cfmoto srbija 2021
CFMOTO ODAVNO TRAŽITE: CFMOTO je unapredio svoj YOUTUBE kanal

ODAVNO TRAŽITE: CFMOTO je unapredio svoj YOUTUBE kanal

Rate this post

Već izvesno vreme od ljubitelja CFMOTO brenda do nas stižu informacije da bi želeli da naš You Tube kanal postane dinamičniji sa još više informacija o aktuelnostima vezanim za sam brend ali i našim aktivnosti sa terena. Shodno tome naš You Tube kanal će biti unapređen tako da ćete imati priliku da budete u toku sa svim aktuelnostima iz CFMOTO sveta i da dobijete odgovore na sva pitanja koja vas interesuju.

CFMOTO je brend koji poslednjih godina ubrzano raste na globalnom tržištu i u regionu, i koji nastoji da ide u korak sa trendovima što dokazuje i inicijativa oko pokretanja ovog vida komunikacije sa korisnicima i ljubiteljima CFMOTO brenda.

Vaš domaćin na CFMOTO kanalu će biti Mladen Janjušević, influenser i dobro poznato lice na You Tube sceni.

Mladen nije slučajno na mestu vašeg domaćina. Njegova CFMOTO  priča počinje turom kroz Srbiju gde je imao priliku da vozi CFMOTO MT650 i tokom koje je za 8 dana na ovom motociklu prešao čak 2.500 kilometara. Kako on kaže MT650 je bio veliko iznenađenje za njega i dobio je sasvim drugi pogled na CFMOTO brend. Pored motocikala on je veliki ljubitelj i dobar poznavalac i CFMOTO ATV vozila.

Kao jedan od vas, veliki zaljubljenik u motore i ATV vozila Mladen će se potruditi da vam u svojim klipovima prenese sve aktuelnosti iz CFMOTO sveta, vesti, recenzije vozila, motocikala i opreme kao i da pruži odgovore na sva vaša pitanja.

Važno je napomenuti da će novi video materijali na našem You Tube kanalu izlaziti svake nedelje u 18 časova, a prvo što ćete imati priliku na njemu da gledate jeste velika premijera CFMOTO CLX700.

CFMOTO CLX700

cfmoto clx 700

CFMOTO CLX 700 ste imali priliku da prvi put vidite na milanskom moto salonu EICMA 2019. godine tokom predstavljanja kompanije na najprestižnijem sajmu motocikala na svetu. Tada je ovaj model izazvao veliku buru jer je pažnju privukao njegovim izgledom ali i najavljenim karakteristikama. Da bi vam zagolicali maštu napisaćemo samo da motocikl pokreće dvocilindrični motor od 692 cm2 za koji CFMOTO kaže da ima 74 ks. Sa svojih 183 kg, agresivnim izgledom i odličnim obrtnim momentom ovaj motocikl će biti veliki hit na tržištima širom sveta.

Želimo da čujemo vaše komentare i utiske

YouTube kanal smo pokrenuli najviše zbog CFMOTO zaljubljenika ali i budućih vlasnika CFMOTO vozila i motocikala. Zato vas pozivamo da ostavite vaše komentare i utiske. Ne zaboravite da se prijavite na kanal kako ne biste propustili ni jedan video jer kako glasi moto našeg brenda CFMOTO – Više nego što očekujete!

Pogledajte kanal you zube kanal cfmoto

 

Podelite sa prijateljima

CFMOTO

Kompanija CFMOTO, osnovana 1989. godine, razvija, dizajnira, prodaje najkvalitetnija terenska vozila za sve podloge. CFMOTO bavi se proizvodnjom i isporukom najpouzdanijih i najisplativijih ATV vozilaUTV i SSV vozilamotocikla i skutera, kao i prateće opreme.

KONTAKT INFORMACIJE

Ponedeljak-Petak: 09h-17h Subotom: 10h-15h
Ozrenska 68 11000 Beograd Nehruova 80a, 11070 Novi Beograd
+381 11 311 9 511 +381646480933
info@cfmoto.rs maloprodaja@motooprema.rs