cfmoto srbija 2021
ATV vozila Najjači ATV u CFMOTO porodici – CFORCE 1000 OVERLAND
najjaci atv cfmoto 1000 overland

Najjači ATV u CFMOTO porodici – CFORCE 1000 OVERLAND

5/5 - (1 vote)

Vozila spremna za istraživanje i avanturu su moćne mašine sposobne da pređu velike udaljenosti i ponesu dovoljno opreme. To zvuči kao definicija idelanog 4×4 vozila koje svi želimo da imamo. Iz tog razloga CFMOTO je uvideo potencijal u dizajniranju ATV vozila dovoljno jakog da savlada sve prepreke i velikog da ponese sve što vam treba tokom vaše ekspedicije.

najjaci atv cfmoto 1000 overland

NAJJAČI ATV U CFMOTO PORODICI – CFORCE 1000 OVERLAND

CFORCE1000 OVERLAND dolazi u limitiranoj seriji i konstruisan je na šasiji i arhitekturi pogona svog manjeg brata CF1000 koji koristi dvoosovinsku šasiju sa dugim međuosovinskim rastojanjem što mu dajestabilnost pri brzini i samopouzdanje vozaču za strme uspone ili spustove. Model Overland dolazi sa bogatom standardnom opremom koja uključuje unikatni prednji branik sa integrisanim LED svetlima i Bull Barr-ovima koji su postavljeni napred i pozadi koji imaju zadatak da zaštite vozilo od udaraca ili granja. Tu si i kuka za prikolicu sa električnim priključkom za signalizaciju, LED dnevna svetla, projektorski farovi, digitalna 5“ LCD kontrolna tabla, USB utičnica, 12V utičnica kao i retrovizori.

najjaci atv cfmoto 1000 overland

Snaga kod ovog modela nije problem. CFORCE 1000 Overland ima V-motor od 85 konjskih snaga, zapremine 963 kubika, koji je dovoljnojak za ekstremnu vožnju, ali ne previše bučan kada je u pitanju panoramsko razgledanje omiljene destinacije. Prenos ove brutalne snage je tradicionalno pružena kanadskom proizvođaču CVTech, koji se do sada pokazao kao neprikosnoven za off road vožnju i pruža vam selektivan 2wd / 4wd prenos plus blokadu prednjeg diferencijala (automatska zadnja blokada).

Kočenje motorom je više nego dovoljno i nije nametljivo što je izraženo kod vozila u njegovoj klasi. Čak i oni najagresivniji vozači neće želeti više snage jer 85KS na ovom modelu pruža idealnu količinu koja u kombinovani sa vašom veštinom i znanjem izvući iz svih situacija. Jedinstveno za Overland model je fabrički tvrdi trodelni kofer zapremine 105L koji je pozicioniran iza leđa suvozača. Kofer je izrađen od kvalitetnog materijala što je već poznatoza CFMOTO kompaniju i trebalo bi da vam omogući dovoljno prostora za skladištenje opreme koja je zaštićena od vremenskih prilika. Pored ovog velikog kofera sa zadnje strane tu si i pretinci za odlaganje sitnijih stvari koji su ugrađeni u karoseriju. Takođe najjači ATV iz CFMOTO porodice poseduje dvodelno sedište. Ono se po potrebi može zameniti sa centralnim koferom zapremine 41L kada se ukloni suvozačevo sedište i tada dobijate mesta za puno stvari ako planirate duži boravak u prirodi.

najjaci atv cfmoto 1000 overland

CFMOTO CFORCE 1000 OVERLAND – ATV model godine na tržištu SAD

Kao i svi CFMOTO kvadovi, Overland je potpuno opremljen za vožnju po nepristupačnim terenima, i zato je ugrađeno moćno vitlo snage 3000 lbs sa kontrolnim prekidačem na upravljaču. Ne moramo da vam objašnjavamo zašto je snažno vitlo neophodno za off road vožnju naročito kod ovako jakih i teških mašina. CFORCE 1000 OVERLAND dolazi sa EPS upravljačem koji će vam olakšati vožnju.

OVERLAND model, dolazi sa integrisanim vetrobranom i efikasnim štitnicima za ruke kako bi zaštitili vozača od vetra, blata i granja koje se nalaze na putu. Vetrobransko staklo je stvarno dobrodošlo kod ovako moćne mašine kako zbog zaštite putnika tako i izgleda jer mu jednostavno daje avanturistički pečat.

najjaci atv cfmoto 1000 overland

CFORCE1000 OVERLAND – DNK kopnenog istraživača

Overland dolazi sa nezavisnim vešanjem koje se sastoji od dvostrukih A poprečnih ramena i trailing uzdužnih uz podesive Piggyback gasne amortizere. Ovakav sistem vešanja pruža mu superiornost na svim podlogama i terenima. Donja postroj vozila je potpuno zaštićen aluminijumskom pločom, HDPE SkidPlate, koja je postavljena celom dužinom vozila. Ova aluminijumska ploča štiti vozilo od oštećenja na vešanju ili donjem delu vozila nastalih usled udaraca u panjeve, kamenje ili prilikom prelaska oborenih debala tokom avanturističkih vožnji.

Najjači ATV u CFMOTO gami dolazi sa fantastičnim felgama BEADLOCK, izrađenih od livenog aluminijuma veličine 14 inča. BEADLOCK felge garantuju vam da guma neće “spasti”, čak ni pri veoma niskom pritisku u gumi što je neophodno za određene uslove ekstremne vožnje. Tu su i šestoslojne CST Clincher gume izrađene po strogim ATV standardima.

Lako čitljiv, multifunkcionalni digitalni displej pruža vam različite informacije i lako se čita na dnevnom svetlu. Na upravljaču je i ručna kočnica koja vam pruža sigurnosti kako bi se sprečilo neželjeno pomeranje vozila. Moderne ergonomske komande na upravljaču sa pozadinskim osvetljenjem su tu da vam u noćnim uslovima omoguće bolju vidljivost prekidača.

najjaci atv cfmoto 1000 overland

CFORCE 1000 OVERLAND ima napred postavljenu čeličnu ploču presvučenu kompozitnom oblogom koja omogućava prostranu tovarnu površinu i dosta tačaka za vezivanje prtljaga. Za noć, OVERLAND ima ono što CFMOTO naziva Ridevision, a to je LED prednje osvetljenje visokog intenziteta, kao i dvostruka zadnja LED svetla.

Ukoliko želite da imate pravo avanturističko vozilo koje će vam pružiti potpunu sigurnost i lakoću prilikom vožnje po nepoznatim terenima onda je CFORCE 1000 OVERLAND pravi izboz za vas. Visok nivo završne obrade, savremen dizajn, fantastične performanse motora, udobnost tokom vožnje i prihvatljiva cena su ono što će vam pokazati da je vaš izbor bio ispravan. Kako god odlučite da ga koristite, jednostavno će nagraditi svog vlasnika dobrom vožnjom i pogledom na neverovatne predele.

Podelite sa prijateljima

CFMOTO

Kompanija CFMOTO, osnovana 1989. godine, razvija, dizajnira, prodaje najkvalitetnija terenska vozila za sve podloge. CFMOTO bavi se proizvodnjom i isporukom najpouzdanijih i najisplativijih ATV vozilaUTV i SSV vozilamotocikla i skutera, kao i prateće opreme.

KONTAKT INFORMACIJE

Ponedeljak-Petak: 09h-17h Subotom: 10h-15h
Ozrenska 68 11000 Beograd Nehruova 80a, 11070 Novi Beograd
+381 11 311 9 511 +381646480933
info@cfmoto.rs maloprodaja@motooprema.rs