cfmoto srbija 2021
CFMOTO MAD Moto Avantura za devojke
mad moto avantura cfmoto

MAD Moto Avantura za devojke

Rate this post

MAD Moto Avantura za devojke i ove godine predstavljala je atrakciju za pripadnice ženskog pola koje dele ljubav prema motociklizmu. Ovoga puta okupilo se oko šezdeset učesnica, što predstavlja najveći broj do sada. Cilj organizatora ovakvog događaja jeste osnaživanje i povezivanje, kao i edukacija devojaka kada je vožnja motocikala u pitanju.

Veliki broj devojka koje su svojim dvotočkašima prodefilovale Dunavskom magistralom sredinom jula, govori u prilog tome da postoji sve veća potreba za ovakvim vidom druženja i edukacije. CFMOTO ekipa je ovo prepoznala i bila deo interesantnog događaja koji je okupio devojke iz čak tri države.

Kako je izgledala ovogodišnja avantura i zbog čega se sve više devojaka odlučuje upravo za CFMOTO modele motocikala otkrivamo vam u narednim redovima.

mad moto avantura cfmoto

MAD Moto Avantura za devojke – Vikend žensko-ženske podrške

Organizacija MAD Moto Avanture za devojke pokazala se kao pun pogodak! Ovakav događaj predstavlja priliku ženama koje dele slična interesovanja, da se upoznaju međusobno, ali i da saznaju odgovore na sva pitanja koja ih mogu zanimati, a tiču se održavanja i odabira motora, kao i bezbednosti prilikom vožnje.

Avantura je počela u petak, a logorska vatra i večera pružile su devojkama priliku da se opuste i upoznaju, pre nego što planirane aktivnosti otpočnu. Naravno, svaka devojka koja je najavila svoj dolazak, bila je dočekana, te je dan završen prilično kasno, s obzirom na to da su učesnice dolazile i kasno u noć. Sledećeg dana, devojke jedne grupe su krenule u zajedničku vožnju, jednom od najlepših predela i puteva u Srbiji. Subota je bila rezervisana i za predavanje Milice Vuletić, koja je objašnjavala devojkama proceduru odabira adekvatnih pneumatika. Zatim je na ’’scenu’’ stupio dr Vladimir Jeftić iz Agencije za bezbednost Motociklista, čije je predavanje itekako držalo pažnju svim prisutnim učesnicama. Luiza Gojol, devojka koja je solo proputovala Evropu na svom motociklu, takođe je sa devojkama diskutovala o svojim iskustvima i dala savete koje i same mogu primeniti.

Upravo ovo je dokaz da žensko-ženska podrška u svetu motociklizma itekako postoji, te da bi je događaji kao što je MAD Moto Avantura trebalo dodatno podsticati i negovati.

mad moto avantura cfmoto

CFMOTO ekipa bila je važan deo MAD Moto avanture za devojke

Devojke koje su svojim prisustvom obeležile ovogodišnju MAD Moto Avanturu imale su prilike da isprobaju neki od četiri modela motocikala kompanije CFMOTO.

Naša ekipa je u subotu postavila svoj štand na obali i ponudila devojkama da uživaju u čarima naših motocikala. Naravno, uz vozačku dozvolu određene kategorije.

CFMOTO 300NK motocikl bira najveći broj devojaka, upravo zbog sigurnosti koje pruža na otvorenim putevima. Ova vrsta motora dokaz je da i modeli manje kubikaže sada postaju veći i jači, ali i daleko savremeniji i bezbedniji za vožnju. Od standardne opreme 300NK poseduje dvokanalni ABS, aluminijumske felne, kao i digitalnu kontrolnu tablu sa senzorom za dan/noć. Isto tako, ovaj model dolazi sa dvodelnim sporskim sedištem, rukohvatima za suvozača, LED svetlima i signalizacijom, i naravno, retrovizorima.

