cfmoto srbija 2021
CFMOTO Spremite se za životnu avanturu – Vožnja CFMOTO vozila po planinama u Srbiji!
vožnja CFMOTO vozila u prirodi CFMOTO 1

Spremite se za životnu avanturu – Vožnja CFMOTO vozila po planinama u Srbiji!

Rate this post

Vožnja CFMOTO vozila u prirodi je vaša šansa i jedinstvena prilika da osetite istinski nalet adrenalina! Na svu sreću, živimo u zemlji koja obiluje netaknutim prirodnim lepotama, zbog čega je vožnja kvada ovim predelima svaki put neponovljivo iskustvo.

Leto i visoke temperature nam se približavaju iz dana u dan. Ovo godišnje doba je idealno vreme da “pobegnete” sa vreve gradskog asfalta i okušate se u nezaboravnoj off-road avanturi u prirodi. Moćni četvorotočkaši koji omogućuju vožnju po brdovitim i neravnim terenima su snažna CFMOTO ATV vozila. Ova vozila predstavljaju idiličnu kombinaciju snage, veličine i performansi! Oni će vam obezbediti da pristupite, odnosno da dospete do lokacija do kojih je gotovo nemoguće doći drugim prevoznim sredstvima.

Prelazak preko strmih, peščanih, blatnjavih, vodenih ili kamenitih predela znači da vam uzbuđenje nikada neće manjkati! S druge strane, svaka prepreka koju pređete na stazi, svaki metar koji prevalite znači da ste bliži svom konačnom cilju! U isto vreme, vi se upoznajete sa svim prirodnim čarima i lepotama krajolika Srbije. Zaista, raj na Zemlji!

CFMOTO Srbija je vaš pouzdan i siguran saveznik tokom vožnje ATV-ova po svim tipovima terena i utabanim stazama, i to po najrazličitijim vremenskim prilikama.

Vožnja CFMOTO vozila u prirodi – Planine u Srbiji koje morate da istražite 

Zvuk motora koji krči dok prolazite kroz teške terene, topao vazduh koji struji oko vas, bogatstvo šumskih boja i neograničena sloboda istraživanja. Ljubitelji ATV vožnje znaju da ne postoji bolji osećaj od ovog koji smo opisali. I upravo vam vožnja CFMOTO vozila u prirodi ovaj osećaj može priuštiti. Ali, i više od toga! Srbija je zemlja beskonačno uzbudljivih planina i jedinstvene prirode pred čijim veličanstvenim pogledom naprosto zastaje dah. Zato preporučujemo svakome ko ima vozačku dozvolju da se oproba u vožnji na nekoj od naših planina.

vožnja CFMOTO vozila u prirodi CFMOTO 2

Dovoljno je biti istrajan i slediti svoje snove, a agresivni CFMOTO četvorotočkaši će vam pomoći da dostgnete svaki planinski vrh, sa kojih se pruža čaroban pogled.

CFMOTO ATV tura na Kopaoniku omogućiće vam da u celosti obiđete sve turističke atrakcije, kao i da se upoznate sa šarenilom flore i faune na ovoj planini. Ukoliko ste pravi adrenalinski zavisnik, onda nećete prpoustiti CFMOTO vožnju na planini kod Kruševca. Govorimo, naravno, o magičnom Jastrepcu, kao jednoj od najšumovitijih planina na Balkanu i ATV turi koju nećete moći da izbacite iz glave danima!

Ako želite da upotpunite svoje životno zadovoljstvo i hedonizam, onda se svakako morate okušati u vožnji kvadom na Zlatiboru. Na ovoj planini vas čeka jedna od najizazovnijih ATV vožnji u našoj zemlji. Divčibare je jedno od najboljih planinsko-turističkih naselja “kreirano” za nesmetanu ATV vožnju. Nećete nikako pogrešiti ako izaberete Taru za svoju ATV avanturu koju, ujedno, možete kombinovati sa raftingom. Nadomak Beograda “čuči” Avala čije je šumovite predele i staze priroda sama iskrčila za najuzbudljiviju kvad vožnju.

Tu su naravno i Fruška gora, Stara planina, kao i brojne druge planine koje vam garantuju nesvakidašnje dobar provod dok se probijate CFMOTO vozilom.

