cfmoto srbija 2021
CFMOTO CFMOTO je prikazao protitip električnog moto kros motocikla visokih performansi
cfmoto motokros motocikl elektricni

CFMOTO je prikazao protitip električnog moto kros motocikla visokih performansi

5/5 - (2 votes)

CFMOTO razvojni tim ne prestaje da impresionira, radeći supersoničnom brzinom i iznenađujući nas novim, fantastičnim vozilima koja redefinišu granice powersport industrije.

Prošlog vikenda je moto svet uzdrmala vest o jednom takvom novom projektu. Mrežama se pokrenula vest kao lavina da CFMOTO ima već spreman protitip električnog moto kros motocikla visokih performansi.

O ozbiljnosti projekta govori i činjenica da je u njega uključena i američka motokros legenda, Ronnie Renner, čime je potvrđeno da je ovaj motocikl zaista zver visokih performansi, spreman da dominira stazama. 

Ronnie Renner je poznat i priznat motokros i freestyle motokros (FMX) vozač iz Sjedinjenih Američkih Država. Tokom svoje karijere, stekao je reputaciju kao jedan od najdominantnijih i najinovativnijih vozača u istoriji FMX-a.

Renner je poznat po svojoj sposobnosti da izvodi ekstremno visoke skokove i spektakularne trikove u vazduhu, zbog čega je postao ikona u svetu freestyle motokrosa. On je višestruki osvajač zlatnih medalja na X-Games i Red Bull X-Fighters takmičenjima, gde je posebno poznat po svojim nastupima u disciplini Step Up, gde vozači takmiče ko može da skoči najviše preko horizontalne šipke.

CFMOTO ne samo da potvrđuje svoj status kao premium proizvođač, već nastavlja da postavlja nove trendove i vodi put evoluciji powersport industrije, podižući standarde i oblikujući budućnost ovog sporta.

cfmoto motokros motocikl elektricni

Bez sumnje, u narednim danima možemo očekivati još novosti koje će samo potvrditi ono na šta smo već navikli od CFMOTO-a – konstantno iznenađenje, inovacije i motocikle koji premašuju sva naša očekivanja. Ostanite uz nas za više uzbudljivih informacija i pratite kako CFMOTO nastavlja da menja igru u svetu motokrosa!

Pratite nas i dalje jer je uskoro, početkom novembra, najveći sajam motocikala EICMA koji se održava u Milanu, tako da ćemo vam doneti više informacija o našem prototipu električnog motokros motocikla.

Podelite sa prijateljima

CFMOTO

Kompanija CFMOTO, osnovana 1989. godine, razvija, dizajnira, prodaje najkvalitetnija terenska vozila za sve podloge. CFMOTO bavi se proizvodnjom i isporukom najpouzdanijih i najisplativijih ATV vozilaUTV i SSV vozilamotocikla i skutera, kao i prateće opreme.

KONTAKT INFORMACIJE

Ponedeljak-Petak: 09h-17h Subotom: 10h-15h
Ozrenska 68 11000 Beograd Nehruova 80a, 11070 Novi Beograd
+381 11 311 9 511 +381646480933
info@cfmoto.rs maloprodaja@motooprema.rs