cfmoto srbija 2021
CFMOTO CFMOTO na sajmu motocikala Motopassion 2022
cfmoto sajam motora 2022

CFMOTO na sajmu motocikala Motopassion 2022

Rate this post

14. Međunarodni sajam motocikala – Motopassion održao se u periodu od 12. do 15. maja 2022. godine, u Beogradu, u organizaciji Beogradskog sajma.

Sajam motocikala “Motopassion“ predstavlja specijalizovanu sajamsku manifestaciju, koja se održava jednom godišnje počevši od 2006. godine, i koja okuplja proizvođače i uvoznike motocikala, mopeda, skutera, prateće industrije, delova i opreme, a koja ima za cilj afirmaciju i promociju moto sporta. Uz predstavlјanje dostignuća svetske motoindustrije, posebna pažnja posvećuje se i pratećoj opremi, neophodnoj za bezbedno učešće motociklista u saobraćaju.

Tokom ta 4 sajamska dana, CFMOTO ste mogli videti u hali 4 gde smo posetiocima sajma predstavili našu kompletnu gamu dvotočkaša i četvorotočkaša.

ATV vozila spremna za nezaboravne avanture

cfmoto atv vozila

Vožnja CFMOTO vozila u prirodi je šansa i jedinstvena prilika da osetite istinski nalet adrenalina! Na svu sreću, živimo u zemlji koja obiluje netaknutim prirodnim lepotama, zbog čega je vožnja kvada ovim predelima svaki put neponovljivo iskustvo. Zato je deo našeg štanda sa ATV / UTV / SSV vozilima bio stalno pun posetilaca, zaljubljenika u prirodu i off-road vožnju, koji su se raspitivali o tehničkim specifikacijama modela, cenama kao i dodatnoj opremi za njih.

Naš štand su krasila i vrhunska i svestrana UTV vozila (Utility Terrain Vehicle) dizajnirana da se koriste za rad ali i za rekreaciju. Ova terenska vozila su velika, snažna, moćna i poseduju mogućnosti da „smeste“ čak i 6 putnika tokom vožnje.

utv vozila

Takođe, UTV vozila imaju i mnogo prostora za odlaganje i pakovanje stvari i opreme. U velikom broju slučajeva ova vozila se koriste za izvlačenje opreme ili drugih potrepština na onim lokacijama gde je to praktično nemoguće učiniti kamionom. Mogu se koristiti u poljopriovredne svrhe, zbog raspršivanja đubriva, ali i u sportskoj industriji zbog potrebe za prevozom sportske opreme. Višestruka namena im omogućava i čišćenje snega po potrebi, prevoz drva, građevinskog materijala, opreme za kampovanje…

Kompanija CFMOTO dizajnirala je i kreirala najkvalitetnija terenska vozila za najzahtevnije podloge, čiju funkcionalnost, snagu i estetiku niko ne može osporiti. Za naša off-road vozila ne postoje prepreke.

cfmoto zforce 1000 sport

Motocikli koji pomeraju granice u moto svetu

Kompanija CFMOTO već duže od 3 decenije razvija, dizajnira, prodaje i distribuira vrhunske motocikle koji vam nude mnogo više od obične vožnje. Naše dvotočkaše karakteriše unikatni urbani stil pretvoren u savršen sportski dizajn. Velika selekcija supersport, touring i avanturističkih motocikala oduševiće i najprobirlljivije ljubitelje ovih dvotočkaša.

cfmoto motocikli

CIlj kompanije CFMOTO jeste da maksimalno uživate u svakom pređenom kilomteru sa našim motociklima jer su poznati po bogatoj standardnoj opremi i čak 3 godine fabričke garancije.

cfmoto motocikli

CFMOTO motocikli predstavljaju idealan spoj elegancije, praktičnosti, agresivnosti i idealnih performansi. Zahvaljujući sportskim genima ugrađenim u sofisticirani izgled i različite zapremine agregata, CFMOTO dvotočkaši će vam pružiti maksimalan ugođaj prilikom vožnje.

cfmoto motocikli

Noviteti koji su privukli veliki broj posetilaca

Naravno sajam bez noviteta od jednog takvog svetskog brenda kakav je CFMOTO je nezamisliv.
U skladu sa sloganom CFMOTO – više nego što očekujete, za posetioce sajma smo pripremili evropsku pretpremijeru novog modela CFORCE X4, čija je fabrička prezentacija zakazana za jul mesec u Francuskoj.

