lungu non stop je svih dana trke bio među prvim takmičarima koji su stizali do cilja i na kraju završio kao trećeplasirani. Jedini vozač iz regiona koji je vozio CFMOTO Marko JUST1 je sa svojim CFORCE 1000 svih 5 dana bio odlično pozicioniran.

cfmoto hunt the wolf srbija

Sa svojim CFMOTO CFORCE 1000, Marko je tokom pet dana takmičenja konstantno zauzimao sjajne pozicije, pokazujući da se može nositi sa najboljim svetskim vozačima. Njegova vožnja je bila slika preciznosti, odlučnosti i strasti za ovim sportom.

Međutim, šesti dan takmičenja doneo je izazov koji bi obeshrabrio većinu vozača. Marko je doživeo tehnički problem – probušen hladnjak, koji je mogao ozbiljno da ugrozi njegov plasman. Ali, pravi šampioni pokazuju svoju vrednost kada je najteže. Uprkos oštećenju vozila, Marko nije odustao. Sa istom strašću i odlučnošću, uspešno je prešao kroz cilj završnog dana, ostavljajući iza sebe divljenje i poštovanje konkurencije i publike.

cfmoto hunt the wolf srbija marko

Njegova hrabrost i upornost su još jednom pokazali da tehničke prepreke i izazovi ne mogu da zaustave prave majstore ovog sporta kada upravljaju vozilom kao što je CFORCE1000. Marko JUST1 je postao inspiracija mnogima i dokazao da predstavlja ponos našeg regiona na međunarodnoj sceni ATV vožnje.

cfmoto hunt the wolf srbija marko

Što se tiče poretka tu su rumunski vozači kvadova dokazali da su za sada neprikosnoveni. Cosmin Bistrian je ponovno pokazao svoju veštinu osvajajući prvo mesto, dok je Create Madalin, novajlija u trci, ostavio snažan utisak osvajajući drugo mesto. Radu Lungu, trostruki šampion Hunt-The-Wolf-a, se vratio na postolje, vozeći CFMOTO CFORCE 1000.

cfmoto hunt the wolf srbija

Ovo izdanje Hunt The Wolf  trke će dugo ostati upamćeno, a dok se prašina sledeće godine ponovo ne podigne, ostaće da vidimo ko će biti sledeći vozači koji će izazvati oduševljenje pored staze. Mi znamo da sledeće godine idemo još jedan stepenik više na podijumu.

Podelite sa prijateljima

CFMOTO

Kompanija CFMOTO, osnovana 1989. godine, razvija, dizajnira, prodaje najkvalitetnija terenska vozila za sve podloge. CFMOTO bavi se proizvodnjom i isporukom najpouzdanijih i najisplativijih ATV vozilaUTV i SSV vozilamotocikla i skutera, kao i prateće opreme.

KONTAKT INFORMACIJE

Ponedeljak-Petak: 09h-17h Subotom: 10h-15h
Ozrenska 68 11000 Beograd Nehruova 80a, 11070 Novi Beograd
+381 11 311 9 511 +381646480933
info@cfmoto.rs maloprodaja@motooprema.rs