cfmoto srbija 2021
ATV vozila CFORCE 625 – Nova verzija Touring i Overland
cforce 625 touring i overland

CFORCE 625 – Nova verzija Touring i Overland

4.9/5 - (86 votes)

CFORCE 625 TOURING predstavlja jedan od najtraženijih četvorotočkaša u svetu ATV vozila. I, ovo nije ni najmanje slučajnost. Ovaj vrhunski četvorotočkaš predstavlja idiličnu kombinaciju snage i veličine. Uz najmoderniji i tehnološki unapređen dizajn, zajedno sa neustrašivim i agresivnim performansama, ovaj terenac će zadiviti i najprobirljivije vozače. Prepreke za ovo off-road vozilo, naprosto ne postoje!

U svima nama leži nezaustavljiva čežnja i želja za apsolutnom slobodom i neobuzdanošću. Neki svoju definiciju samosvojnosti i nesputanosti nalaze u lovu, ribolovu, kampovanju, planinarenju i slično. Međutim, osvajanje svake slobode za sve ljubitelje neustrašive adrenalinske vožnje počinje kada sednete za CFMOTO vozilo koje ugrožava konkurenciju svojim performansama. Govorimo, naravno, o CFORCE 625 TOURING vozilu koje spada u najpopularnije modele kvadova na tržištu Evrope.

CFORCE 625 TOURING – Vrhunske performanse po najzahtevnijim podlogama!

Najvažnija stvar prilikom odabira bilo kog modela ATV vozila jeste razmatranje njegovih performansi. Bez obzira na to vozite li po peskovitom ili šljunkovitom terenu, šumi, planini, ili blatnjavoj podlozi – bitno je da se sa svojim kvadom krećete nezaustavljivom brzinom napred. CFORCE CFMOTO 625 TOURING je upravo vozilo koje ispunjava sve te karakteristike. Vitlo je standardna oprema kao kod svih naših ATV modela, i na ovoj novoj verziji dolazi sa snažnim vučnim kapacitetom od 3000 libri, što CFORCE 625 čini izuzetno praktičnim za različite terenske uslove i zadatke

cforce 625 touring nova verzija

CFORCE 625 Touring pokreće agregat od 580 kubika, jednocilindrični, tečnošću hlađeni, sa BOSCH elektronskim ubrizgavanjem goriva. Ovaj agregat je doživeo tehnička unapređenja u odnosu na prošli model koja uključuju reviziju glave cilindra i optimizaciju kanala za usis i izduv, što rezultira značajnim povećanjem performansi. Motor sada postiže maksimalnu snagu od 45 KS, sa maksimalnim obrtnim momentom od 51 Nm nudeći impresivnu snagu i pouzdanost.

Ovaj agregat je uparen sa automatskim menjačem i kanadskim CVtech prenosom snage koji je selektivan tako da možete da uključite pogon na zadnje točkove, 4×4 pogon što znači i na zadnje i na prednje kao i jednostavnim pritiskom na dugme blokadu prednjeg diferencija.

Kada govorimo o snazi kod ATV modela važno je da naglasimo da odabir ATV vozila po snazi često ume da bude i kontraproduktivan jer sama snaga ne znači mnogo ako nije dobro uklopljena sa svim drugim tehničkim karakteristikama vozila.

Prednji deo vozila karakteriše agresivan dizajn sa novim LED svetlima koja poseduju našu Ridevision tehnologiju i koja vam pružaju izvrsnu vidljivost u svim uslovima vožnje. Prednja rešetka je dizajnirana tako da doprinosi modernom i robustnom izgledu vozila, a ujedno i da štiti hladnjak koji se nalazi iza nje. Plastike na vozilu su izradjene od materijala visokog kvaliteta, dizajnirane da izdrže zahtevne terenske uslove, pružajući dugotrajnost i otpornost na habanje, što CFORCE 625 čini pouzdanim izborom za adrenalinsku vožnju.

cforce 625 touring nova verzija

 

Kompatibilnost sa najsavremenijim tehnološkim inovacijama

Na ovu novu verziju može se opciono instalirati i Inteligentni EPS sistem (električni servo upravljač) koji automatski reaguje na brzinu vozila, pružajući preciznu pomoć vozaču pri upravljanju. Pri malim brzinama, upravljanje je lagano i bez napora, što značajno olakšava manevrisanje u uskim područjima. Pri velikim brzinama, upravljanje je veoma stabilno, što značajno može povećati vaše samopouzdanje kada se suočavate sa teškim terenima i prerekama na stazi.