Cfmoto X4

Medju motociklima na postolju za novitete našao se i adventure model koji nosi oznaku 800MT i on je do sada najjači i najnapredniji motocikl iz CFMOTO game.

CFMOTO 800MT je model namenjen premium segmentu tržišta. Kombinovanjem originalnog dizajna, vrhunske izrade, izuzetnih performansi i najmodernijih tehničkih rešenja u ovom modelu, stvorili smo proizvod koji bi trebalo da zadovolji i najzahtevnije korisnike željne avanture i dobre vožnje.

Među stavkama koje na ovom modelu spadaju u standardnu opremu se nalaze i neki od dodataka koji kod vodećih svetskih proizvođača ne postoje ni na spisku opcione opreme koja se doplaćuje. Kod modela 800MT Touring deo standardne opreme su:
multifunkcionali IPS 7″ full color TFT displej, integrisana navigacija, mogućnost očitavanja glavnih parametara putem aplikacije na telefonu, Fly by wire kontrola gasa, 8 modova vožnje, tempomat, kontrola pritiska u gumama, amortizer upravljača, quickshifter menjač dvosmerni, CF-SC proklizavajuće kvačilo, grejači ručica i sedišta, komunikaciona jedinica (T-Box), kreš barovi, zadnji nosač tereta, svetla za maglu, osvetljene komande na upravljaču, štitnici ruku, alu zaštita agregata, centralni štender.

cfmoto 800MT touring

Činjenice da je CFMOTO 800MT model sa najdužim periodom garancije od čak 5 godina i servisnim intervalom od 15.000 km su dodatni pokazatelji da mu nije namenjena uloga samo još jednog učesnika u najkonkurentnijem segmentu moto tržišta Touring Dual Sport segmentu već uloga onog koji taj segment redefiniše.

Elektrifikacija je u toku

Zanimljivosti na ovogodišnjem CFMOTO štandu je bilo i za najmlađe posetioce a to je električni dečiji ATV sa oznakom EV110.

Ovaj fantastično dizajnirani dečiji ATV, namenjen je vozačima starijim od 10 godina, proizvodi snagu od 4,5kW i 40Nm obrtnog momenta, koji se isporučuju iz litijumske baterije od 2,3kVh (44V, 53Ah) koja obezbeđuje radijus od oko 60km – ili preko dva sata zabavne vožnja za najmlađe ATV vozače.

cfmoto ev110

Vreme punjenja od nula do 100 procenata baterije je četiri sata. Maksimalna brzina EV110 je 45 km/h. Šasija je dizajnirana za vrhunsku upotrebljivost, upravljivost i pristupačnost: kratko međuosovinsko rastojanje od 1200 mm, težina od 130 kg i nezavisno vešanje sa dvostrukim A-ramenom pružiće svakom vozaču mnogo uzbudljivih vožnji.

Ostavljamo vas da uživate u fotografijama naših modela sa sajma i pišite nam da li ste posetili naš štand i šta vam se najviše dopalo iz naše bogate ponude.

Podelite sa prijateljima

CFMOTO

Kompanija CFMOTO, osnovana 1989. godine, razvija, dizajnira, prodaje najkvalitetnija terenska vozila za sve podloge. CFMOTO bavi se proizvodnjom i isporukom najpouzdanijih i najisplativijih ATV vozilaUTV i SSV vozilamotocikla i skutera, kao i prateće opreme.

KONTAKT INFORMACIJE

Ponedeljak-Petak: 09h-17h Subotom: 10h-15h
Ozrenska 68 11000 Beograd Nehruova 80a, 11070 Novi Beograd
+381 11 311 9 511 +381646480933
info@cfmoto.rs maloprodaja@motooprema.rs