cfmoto srbija 2021
CFMOTO CFMOTO Hunt The Wolf – Prepustite se najuzbudljivijoj ATV trci na svetu!
CFMOTO Hunt The Wolf CFMOTO 1

CFMOTO Hunt The Wolf – Prepustite se najuzbudljivijoj ATV trci na svetu!

Rate this post

CFMOTO Hunt The Wolf je ekstremna ATV trka kao nijedna do sada i koja ostaje u sećanju svakom učesniku ove neustrašive kvad avanture!

Hunt The Wolf je namerno „kreirana“ kao jedna od najopasnijih, ali ujedno i najboljih ATV trka u Evropi, ali verovatno i širom cele planete! Tačnije, ova trka je pravi test izdržljivosti i tehničkih sposobnosti „ljutih mašina“ (kvadova). Ujedno, Hunt The Wolf na ispit stavlja spremnost, veštine, iskustvo i spretnost svih ATV vozača. Hunt The Wolf u prevodu znači „trka za vukom“ ili „ulovi vuka“. U čast vucima samotnjacima, Hunt The Wolf je transformisan u individualnu trku u kojoj svako mora i može da da sve od sebe – sam.

CORONA AND HTW-2020We fight to make the Wolf win over Corona. But Corona confuses many drivers. This is why fewer…

Posted by Hunt-The-Wolf on Среда, 15. јул 2020.

Izvorno, Hunt The Wolf trku su 2007. godine osmislili Italijan Oliver Rencler i Rumun Mihai Konkioi. Obojica su bili, a i dalje jesu, uspešni ATV vozači-trkači. Do današnjeg dana, organizacija i trasa ove trke su samo napredovali, ali i broj učesnika se redovno povećavao. Nažalost, prošle godine, CFMOTO Hunt The Wolf morao je da se završi ranije usled pogibije takmičarke iz Velike Britanije. Međutim, to ne menja činjenicu da je Hunt The Wolf definitivno jedno od najboljih iskustava svakog pravog ATV entuzijaste!

Ove, 2020. godine, čeka nas 14. edicija, odnosno izdanje najpopularnije ATV Hunt The Wolf trke. Trka počinje 7. septembra i trajaće do 12. septembra 2020. godine. Zato, počnite da se uvežbavate za ovu trku već sada, pre nego što doživite najbolje ATV iskustvo ikada!

CFMOTO Hunt The Wolf – To je više od trke, to je emocija! 

Sa sigurnošću se može reći da je CFMOTO Hunt The Wolf čista, prava, iskonska emocija koju vredi iskusiti. Zašto je to tako?

U ovoj trci imaćete priliku da vidite i upoznate vozače koji se trkaju u mračnoj i polumračnoj šumi neprestano i do dva sata. To čine oslanjanjući se na svoje farove, GPS svetla i baterijske lampe drugih vozača, a sve sa ciljem „ulova virtuelnog vuka“. Tek kada spoznate ovaj osećaj, znaćete šta znači pravo uzbuđenje! Vozači trku počinju sa iste, masovne startne pozicije – pre nego što ih prirodni putevi navedu na sasvim drugačije podloge (kamenite, blatnjave, šumovite…). Zalog i ulog ambicija žena i muškaraca koji učestvuju u ovoj trci su nepresušno veliki.

CFMOTO Hunt The Wolf CFMOTO 2

I, kada vidite vozače kako na sve načine pokušavaju da pređu prepreke koje im se nađu na stazi, znaćete koliko je zadovoljstvo biti deo ovog ATV spektakla. Divićete se vozačima koji se rvu sa najzahtevnijim terenima, kada moraju da savladaju debla, kamenje ili strmo brdo. Još kada ih vidite kako silaze sa ATV vozila i svim silama guraju svog off-road prijatelja kako bi nastavili trku – tada ćete znati zbog čega je Hunt The Wolf jedna od najekstremnijih i najtežih ATV trka na planeti!

Zavidećete majstorijama ATV vozača kako skreću u uglovima u punoj brzini, dok ih prati prašina i blato. Zavidećete im na adrenalinu koji u tim trenucima juri kroz njihovu krv i znaćete da to znači život. Uzbuđenje, zadovoljstvo savladavanja prepreka, zadovoljstvo „borbe“ sa prirodom i drugim vozačima… CFMOTO Hunt The Wolf je iskustvo koje se ne ponavlja.

Šta nas očekuje u ovogodišnjoj Hunt The Wolf trci? 

Prvo vožnja trke Hunt The Wolf ove godine počeće iz Kluž-Napoke u Transilvaniji (Rumunija). Tačna lokacija početka trke biće objavljena naknadno, a kompletna nova trasa će u celosti biti organizovana najkasnije u avgustu. Veliki kamp reon biće okružen sa 20.000 hektara šume i planina, dok će početkom septembra moći da se kampuje na otvorenom uz efikasnu kampersku vatru.

Svi učesnici će biti smešteni u velikom kampu. S obzirom na to da će i dalje biti leto, možete slobodno poneti i svoj šator i spavati u njemu. Naknade za kampovanje biće minimalne. Kamp je rezervisan isključivo za vozače i učesnike trke. U blizini kampa biće organizovan i hotelski smeštaj, ukoliko ne želite da noćite na otvorenom. Vozači koji dolaze iz država izvan Evrope imaju pravo na ranu rezervaciju, u dogovoru sa organizatorom.