Unapređeni sistem disk kočnica na sva četiri točka omogućava snažnu i veoma agresivnu moć kočenja i zaustavljanja. Progresivna moć kočenja nudi mogućnost glatke kontrole CFORCE 652 TOURING vozila pri strmim i izazovnim terenima. Uz ovakav ugrađen sistem kočenja, bezbednost prilikom vožnje ATV vozila ostaće neupitna u svakom trenutku. Moći ćete uz veliku dozu samopouzdanja i sigurnosti da kontrolišete ovo vozilo i da kočite po kišnim danima i blatnjavim, odnosno klizavim podlogama.

cforce 625 touring nova verzija

Kolorni 5-inčni LCD ekran visoke rezolucije na digitalnoj kontrolnoj tabli pruža veoma jasan i kristalno čisto displej pod različitim uglovima. Možete pratiti vitalne signale svog motora na ovom displeju koji sadrži najnovije tehnološke funkcije, kao što je Bluetooth indikator poziva. Ova funkcija će vam omogućiti da uvek ostanete u toku sa spoljašnjim svetom. Ili se, jednostavno, isključite iz virtuelnog sveta i uživajte u vožnji u prirodi!

Snaga, veličina i komfor u jednom 

Vanvremenska off-road ekskurzija vam je, naprosto, zagarantovana sa ovim četvorotočkašem! 

Dimenzije ovog nezaustavljivog terenskog vozila su 2235 x 1180 x 1390 mm (dužina x širina x visina), dok je samo vozilo teško 395 kilograma. Minimalno rastojanje od podloge je 270 mm, dok je međuosovinsko rastojanje 1480 mm. Dvodelno udobno sedište pruža maksimalni komfor i ugođaj ne samo za vozača, već i za drugog putnika. Drugim rečima, ergonomski oblikovano sedište na ovoj novoj verziji koje dolazi sa potpuno novim penastim materijalom kao i materijalom kojim je pesvučno zajedno sa naslonom pruža vrhunsku sigurnost i zaštitu vozaču i drugom putniku, istovremeno obezbeđujući udobnu vožnju.

Šasija na novom modelu je ojačana ali joj je u isto vreme i masa smanjena, novi 625 ima unapređeno nezavisno vešanje sa dvostrukim A-ramenima na sva četiri točka što pruža da se oni prilagode svaki nezavisno konfiguraciji terena. Amortizeri su uljni, dugačkog hoda i mogu da se podešavaju. Novi CFORCE 625 ima smanjen radijus okretanja u odnosu na prošlu verziju što ne moramo da napominjemo koliko znači kada krenete na vožnju po terenu naročito onom na kojem je smanjen manevarski prostor kao što je šuma.

cforce 625 touring nova verzija

Držači za noge obezbeđuju optimalnu kontrolu vozaču, dok jednovremeno pružaju zaštitu od nečistoća tokom vožnje. Rukohvati za vozače poseduju štitnik sa prednje strane koji omogućavaju dodatnu zaštitu vozaču od potresa, grančica i udara sitnih predmeta tokom vožnje.

Korman CFORCE 625 Touring vozila je dizajniran s fokusom na ergonomiju i udobnost, pružajući vozaču laku kontrolu i manevrisanje čak i u zahtevnim terenskim uslovima. Svi prekidači su urađeni od kvalitetne plastike, odlično su pozicionirani i dolaze sa pozadinskim osvetljenjem što je standard kod svih naših ATV vozila ali i jedna od stavki koja nas izdvaja od svih drugih brendova na tržištu kvadova. 

Felne imaju novi dizjan izuzetno dopadljiv i napravljene su od aluminijuma kako bi se smanjila ukupna težina vozila i poboljšale performanse, dok su pneumatici dizajnirani da pružaju optimalno prijanjanje na različitim površinama, od blata i peska, do kamenja i šumskih puteva. Pneumatici su veličine 25×8-12 napred i 25×10-12 pozadi.

cforce 625 touring nova verzija

CFORCE 625 OVERLAND

cforce 625 overland

OVERLAND je specijalna verzija modela CFORCE 625 koji je namenjen onima koji žele za sebe nešto posebno. CFORCE 625 OVERLAND je specijalni primerak u ograničenom broju za one koji žele maksimalnu udobnost tokom vožnji po najtežim terenima. Jedinstvena Granite Ridge mat boja ukombinovana sa fantastičnim detaljima ove limitirana serija najprodavanijeg ATV modela u Evropi koje sada dolazi sa maksimalnom opremom za maksimalno uživanje u vožnji. Ono što izdvaja Overland verziju od standardne 625 Touring verzije je poseban avanturistički izgled i dodatna oprema za vožnju po svim vremenskim uslovima i svim vrstama terena:

