cfmoto srbija 2021
CFMOTO Novi model je tu – ZFORCE 950 ali sa 4 sedišta
zforce 950 sport 4

Novi model je tu – ZFORCE 950 ali sa 4 sedišta

4.7/5 - (12 votes)

Više zabave, više adrenalina i sa više putnika, ZFORCE 950 sa 4 sedišta.

Pripremite se za ultimativnu avanturu s našim potpuno novim SSV vozilom koji ima mesta za čak četiri putnika. Ovo novo vozilo iz naše ponude četvorotočkaša kombinuje visoke performanse, odličnu udobnost i neverovatnu sposobnost, čineći ga savršenim izborom za moderne istraživače koji traže uzbudljive doživljaje u prirodi i to sa četiri putnika!

Podignite svoje off-road iskustvo na viši nivo sa našim revolucionarnim modelom ZFORCE Sport 4, prvim sportskim SSV sa četiri sedišta koji je naša kompanija proizvela i koji je spreman da unapredi vaše avanture. Kombinujući uzbuđenje modela ZFORCE 1000 Sport sa pogodnošću sedenja za četvoro, ZFORCE 950 Sport 4 nudi neuporedivo iskustvo off road vožnje.

Agresivni sportski dizajn se odmah uočava kod prednjeg dela ovog četvorotočkaša gde dominira redizajnirana rešetka ispod koje se nalazi moćno vitlo od 4500 libri na čijem kraju se nalazi potpuno redizajnirana kuka za kačenje kao i distancer. Umesto sajle, kao što je to bio slučaj sa ranijim ZFORCE modelima, sada je na vitlo namotano sintetičko uže, koje je izuzetno jako i naravno ima pozitivnu osobinu a to je da ne može da korodira. Tu su i farovi sa RIDEVISION LED tenologijom koji vam pružaju izuzetno dobru vidljivost po svim uslovima vožnje. Pečat vizuelanom karakteru ovog vozila daju LED obrve, smeštene iznad farova, koje možemo videti kod automobila poslednje generacije.

zforce 950 sport 4

Snažan agregat za visoke performanse

ZFORCE 950/4 je opremljen sa 963cc, tečnošću hlađenim V-Twin agregatom koji isporučuje 85 konjskih snaga na 7500 obrtaja u minuti i 87 Nm na 5500 obrtaja u minuti. Agregat je uparen sa CVTech prenosom za neuporedivu snagu i performanse koje vam pruža na svim terenima.

Doživite neprikosnovenu preciznost upravljanja sa sistemom električnog servo upravljanja (EPS) na novom ZFORCE Sport 4. EPS sa promenljivom podrškom pruža optimalan odziv upravljanja u svim uslovima, ulivajući samopouzdanje i kontrolu. Dvostruki modom vožnje lako prilagođavate režim snage vašeg vozila za poboljšanu stabilnost na izazovnom terenu.

zforce 950 sport 4

Kod ovog modela šasija je produžena kako bi se smestila četiri udobna sportska sedišta, koja su izrađena od tehničkog brzo sušećeg materijala, uz dovoljno komfora ali i sigurnosti. Šasija je izrađena od čeličnih cevi od legure 20CrMn, sa novorazvijenom gornjom gredom i ojačanjima sa strane kako bi se povećala krutost i snaga karoserije. Vozilo je teško 680 kilograma. Kao rezultat toga, vozilo se ponaša stabilno, pružajući kontrolisanu i samouverenu vožnju. Dimenzije vozila su 3065mm dužina, 1524mm širina i 1870mm visina.

zforce 950 sport 4

Na novom Z950/4 bezbednost je na prvom mestu jer su sad prisutna polu vrata koja osiguravaju vašu zaštitu tokom svake avanture. Vrata se otvaraju od centralnog stuba ka spolja omogućavaju lak pristup sedištima i dodatnu zaštitu tokom vožnje na terenu.

Kokpit dostojan automobila novoje generacije

U kokpitu novog CFMOTO ZFORCE 950 SPORT-4, avanturistički duh susreće vrhunsku tehnologiju i ergonomiju. Svaki detalj je pažljivo osmišljen da zadovolji potrebe iskusnih off-road entuzijasta.

Na centralnom mestu dominira napredni digitalni displej, koji vozaču na jasan i pregledan način prikazuje sve vitalne informacije – brzinu, obrtaje, stanje goriva, temperaturu i mnogo više. Osvetljenje displeja je prilagođeno za lako čitanje pod svim uslovima osvetljenja, čime se osigurava da vozač u svakom trenutku ima potpunu kontrolu nad informacijama.

Udobnost vozača i putnika je na visokom nivou zahvaljujući ergonomski dizajniranim i konturisanim sedištima koja pružaju izuzetnu podršku i komfor tokom dugih i zahtevnih vožnji. Podesiva ručka za suvozača dodatno podiže nivo sigurnosti i komfora, omogućavajući putnicima da se osjećaju sigurno i stabilno čak i tokom najintenzivnijih avantura.

Kontrolna tabla je intuitivna i lako dostupna, sa svim prekidačima i kontrolama raspoređenim na logičan i praktičan način, omogućavajući vozaču da se fokusira na put ispred sebe, dok su sve funkcije vozila lako upravljive.

