cfmoto srbija 2021
Motocikli i skuteri Jedinstveni CFMOTO motocikli – GT 650 i MT 650 (SERBIA MOTO TOUR 2020)
CFMOTO motocikli GT650 MT650 1

Jedinstveni CFMOTO motocikli – GT 650 i MT 650 (SERBIA MOTO TOUR 2020)

Rate this post

CFMOTO motocikli predstavljaju idealan spoj elegancije, praktičnosti, agresivnosti i idealnih performansi. Zahvaljujući sportskim genima ugrađenim u sofisticirani izgled i različite zapremine agregata, CFMOTO dvotočkaši će vam pružiti maksimalan ugođaj prilikom vožnje. Među njima su se naročito istakli GT 650 ABS i MT 650 ABS.

Postavlja se pitanje – zbog čega baš ova dva motocikla?

Naime, kompanija CFMOTO odlučila je da podrži jedinstveni projekat SERBIA MOTO TOUR 2020. U pitanju je, kako i naziv kaže, moto tura u Srbiji koju je predvodio prvi balkanski moto vloger i popularni jutjuber MOTORAŠ, zajedno sa drugarom Mladenom. SERBIA MOTO TOUR 2020 trajao je 9 dana (8 noćenja) – od 4. jula do 12. jula 2020. godine.

Za ovo vreme, bez ikakvih poteškoća u velikom stilu, Motoraš i Mladen su prešli više od 2000 kilometara praktično kružeći u Srbiji. Ovaj moto tour počeo je iz Temerina. Trasa je išla preko Sremske Mitrovice, Banje Koviljače, uz Drinu do Zlatibora. Potom se išlo ka rezervatu prirode Uvac, preko Kopaonika, Niša i Đavolje Varoši do Stare planine. Od Stare planine natrag do Temerina, CFMOTO motocikli su Motoraša i Mladena vodili kroz Zaječar, Bor, Krupajsko vrelo, Hidroelektranu Đerdap i Beograd.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели CF Moto (@cfmoto_scb) дана

SERBIA MOTO TOUR 2020 bio je upotpunjen i vožnjom CFMOTO kvadovima na Kopaoniku i Jastrepcu.

Motoraš i Mladen su na ovoj turi provozali dva vrhunska CFMOTO motociklaGT 650 ABS i MT 650 ABS. Njihovu celokupnu avanturu kroz video snimke možete pogledati na jutjub kanalu MOTORAŠA.

CFMOTO motocikli – GT 650 pružiće vam nezaboravan doživljaj na putu! 

Postoje dobri razlozi zbog čega CFMOTO GT 650 ABS “uspeo” da progura naše motocikliste na neverovatnoj moto turi u Srbiji. I to kroz kišu, sunce, osice i najzahtevnije terene.

Kada sportske performanse upoznaju praktičnu upotrebljivost i kada elegantni estetski dizajn biva “ubrizgan” u turing motocikl, tada nastaje nenadmašni GT 650 ABS. Kada zavrtite ručicu za gas, osetićete neverovatni nalet adrenalina i nezaustavljivu moć i slobodu. Dvocilindrični i četvorotaktni motor sa vodenim hlađenjem i zapreminom od 650 cm kubnih pružiće vam glatku, pouzdanu i veoma kvalitetnu vožnju. Njegova maksimalna snaga, uz lančani prenos, iznosi 46KW/61, 7KS-9000 rpm, dok je maksimalna brzina 170 kilometara na čas.

CFMOTO motocikli GT 650

Vešanje točkova napred i pozadi omogućava teleskopska vila, pružajući vam savršen balans, redukciju vibracija, kao i agilnu i laganu vožnju. GT 650 ABS poseduje pojednostavljeni dizajn vetrobrana, uz mogućnost da, prema ličnim preferencijama, ručno podešavate njegovu visinu i do 60 mm. USB ulaz vam omogućava da napunite svoje elektronske, moblne uređaje. Živopisni 5-inčni TFT displej pružiće vam najtačnije podatke. Dok se, s druge strane, pozadinsko svetlo ovog ekrana automatski menja u skladu promenama ambijentalnog osvetljenja (noć ili dan). Odvojeni farovi su “ojačani” elegantnim LED osvetljenjem. Prema tome, vožnja noću i u uslovima slabije vidljivosti nikako neće predstavljati problem.

Prebacite motor u željenu brzinu, “zapalite” sva svoja čula i ostavite prosečnost iza sebe uz CFMOTO GT 650 ABS!

CFMOTO MT 650 – Za vožnju na višem nivou!

CFMOTO motocikli vas nikada neće ostaviti na cedilu, a takav je slučaj i sa neponovljivim MT 650 ABS.