Saveti za sigurnu i udobnu vožnju po brdovitom terenu 

Dok vozite kvad, nailazićete na razne prepreke: kamenje, blato, prašinu, gusto rastinje, grane drveća i slično. Nije nemoguće da na kraju svoje ATV avanture imate i upalu mišića od naprezanja. Ali, verujte – isplati se. Kada stignete do svog cilja, biće vam mnogo jasnije da je konačni pogled na prirodne planinske krajolike bio vredan “mučenja”. Sve u svemu, da bi vam vožnja CFMOTO vozila u prirodi bila ugodna i bezbedna, neophodno je da obratite pažnju na sledeće stvari:

vožnja CFMOTO vozila u prirodi CFMOTO 3

 • Kada vozite uzbrdo, pokušajte da ubrzate, odnosno da date gas. Nekada je neophodno imati dovoljno momentuma kako biste stigli do vrha.
 • Morate uskladiti stisak na kvačilo i promenu brzine u pravom trenutku! Ako ne promenite brzinu u pravom momentu, može se desiti da usporite, zbog čega će vaš ATV ostati bez snage za uspon. Ovo naročito dolazi do izražaja kada se nalazite u dubljem zemljištu koje “radi protiv vas”.
 • Pažljivo kontrolišite rad ručke za gas. Kada se penjete uzbrdo, morate ubrzati, ali ne smete isuviše dati gas, jer će to uzrokovati da gume iskliznu.
 • Pravilna pozicija vašeg tela dok vozite kvad je od ključnog značaja! Čvrsto se držite na postolju, ne dozvolite da vam noge vise i konstantno balansirajte. Nagnite se napred u stojećem položaju, kako biste povećali svoj osećaj. Smanjićete otpor i biće vam mnogo jednostavnije. Obavezno opustite laktove dok se držite za ručke, kako biste apsorbovali sve udare.
 • Uvek gledajte ispred vas, a ne u zemlju i teren koji se nalaze tik dok prednjeg dela ATV vozila. To će vam omogućiti da budete spremni na svaku promenu kursa ako je to neophodno.
 • Na kraju, ali ne i najmanje bitno – obavezno nosite zaštitnu ATV opremu na sebi! Ovo se naročito odnosi na kacigu koja vam bukvalno može spasiti život u slučaju nezgode!

Izaberite CFMOTO vozilo i osvajajte neosvojiva prostranstva! 

Svaka pobedonosna ATV vožnja, nazovimo je tako, zahteva i dobru pripremu za ovaj podvig. Spomenuli smo kacigu, ali ne zaboravite da, prilikom vožnje kvada, nosite i zaštitne rukavice, zaštitne naočare, zaštitnu odeću i obuću. Prema tome, ako želite da vaša vožnja CFMOTO vozila u prirodi bude događaj koji ćete svima prepričavati, onda je važno da napravite pametan i mudar odabir ATV vozila. Kompanija CFMOTO dizajnirala je i kreirala najkvalitetnija terenska vozila za najzahtevnije podloge.

Kod nas možete naći najpouzdanija ATV vozila čiju funkcionalnost, jačinu i estetiku niko ne može osporiti. Za naša off-road vozila ne postoje prepreke.

vožnja CFMOTO vozila u prirodi CFMOTO 4

 • CFORCE 1000XC EPS. Impozantne tehničke karakteristike ojačane su automatskom blokadom zadnjeg diferencijala.
 • CFORCE 850XC EPS. Agresivne linije ovog ATV modela prate njegov agresivan karakter!
 • CFORCE 600. Najtraženiji model ATV-a, ne samo u Srbiji, već i na planetarnom nivou!
 • CFORCE 625 TOURING. Kombinacija snage i veličine, uz najsavremeniji dizajn i vanvremenske tehničke mogućnosti.
 • CFORCE 450L. Pouzdano vozilo za rad, ali i za rekreaciju, nudi neprikosnoveni komfor za vozača i njegovog saputnika

Pored CFMOTO CFORCE moćne generacije ATV vozila, u našoj bogatoj ponudi možete pronaći i najbolja UTV vozila, SSV vozila, kao i urbane motocikle i skutere u koje je ugrađen nezamenljivi sportski duh. Matirajte svaki teren uz CFMOTO vozila! 

 

Podelite sa prijateljima

Post a Comment

CFMOTO

Kompanija CFMOTO, osnovana 1989. godine, razvija, dizajnira, prodaje najkvalitetnija terenska vozila za sve podloge. CFMOTO bavi se proizvodnjom i isporukom najpouzdanijih i najisplativijih ATV vozilaUTV i SSV vozilamotocikla i skutera, kao i prateće opreme.

KONTAKT INFORMACIJE

Ponedeljak-Petak: 09h-17h Subotom: 10h-15h
Ozrenska 68 11000 Beograd Nehruova 80a, 11070 Novi Beograd
+381 11 311 9 511 +381646480933
info@cfmoto.rs maloprodaja@motooprema.rs