cfmoto srbija 2021
CFMOTO Električni skuter ZEEHO AE8S+: Budućnost gradske vožnje
električni skuter zeeho ae8 s+

Električni skuter ZEEHO AE8S+: Budućnost gradske vožnje

4.9/5 - (31 votes)

Električni skuter – Budućnost je već stigla. Predstavljamo vam jedan od najnovijih modela električnih skutera koji osvaja tržišteZEEHO AE8S+, našeg podbrenda ZEEHO. U ovom blogu ćemo se fokusirati na njegove karakteristike, kao i na prednosti vožnje električnih skutera u gradu. Električni skuteri postaju sve popularniji zbog svojih brojnih prednosti, kao što su ekološka osvešćenost, ekonomičnost, praktičnost i jednostavnost upotrebe.

Zašto je vožnja električnih skutera odličan izbor?

Električni skuteri su sve popularniji izbor za prevoz u gradovima širom sveta. Pored toga što su ekološki prihvatljiviji, električni skuteri nude mnoge prednosti u odnosu na tradicionalne motocikle i automobile:

  1. Smanjenje zagađenja: Električni skuteri ne emituju štetne gasove i buku. Time doprinose smanjenju zagađenja u gradovima i poboljšanju kvaliteta vazduha.
  2. Štedljivost: Električni skuteri su ekonomičniji u pogledu troškova održavanja, jer ne zahtevaju menjanje ulja, filtera i svećica. Takođe, troškovi električne energije su niži u odnosu na cenu goriva.
  3. Jednostavnost upotrebe: Električni skuteri su jednostavni za korišćenje, bez obzira na prethodno iskustvo u vožnji motocikala. Ne zahtevaju manuelno menjanje brzina, što ih čini pogodnim za početnike.

električni skuter zeeho ae8 s+

ZEEHO AE8S+ – Vrhunska tehnologija i dizajn

ZEEHO AE8S+ je jedan od najnovijih modela električnih skutera koji nudi vrhunsku tehnologiju i dizajn. Neki od glavnih aspekata ovog modela su:

  • Kvalitet: ZEEHO AE8S+ je izrađen od kvalitetnih materijala, što obezbeđuje dugotrajnost i otpornost na habanje. Takođe, skuter je dizajniran sa akcentom na ergonomiju, što ga čini udobnim za vožnju.
  • Sigurnost: Ovaj električni skuter poseduje napredne sigurnosne karakteristike, kao što su ABS kočioni sistem, LED svetla za bolju vidljivost i kontrolu stabilnosti. Sve ovo doprinosi bezbednosti vozača na putevima.
  • Performanse: ZEEHO AE8S+ nudi impresivne performanse, zahvaljujući svom snažnom elektromotoru koji omogućava ubrzanje od 0 do 50 km/h za samo 2.6 sekundi.
  • Autonomija: Sa jednim punjenjem baterije, ZEEHO AE8S+ može preći udaljenost do 140 km, što je više nego dovoljno za svakodnevne gradske potrebe. Baterija se može lako izvaditi i napuniti kod kuće ili u kancelariji.

AE8S+ ima autonomiju od 120km do 140 km, dostiže maksimalnu brzinu od 100 km/h i potrebno mu je samo 2,6 sekundi da ubrza od 0 do 50 km/h. Baterija se može napuniti 2.500 puta, što je ekvivalent 300.000 kilometara pri normalnoj upotrebi. Funkcija brzog punjenja baterije omogućava punjenje do 80% za 2,5 sata!

Skuter je opremljen najnovijom tehnologijom kao što su neon LED svetla, start bez ključa, Pirelli Diablo gume i 215 mm Brembo disk kočnice sa ABS-om!

• Baterije: ATL NCM 69V32a*2
• Maksimalna brzina: 100 Km/h
• Autonomija: 140 kilometara
• Displej: 5′ TFT
• Tri moda vožnje: ECO, STREET i SPORT

elektricni skuter zeeho ae8 s+

Električni skuter – Ušteda novca i vremena

Jedna od ključnih prednosti vožnje električnih skutera, kao što je ZEEHO AE8S+, jeste značajna ušteda novca i vremena. Održavanje ovog skutera je minimalno, što znači da su troškovi održavanja znatno niži u poređenju sa tradicionalnim motociklima i automobilima. Takođe, vožnja električnim skuterom omogućava vozačima da izbegnu gužve u saobraćaju i lako pronađu parking mesto, što štedi vreme.

U današnje vreme, kada se sve više pažnje posvećuje zaštiti životne sredine i smanjenju emisije štetnih gasova, vožnja električnim skuterom poput ZEEHO AE8S+ je odličan način da doprinesemo očuvanju naše planete. Korišćenjem električnih skutera smanjujemo emisiju ugljen-dioksida i drugih štetnih gasova, što pozitivno utiče na kvalitet vazduha i zdravlje stanovnika.

Električni skuter ZEEHO AE8S+ predstavlja odličnu investiciju za sve one koji žele da uživaju u prednostima vožnje električnih skutera. Sa svojim vrhunskim performansama, kvalitetom, sigurnošću i štedljivošću, ovaj model predstavlja budućnost gradske vožnje.

elektricni skuter zeeho ae8 s+

Ukoliko razmišljate o nabavci električnog skutera, ne propustite priliku da isprobate ZEEHO AE8S+ i osetite sve prednosti koje nudi. Vožnja električnim skuterom ne samo da će unaprediti vašu svakodnevicu, već ćete i doprineti očuvanju životne sredine za buduće generacije.

Da li ste spremni da brzo napunite baterije i krenete u jeftinu gradsku vožnju i da se brzo probijete kroz gradske gužve?

Podelite sa prijateljima

CFMOTO

Kompanija CFMOTO, osnovana 1989. godine, razvija, dizajnira, prodaje najkvalitetnija terenska vozila za sve podloge. CFMOTO bavi se proizvodnjom i isporukom najpouzdanijih i najisplativijih ATV vozilaUTV i SSV vozilamotocikla i skutera, kao i prateće opreme.

KONTAKT INFORMACIJE

Ponedeljak-Petak: 09h-17h Subotom: 10h-15h
Ozrenska 68 11000 Beograd Nehruova 80a, 11070 Novi Beograd
+381 11 311 9 511 +381646480933
info@cfmoto.rs maloprodaja@motooprema.rs