U pitanju je multifunkcionalan motocikl koji se zasniva na zreloj i veoma stabilnoj CFMOTO 650 cc platformi motora. Opremljen laganom viljuškom, teleskopskim vešanjem točkova (napred/pozadi), modernim amortizerima i BOSCH EFI sistemom napajanjem goriva, MT 650 ABS će vas služiti na svim podlogama!

CFMOTO motocikli MT 650

MT 650 ABS pokreće dvocilindrični, četvorotaktni motor sa vodenim hlađenjem od 649 cm kubnih. Potrebno vam je svega 11 sekundi da od nultog dostignete 200. metar, zahvaljujući maksimalnoj brzini koju razvija ovaj motor – 170 kilometara na čas. Vrhunski pneumatici, u kombinaciji sa aluminijumskim felnama, imaju dugačak životni vek i veoma su otporni na habanje. Oni će izaći u susret vašoj potrebi da putujete po asfaltu, makadamu ili, pak, blatnjavom terenu. Adaptibilni amortizeri, koji se prilagođavaju najrazličitijim terenima, pružaju neverovatno udobnu vožnju čak i pri dužim putovanjima. Maksimalna snaga ovog motora, uz lančani prenos snage, iznosi 45KW, 60KS-9000 rpm. Njegova težina iznosi 218 kilograma, uz nosivost od 150 kilograma.

Motocikl MT 650 ABS je savršena opcija za sve vozače koji su fokusirani na budžet i vrhunski doživljaj na putu. Drugim rečima, CFMOTO MT 650 ABS je vaš odan i pouzdan prijatelj na drumu.

Iskoristite jedinstvenu CFMOTO garanciju za motocikle! 

Sada definitivno možete da vidite zašto su CFMOTO motocikli GT 650 i MT 650 bili pravi izbor Motoraša i Mladena za nezaboravni SERBIA MOTO TOUR 2020.

Prema njihovom svedočenju, 9 dana je, zahvaljujući peformansama ovih motora, proletelo prilično brzo. Zato, ako želite da postanete vlasnik neprevaziđeno dobrih motocikala i skutera, onda je CFMOTO pravo mesto za vas! Pored GT 650 i MT 650, u CFMOTO-u možete naći i GT 400 ABS, vrhunske nejkid motore (NK 650 ABS, NK 400 ABS, NK 300 ABS, NK 250 ABS, kao i NK 150). U ponudi je i jedinstveni SR 300 koji će zadovoljiti sve vaše potrebe za kvalitetnom vožnjom.

Ali, to nije sve! Kompanija CFMOTO pružiće vam maksimalnu pravnu i faktičku zaštitu motocikla koji ste kupili. Za motocikle koje kupite do kraja jula dobićete fantastičnu petogodišnju garanciju! Garantni rok od 5 godina, koji CFMOTO pruža svim korisnicma, predstavlja ubedljivo najduži garantni period koji je ijedan proizvođač motocikala do sada ponudio na srpskom tržištu. Petogodišnja garancija važi za sve klijente koji do kraja ovog meseca kupe neki od modela iz linija NK, MT i GT, kao i linije modela SR.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели CF Moto (@cfmoto_scb) дана

Garancija za CFMOTO motocikle se odnosi na sve fabričke neispravnosti do kojih dođe tokom upravljanja dvotočkašem. Ova garancija takođe obuhvata besplatnu popravku utvrđenih neispravnosti ili zamenu problematičnih delova/sklopova. Tu je uključen i utrošen rad tokom perioda od 5 godina. Rok se računa od datuma kupovine/isporuke motocikla.

Odluku o garantnom periodu od 5 godina, kompanija CFMOTO je donela kao posledicu visoke pouzdanosti i zavidnog kvaliteta CFMOTO vozila. Takođe, petogodišnji garantni rok predstavlja rezultat želje CFMOTO tima da u ovom specifičnom vremenu pandemije korona virusa nagradi sve klijente koji se odluče za CFMOTO proizvode.

 

Podelite sa prijateljima

Post a Comment

CFMOTO

Kompanija CFMOTO, osnovana 1989. godine, razvija, dizajnira, prodaje najkvalitetnija terenska vozila za sve podloge. CFMOTO bavi se proizvodnjom i isporukom najpouzdanijih i najisplativijih ATV vozilaUTV i SSV vozilamotocikla i skutera, kao i prateće opreme.

KONTAKT INFORMACIJE

Ponedeljak-Petak: 09h-17h Subotom: 10h-15h
Ozrenska 68 11000 Beograd Nehruova 80a, 11070 Novi Beograd
+381 11 311 9 511 +381646480933
info@cfmoto.rs maloprodaja@motooprema.rs