– jedinstvena Granite Ridge mat boja 
– specijalno dizajnirani prednji i zadnji bul barovi 
– ALU zaštita postroja 
– dodatni vetrobran 
– zadnji kofer 
– specijalno dizajnirane aluminijumske felne️️ u mat crnoj boji 

cforce625overland

Kod ovog modela dominiraju specijalno dizajnirani za ovu verziju bull barrovi napred i nazad koji imaju zadatak da zaštite vozilo od udaraca ili granja tokom off/road vožnje. OVERLAND model, dolazi sa integrisanim vetrobranom koji je dobrodao kod ovako moćne mašine kako zbog zaštite putnika tako i izgleda jer mu jednostavno daje avanturistički pečat.

U standardnu opremu kod Overland modela uključen je i fabrički tvrdi kofer koji je pozicioniran iza leđa suvozača. Kofer je vodonepropustan i izrađen je od kvalitetne tvrde plastike što je već poznato za CFMOTO kompaniju i trebalo bi da vam omogući dovoljno prostora za skladištenje opreme koja je zaštićena od svih vremenskih prilika. 

Overland model za razliku od standardnog CFORCE 1000 modela dolazi sa ALU SkidPlate pločom koja je postavljena celom dužinom postroja vozila. Ova ploča štiti vozilo od oštećenja na vešanju ili donjem delu vozila nastalih usled udaraca u panjeve, kamenje ili prilikom prelaska oborenih debala tokom avanturističkih vožnji.

cforce 625 overland

Ukoliko želite da imate pravo avanturističko vozilo koje će vam pružiti potpunu sigurnost i lakoću prilikom vožnje po nepoznatim terenima onda je CFORCE 625 OVERLAND pravi izboz za vas. Visok nivo završne obrade, savremen dizajn, fantastične performanse motora, udobnost tokom vožnje, bogata standardna oprema koju dobijate i prihvatljiva cena su dovoljan adut da ovu verziju potražite u našim salonima jer je broj komada koji su dostupni za prodaju ograničen. 

MUDJA – POČETAK U ATV SVETU SA CFORCE 625 MODELOM

Jedan od naših najpopularnijih YouTube-ra Muđa je svoje prve korake u ATV svetu napravio baš sa modelom CFORCE 625 Touring kojeg je vozio skoro dve godine. U videu sa početka ovog teksta možete pogledati kompletnu Muđinu priču o kvadovima i njegovom ulasku u ovaj divni svet off-road vožnje kao i o tome zašto je izabrao baš 625 kao vozillo za početak. Na negovom YouTube kanalu možete pogledati zanimljive videe sa vožnji i pogledati koji model CFMOTO Muđa sada vozi.

U međuvremenu Muđa je postao Brend amabasador CFMOTO-a i uskoro očekujete još zanimljivih videa sa vožnji.

cforce 625 touring nova verzija

Kao što možemo da zaključimo, nova verzija CFORCE 625 TOURING vozila je optimalno rešenje za sve ATV entuzijaste koji uživaju u svim off-road izazovima. Ako želite da postanete ponosni vlasnik ovog moćnog terenca, onda je CFMOTO prava adresa za vas! U ovom vrhunskom CFMOTO vozilu krije se, zapravo, vaš najpouzdaniji saveznik za vožnju u svim prilikama – od izlaska do zalaska sunca, ali i preko toga! CFMOTO vozila su više nego što očekujete. Izaberite svoj model i neka vaša životna avantura počne!

Podelite sa prijateljima

Post a Comment

CFMOTO

Kompanija CFMOTO, osnovana 1989. godine, razvija, dizajnira, prodaje najkvalitetnija terenska vozila za sve podloge. CFMOTO bavi se proizvodnjom i isporukom najpouzdanijih i najisplativijih ATV vozilaUTV i SSV vozilamotocikla i skutera, kao i prateće opreme.

KONTAKT INFORMACIJE

Ponedeljak-Petak: 09h-17h Subotom: 10h-15h
Ozrenska 68 11000 Beograd Nehruova 80a, 11070 Novi Beograd
+381 11 311 9 511 +381646480933
info@cfmoto.rs maloprodaja@motooprema.rs