cfmoto srbija 2021
CFMOTO CFMOTO i Aspar Team zajedno će se boriti za titule u Moto2 i Moto3 šampionatu
cfmoto aspar racing moto gp

CFMOTO i Aspar Team zajedno će se boriti za titule u Moto2 i Moto3 šampionatu

Rate this post

Nakon istorijskog koraka napravljenog 2022. godine kada je CFMOTO kao prvi kineski proizvođač ušao u Moto 3 šampionat sada se lestvica podiže za još jedan nivo više, CFMOTO uzima učešće i u Moto 2 šampionatu.

Dakle tokom sezone 2024. ćemo pratiti, navijati i radovati se uspesim Džejka Diksona i Izana Gevare, u Moto2, i Dejvida Alonsa i Džoela Estebana, u Moto3 šampionatu.

cfmoto aspar racing moto gp

Naravno, to nije krajnji nivo naših planova. CFMOTO će nastaviti da podiže lestvicu i osvaja nove nivoe, kao što smo već navikli.

CFMOTO i Aspar Racing Team udružuju snage u 2024. godini kako bi se borili za titule u Moto2 i Moto3 GP šampionatu. Španski tim će se boriti na svim stazama Svetskog prvenstva kako bi doveli CFMOTO na vrh pobedničkog postolja u uzbudljivoj sezoni u kojoj će tim ponoviti svoj sastav u Moto2 i dočekati novog početnika u Moto3 šampionatu pored aktuelnog Davida Alonsa.

cfmoto aspar racing moto gp

Nova alijansa sa Aspar Teamom, timom koji je, otkako je započeo svoje putovanje sa Pierer Mobility grupom u 2018, ostvario 26 pobeda, 58 podijuma i dve titule u Moto3 GP šampionatu sa Albertom Arenasom i Izanom Guevarom.

CFMOTO je ušao u Svetsko prvenstvo u kategoriji Moto3 2022. godine i već u prvoj sezoni uspeo je da se popne na podijum u Indoneziji. U 2023. godini CFMOTO je ostvario još dva podijuma i sada, u 2024., cilj je još ambiciozniji: boriti se za pobede i podijume uz pomoć Jake Dixona i Izana Guevare, u Moto2, i Davida Alonsa i Joela Estebana, u Moto3 šampionatu.

cfmoto aspar racing moto gp

Kako je izjavio Jorge Martínez „Aspar“: „U 2024. godini želimo da se borimo za titulu u Moto3 i Moto2, a činjenica da to radimo sa CFMOTO predstavlja dodatni podsticaj. Veoma smo srećni što možemo da računamo na njihovu podršku i borićemo se da ih učinimo ponosnima i da im ove sezone donesemo mnogo pobeda.“

Menadžer za razvoj trkačkog odeljenja CFMOTO, Su Zhen rekao je: „Saradnja sa Asparom definitivno pomaže trkačkom timu CFMOTO da pređe na viši nivo, verujemo da nas sa ovim legendarnim timom očekuju još mnoge pobede i podijumi. Sezona 2024. je tek početak, sa timom Aspar imaćemo veću saradnju i izvan staze.“

Naravno, CFMOTO planovi za Svetski šampionat se ne završavaju na ovome, novi i viši nivoi takmičenja su deo planova za bidućnost.

Podelite sa prijateljima

CFMOTO

Kompanija CFMOTO, osnovana 1989. godine, razvija, dizajnira, prodaje najkvalitetnija terenska vozila za sve podloge. CFMOTO bavi se proizvodnjom i isporukom najpouzdanijih i najisplativijih ATV vozilaUTV i SSV vozilamotocikla i skutera, kao i prateće opreme.

KONTAKT INFORMACIJE

Ponedeljak-Petak: 09h-17h Subotom: 10h-15h
Ozrenska 68 11000 Beograd Nehruova 80a, 11070 Novi Beograd
+381 11 311 9 511 +381646480933
info@cfmoto.rs maloprodaja@motooprema.rs