cfmoto srbija 2021
CFMOTO PREDSTAVLJAMO CFORCE 1000 OVERLAND
cfmoto cforce 1000 overland

PREDSTAVLJAMO CFORCE 1000 OVERLAND

5/5 - (14 votes)

Našoj gami ATV modela sada se pridružio još jedan specijalni primerak u ograničenom broju za one koji žele maksimalnu udobnost tokom vožnji po najtežim terenima. Jedinstvena Desert Tan boja ukombinovana sa fantastičnim detaljima koji model CFORCE 1000 OVERLAND čine neodoljivo privlačnim terenskim vozilom uparena je sa paketom dodatne opreme i izuzetno pouzdanim dvocilindričnim agregatom koji isporučuje 85KS što vas čini spremnim i za najzahtevnije avanturističke vožnje.

Pored posebanog izgleda ono što OVERLANDA izdvaja od standardnog CFORCE 1000 modela je i dodatna oprema za vožnju po svim vremenskim uslovima i svim vrstama terena:

– Jedinstvena Desert Tan boja ✅️
– Specijalno dizajnirani prednji i zadnji bul barovi sa integrisanim LED svetlima u prednjem bul baru ✅️
– HDPE zaštita postroja ✅️
– Dodatni vetrobran ✅️
– Dodatni centralni kofer koji se montira umesto suvozačevog sedišta✅️
– BEADLOCK felne ✅️

cfmoto cforce 1000 overland

Kod ovog modela napred dominira masivan unikatni bulbar sa integrisanim LED svetlima koja se jednostavno uključuju na prekidaču koji je postavljen sa leve strane kormana. Bull Barrovi imaju zadatak da zaštite vozilo od udaraca ili granja tokom off/road vožnje. OVERLAND model, dolazi sa integrisanim vetrobranom i efikasnim štitnicima za ruke kako bi zaštitili vozača od vetra, blata i granja koje se nalaze na putu. Vetrobransko staklo je dobrodošlo kod ovako moćne mašine kako zbog zaštite putnika tako i izgleda jer mu jednostavno daje avanturistički pečat.

CFORCE 1000 OVERLAND kao i standardni model ima napred postavljenu ploču izrađenu od kavlitetnog i izdržljivog materijala koja omogućava prostranu tovarnu površinu i dosta tačaka za vezivanje prtljaga.

Kao i u standardnom CFORCE 1000 i u Overland modelu je ugrađeno moćno vitlo snage 3000 libri sa kontrolnim prekidačem na upravljaču. Ne moramo da vam objašnjavamo zašto je snažno vitlo neophodno za off road vožnju naročito kod ovako jakih i teških mašina.
CFORCE 1000 OVERLAND dolazi sa EPS upravljačem ili ti električnim servom koje će vam olakšati vožnju. Tu je naravno i oprema koja je standardna kod svih naših modela a to su USB utičnica, 12V utičnica kao i retrovizori. Tu je i digitalni 5“ LCD displej koji je lako čitljiv i po najjačem suncu i koji vam pruža različite informacije neophodne u vožnji.

cfmoto cforce 1000 overland

Moderne ergonomske komande na upravljaču sa pozadinskim osvetljenjem su tu da u noćnim uslovima omoguće bolju vidljivost prekidača što je već standard kod svih naših vozila. Ovo pozadinsko osvetljenje se retko može sresti na ATV vozilima i stvarno pomaže prilikom vožnje u uslovima slabije osvetljenosti.

Snaga i sposobnost za osvajanje nepristupačnih terena

Snaga kod ovog modela nije problem. CFORCE 1000 Overland ima naš dobro poznati agregat iz standardnog CFORCE 1000 modela zapremine 963 kubika, koji je dovoljno jak za ekstremnu vožnju, ali ne previše bučan kada je u pitanju safari vožnja do udaljene destinacije. Prenos je tradicionalno pružen kanadskom proizvođaču CVTech, koji se do sada pokazao kao neprikosnoven za off road vožnju i pruža vam selektivan prenos na zadnji pogon ili na pogon 4×4 plus blokadu prednjeg diferencijala. Kod modela CFORCE 1000 OVERLAND prisutna je i automatska zadnja blokada.