Ništa manje popularan model CFMOT 300SR, obezbeđuje vožnju bez granica! SportRacing nikada nije bio uzbudljiviji, te ne čudi što se sve veći broj devojaka odlučuje upravo za 300SR  motocikl. Dolazi u crnoj i metalik plavoj boji, što čini njegov izgled još privlačnijim. Dolazi sa istom opremom kao i gore navedeni 300NK model, ali uključuje i oklop sa vetrobranom.

Devojke su imale mogućnost da probaju i model CFMOTO 700CL-X koji je svojim dizajnom postavio standard u klasi između modernog i retro. Ima klasične karakteristike kafe rejsera u savremenom stilu. Njegov estetski stil kafe-trkača dobija novu interpretaciju sa izvanrednim performansama i sofisticiranim stilom.

700clx heritage cfmoto

Naravno neizostavni deo MAD Moto Avanture je bio i 650GT. Kada sportske performanse upoznaju praktičnu upotrebljivost i kada elegantni estetski dizajn biva „ubrizgan“ u turing motocikl, tada nastaje nenadmašni CFMOTO 650GT. Ovaj model je pružio mogućnost učesnicama događaja da kada zavrte ručicu za gas, oset neverovatni nalet adrenalina i nezaustavljivu moć i slobodu. Dvocilindrični i četvorotaktni motor sa vodenim hlađenjem i zapreminom od 650 cm kubnih pruža glatku, pouzdanu i veoma kvalitetnu vožnju.

Odmah pored njega je bio i naš avanturista 650MT i pokazao da je kao stvoren za one devojke koje žele da pređu sa asfalta na mnogo uzbudljiviju podlogu kao što je makadam, Multifunkionalan motocikl, zasnovan na zreloj i stabilnoj CFMOTO 650 cc platformi motora sa mogućnostima vožnje na najrazličitijim podlogama.

650mt cfmoto

Na ovom događaju pripadnice lepšeg pola su mogle da se upoznaju sa potpuno novim mociklom iz našeg premium segmenta, 800MT koji predstavlja ozbiljan korak napred u odnosu na prethodni model adventure motocikla 650MT. Najjači, najnapredniji i najopremljeniji motor iz CFMOTO game koji osvaja premium segment na tržištu motocikala. Kombinovanjem originalnog dizajna, vrhunske izrade, izuzetnih performansi i najmodernijih tehničkih rešenja u ovom modelu CFMOTO je stvorio proizvod koji će zadovoljiti i najzahtevnije korisnike.

800mt touring

Ekipa CFMOTO, kao i ostali sponzori događaja, pripremili su i poklone, koji su obradovali sve učesnice kampa i ovog, nezaboravnog događaja, čije će se priče pričati godinama.

Za kraj samog događaja, devojke su uživale u ukusnoj hrani, razgovorima i dobrom društvu, a zatim su, na svojim motociklima, krenule kući uz pozdrave, razmenu brojeva i obećanjima za druženje i sledeće godine. MAD Moto Avantura za devojke pružila im je priliku da prošire svoje vidike i znanja kada su motocikli u pitanju, ali i da isprobaju neke od najatraktivnijih CFMOTO modela dostupnih na našem tržištu.

 

Podelite sa prijateljima

CFMOTO

Kompanija CFMOTO, osnovana 1989. godine, razvija, dizajnira, prodaje najkvalitetnija terenska vozila za sve podloge. CFMOTO bavi se proizvodnjom i isporukom najpouzdanijih i najisplativijih ATV vozilaUTV i SSV vozilamotocikla i skutera, kao i prateće opreme.

KONTAKT INFORMACIJE

Ponedeljak-Petak: 09h-17h Subotom: 10h-15h
Ozrenska 68 11000 Beograd Nehruova 80a, 11070 Novi Beograd
+381 11 311 9 511 +381646480933
info@cfmoto.rs maloprodaja@motooprema.rs