Kokpit CFMOTO ZFORCE 950 SPORT-4 ne samo da je funkcionalan i ergonomski dizajniran, već i donosi dodatni nivo stilizacije i atmosfere zahvaljujući ambijentalnom osvetljenju. Ovo osvetljenje ne samo da poboljšava vidljivost unutar kokpita tokom noćnih vožnji, već i dodaje sofisticiran osećaj unutrašnjosti vozila.

U kombinaciji sa naprednim digitalnim displejom, ergonomskim sedištima i intuitivno postavljenim kontrolama, ambijentalno osvetljenje u kokpitu CFMOTO ZFORCE 950 SPORT-4 zaokružuje celokupno iskustvo, čineći ga ne samo funkcionalnim, već i vizuelno privlačnim i ugodnim za vožnju u svim uslovima.

Za potpunu zabavu zadužen je potpuno integrisani stereo i multimedijaln sistem. Vama je ostalo samo da odaberete svoju omiljenu melodiju sledeći put kada se uputite na off-road vožnju sa prijateljima.

Aluminijske felne, na kojima su instalirani 27″ izdržljivi pneumatici, dobile su i Beadlock prsten koji doprinosi sigurnosti vožnji u onim najekstremnijim situacijama. Ove sportski dizajnirane felne poboljšavaju ukupni estetski izgled vašeg off-road saputnika.

zforce 950 sport 4

ZFORCE 950 Sport 4 se ističe svojom impozantnim klirensom od 307mm (odstojanje od tla) i sofisticiranim amortizerima koji imaju veliki prečnik i dugačak hod, i koji garantuju izuzetno udobnu vožnju. Ovi amortizeri efikasno upijaju kako manje neravnine, tako i udarce srednje jačine, čime se osigurava stabilnost i komfor. Posebno su zanimljivi zbog svojih dvostepenih opruga i unapređenog sistema zaptivanja, što doprinosi pouzdanijim i boljim performansama. Dodatni plus je i jednostavno podešavanje kompresije amortizera bez potrebe za alatom, sa tri različita podešavanja, što korisnicima omogućava prilagođavanje vozila prema ličnim preferencijama i terenu.

Zadnji deo CFMOTO ZFORCE 950 SPORT-4 je pravo umetničko delo funkcionalnosti i stila, idealno prilagođeno zahtevima i estetici off-road avanturista. Ovaj deo vozila je pažljivo dizajniran ne samo da izdrži teške terene, već i da pruži dodatnu vrednost i praktičnost.

Centralno mesto zauzima po prvi put u nekom našem modelu fabrički integrisan kofer kapaciteta 158 litara. Ovaj kofer postavljen na zadnjem delu vozila je izrađen od izuzetno kvalitetne i tvrde plastike i njega može stati dovoljno stvari za celodnevnu avanturu sa prijateljima, koji je ne samo veliki i praktičan, već i opremljen sa sigurnosnim bravicama, čineći ga savršenim za sigurno skladištenje opreme za avanture. Bez obzira da li je u pitanju kampovanje, lov ili bilo koja druga aktivnost, ovaj prostor nudi dovoljno mesta za sve potrebne stvari. Ono što je možda i najvažnije, potpuno zaptiven i sprečava prodor vode u kofer.

Ispod kofera, zadnji deo je opremljen snažnim i stilizovanim LED svetlima, koja osiguravaju odličnu vidljivost u svim uslovima, istovremeno doprinoseći modernom i agresivnom izgledu vozila. Ova svetla ne samo da povećavaju bezbednost, već i naglašavaju sportski karakter ZFORCE 950 SPORT-4 modela.

Zadnji deo uključuje i robusni bull bar koji je tu da štiti ključne delove vozila od udaraca i oštećenja prilikom prolaska kroz zahtevne terene. Naročito se ističe i centralno postavljen izduv koji daje jedan rezak i sportski zvuk ovom modelu. Naravno tu je i kuka za vuču sa priključkom za električnu instalaciju.

U kombinaciji sa ostalim elementima dizajna, zadnji deo CFMOTO ZFORCE 950 SPORT-4 ističe se kao primer funkcionalnosti, sigurnosti i stila, doprinoseći ukupnom utisku ovog moćnog off-road vozila.

CFMOTO ZFORCE 950 SPORT 4 nije samo SSV sa četiri sedišta, on je vaš izbor do nezaboravnih avantura, stvoren da zadovolji želje ljubitelja avantura koji vole da dele putovanje sa prijateljima. On je savršena kombinacija snage, performansi i udobnosti, čineći ga idelanim saputnikom u svetu off-road vožnje.

Da li ste spremni da doživite off-road uzbuđenje jer kako naš slogan kaže CFMOTO – Više nego što očekujete!

Podelite sa prijateljima

CFMOTO

Kompanija CFMOTO, osnovana 1989. godine, razvija, dizajnira, prodaje najkvalitetnija terenska vozila za sve podloge. CFMOTO bavi se proizvodnjom i isporukom najpouzdanijih i najisplativijih ATV vozilaUTV i SSV vozilamotocikla i skutera, kao i prateće opreme.

KONTAKT INFORMACIJE

Ponedeljak-Petak: 09h-17h Subotom: 10h-15h
Ozrenska 68 11000 Beograd Nehruova 80a, 11070 Novi Beograd
+381 11 311 9 511 +381646480933
info@cfmoto.rs maloprodaja@motooprema.rs