Kočenje motorom je više nego dovoljno i nije nametljivo što je izraženo kod vozila u njegovoj klasi. Čak i oni najagresivniji vozači imače dovoljno snage jer Overland pruža idealnu količinu koja u kombinaciji sa veštinom i znanjem vozača jednostavno dovodi do toga da skoro nema situacije iz koje nećete izaći kao pobednik.

U standardnu opremu kod Overland modela uključen je i fabrički tvrdi trodelni kofer zapremine 105L koji je pozicioniran iza leđa suvozača. Kofer je izrađen od kvalitetnog materijala što je već poznato za CFMOTO kompaniju i trebalo bi da vam omogući dovoljno prostora za skladištenje opreme koja je zaštićena od svih vremenskih prilika. Takođe najjači ATV iz CFMOTO porodice koji nosi oznaku OVERLAND poseduje dvodelno izuzetno udobno sedište. Ono se po potrebi može zameniti sa centralnim koferom zapremine 41L kada se ukloni suvozačevo sedište i tada dobijate mesta za puno stvari ako planirate duži boravak u prirodi ili pravu višednevnu ekspediciju u nepoznato. A tada se nosi i šator i vreća za spavanje i pribor za jelo, za lov, pecanje, stolice za sedenje i još mnogo toga.

cfmoto cforce 1000 overland

Overland model za razliku od standardnog CFORCE 1000 modela dolazi sa HDPE SkidPlate pločom koja je postavljena celom dužinom postroja vozila. Ova ploča štiti vozilo od oštećenja na vešanju ili donjem delu vozila nastalih usled udaraca u panjeve, kamenje ili prilikom prelaska oborenih debala tokom avanturističkih vožnji. HDPE zaštita postroja se završava aluminijumskim delom koji štiti prednji deo oko vitla, što pored značajne praktičnosti ima i lep vizuelni doprinos.

Sa zdanje strane primetan je isto masivni bullbar koji spada u standardnu opremu kod OVERLANDA kao i kao i dvostruka LED svetla. Tu je i kuka za prikolicu sa električnim priključkom za signalizaciju. CFORCE 1000 OVERLAND kao i klasičan CFORCE 1000 model ima revolucionarno quadlink vešanje. Ovakav sistem vešanja pruža mu superiornost na svim podlogama i terenima.

Sigurnost i pri najekstremnijim vožnjama

Najopremljeniji ATV u CFMOTO gami OVERLAND dolazi sa fantastičnim aluminijumskim felnama veličine 14 inča na kojima je pričvršćen Beadlock prsten u istoj Desert tan boji. Ovaj prsten je prisutan na felnama na većini vozila koja se takmiče u najekstremnijim ATV takmičenjima i garantuje vam da guma neće “spasti”, čak ni pri veoma niskom pritisku u pneumatiku. Tu su i šestoslojne off road gume izrađene po strogim ATV standardima.

Ukoliko želite da imate pravo avanturističko vozilo koje će vam pružiti potpunu sigurnost i lakoću prilikom vožnje po nepoznatim terenima onda je CFORCE 1000 OVERLAND pravi izboz za vas. Visok nivo završne obrade, savremen dizajn, fantastične performanse motora, udobnost tokom vožnje, bogata standardna oprema dobijate i prihvatljiva cena su dovoljan adut da ovog snagatora potražite u našim salonima jer je broj modela koji su dostuoni za prodaju ograničen. Ne zaboravite da svu ovu opremu koju dobijate uz Overland verziju, ukoliko bi kupovali posebno značajno više bi platili ukoliko bi te dodatke kupovali odvojeno.

Podelite sa prijateljima

CFMOTO

Kompanija CFMOTO, osnovana 1989. godine, razvija, dizajnira, prodaje najkvalitetnija terenska vozila za sve podloge. CFMOTO bavi se proizvodnjom i isporukom najpouzdanijih i najisplativijih ATV vozilaUTV i SSV vozilamotocikla i skutera, kao i prateće opreme.

KONTAKT INFORMACIJE

Ponedeljak-Petak: 09h-17h Subotom: 10h-15h
Ozrenska 68 11000 Beograd Nehruova 80a, 11070 Novi Beograd
+381 11 311 9 511 +381646480933
info@cfmoto.rs maloprodaja@motooprema.rs