Trkački događaj CFMOTO Hunt The Wolf 2020 podeljen je u 4 različite klase:

 1. ADVENTURE
 2. CROSSOVER
 3. SXS
 4. EXTREME

Izbor klase možete učiniti kada želite da se prijavite za trku online putem. Moguće je samo jednanput promeniti klasu i to prelaskom iz teže u lakšu klasu. Ta promena košta 20 evra. EXTREME klasa je stvorena za ekstremno iskusne i spretne vozače. ONa važi za veoma opasnu klasu. SXS klasa je za SSV vozače koji vole izazove na teškim terenima. CROSSOVER klasa je namenjena za veoma dobre vozače koji vole izazove, ali i manji bezbednosni rizik. I, na kraju, ADVENTURE klasa je veoma posebna: ne postoji zadata staza, a vožnja je timska i složenja i, zbog teškog planinskog terena, nije preporučljiva za početnike.

U čemu se CFMOTO Hunt The Wolf 2020 razlikuje od prošlogodišnje trke?

Postoje određene novine u trci Hunt The Wolf 2020. godine u poređenju sa istim trkačkim događajem od prošle godine.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели huntthewolf (@huntthewolf_2020) дана

 • Svaka sekunda je bitna.
 • SXS i CROSSOVER vozači će morati prethodno da se trkaju u probnoj trci.
 • ADVENTURE klasa je promenjena (kao što smo napomenuli, trasa nije unapred zadata, a biće uvedeno još promena).
 • Veličina svakog tima će biti striktno određena u ADVENTURE klasi.
 • Pojedine staze će biti malo duže, ali „poteškoće“ na terenu neće biti promenjene.
 • Prelazak u lakše klase je ograničeno i zahtevaće novčanu naknadu.
 • Prostor za održavanje trke je skoro duplo veći od prostora u kojem se održavala trka prošle godine (više od 20.000 hektara). Zbog dužine trkačke staze, organizatori, za slučaj nepredviđenih okolnosti, neće moći odmah da pruže pomoć, tako da morate biti strpljivi i veoma oprezni.
 • Tokom registracije, odnosno prijave za trku, svaki vozač mora pročitati izjavu u kojoj on preuzima punu odgovornost za sebe i u potpunosti je saglasan sa velikim rizikom od povreda. Zato je neophodno da nosi i obaveznu zaštitnu ATV opremu.
 • Nagrade su veće u SXS i CROSSOVER klasama.
 • Pristup kampu će biti ograničen.

Izaberite svoje CFMOTO vozilo i upustite se u jedinstvenu ATV avanturu! 

Jeste li spremni za najveći ATV izazov u životu? Ukoliko je odgovor potvrdan, onda izaberite svog četvrotočkaša i prepustite se jedinstvenoj magiji u prirodi. Kompanija CFMOTO nudi vam vrhunska i neustrašiva ATV vozila „dizajnirana“ za osvajanje i najzahtevnijih staza! CFMOTO ATV vozila pružaju idealan spoj besprekornih performansi i nenadmašne jačine. To su sportisti u genima za koje ne postoje prepreke.

CFMOTO Hunt The Wolf CFMOTO 3

 • CFORCE 1000XC EPS. Vrhunske tehničke karakteristike ovog modela sada su ojačane neverovatnom automatskom blokadom zadnjeg diferencijala!
 • CFORCE 850XC EPS. Snažna konfiguracija motora, zajedno sa bogatom opremom i izvanrednim performansama, učiniće vašu vožnju doživljajem za pamćenje.
 • CFORCE 600. Kombinacija snage i veličine, uz najsavremeniji dizajn i ozbiljne tehničke mogućnosti, zadiviće i najprobirljvije vozače.
 • CFORCE 625 TOURING. Optimalno rešenje za sve ATV entuzijaste koji uživaju u svim off-road izazovima.
 • CFORCE 450L. Kompaktno, čvrsto i sigurno vozilo koje u sebi nosi čistokrvni DNK CFMOTO CFORCE porodice.

CFMOTO Hunt The Wolf – Svaki vozač trku počinje i završava sam, dok ujedno mora da bude lukav kao vuk. Ko trku počne sa isuviše entuzijazma, vrlo brzo i vrlo lako se može izgubiti u šumi i ostati zaglavljen u blatu. Orijentacija, izdržljivost, „ubilački“ instinkt, pobednički duh i razum, objedinjeni sa poštovanjem prema drugim vozačima, agresivnošću i savršenim upravljanjem ATV vozila čine pobednika nad pobednicima!

Podelite sa prijateljima

Post a Comment

CFMOTO

Kompanija CFMOTO, osnovana 1989. godine, razvija, dizajnira, prodaje najkvalitetnija terenska vozila za sve podloge. CFMOTO bavi se proizvodnjom i isporukom najpouzdanijih i najisplativijih ATV vozilaUTV i SSV vozilamotocikla i skutera, kao i prateće opreme.

KONTAKT INFORMACIJE

Ponedeljak-Petak: 09h-17h Subotom: 10h-15h
Ozrenska 68 11000 Beograd Nehruova 80a, 11070 Novi Beograd
+381 11 311 9 511 +381646480933
info@cfmoto.rs maloprodaja@motooprema.rs